Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi
  • Animovaný

Recenzie (4)

plagát

Buď cool (2005) 

Priermerná komédia akých sú stovky. len v tejto sa stretlo niekoľko známych hercov. Ale ani herci ani pár vtipných scén film nezachárnia , predtým aby ste naň hneď po vhliadnutí úplne nezabudli.

plagát

Základný inštinkt 2 (2006) 

Ďalšie veľmi slabé pokračovanie. Neviem prečo, ale ten psychiater mi bol strašne nesympatický. V jednej scéne som doslova dúfala, že s pod tej postele Catherine vytiahle sekáčik na ľad a konečne to ukončí...nestalo sa. Sharon hrá síce fajn, ale tento film ani ona zachrániť nedokáže.

plagát

Za mrežami (2005) 

Pre mňa ďalšia príjemná sandlerovka. Tentokrát z väzenského a futbalového prostredia s veľmi slušným obsadením a sympatickými postavami. Plus 1*za Chrisa Rocka, ktorý mi je čoraz viac sympatickejší.

plagát

X-Men: Posledný vzdor (2006) 

Som veľký fanúšik X-Menov a preto som bola veľmi sklamaná z tejto zrejme poslednej časti série. Hlavným problémom filmu je podľa mňa krátka minutáž. Alebo radšej s toho mohli urobiť dva osobitné fimy. Jeden o lieku pre mutantov a druhý o návrate Jean Grey. Takto sa rezisér snaži ukázať veľa vecí vo veľmi krátkom čase, čo má za následok napr, málo priestoru pre niektoré postavy napr. Rogue, ktorá bola v jednotke jednou z najhlavnejších postáv. Viac rozvinutý mohol byť vzťah Rogue, Icemanom a Kitty Pryde. A podobne nedotiahnuto dopadli aj ďalšie postavy napr. Pyro, Angel, Mystigue, alebo Beast. Myslím, že tieto postavy by si zaslúžili omnoho viac priestoru. 3. diel X-Menov nie je zlý, len má smolu, že mám takých výborných predchodcov na ktorých jednoducho nestačí.