Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Horor
  • Krimi

Recenzie (417)

plagát

Cesta za smířením (2021) 

Normálne som sa kvôli tomuto filmu znova prihlásil do svojho účtu (po pár rokoch) , aby som zo seba niečo vyblil. Takže dámy, páni, tranzistori, nebinárni a vlastne veškerá populácia kde akých úchylných deviantov... Konečne !!! Konečne po kurva dlhej dobe som narazil na film, ktorý mi vrátil šťavu do gúl. Ono našinec (rozumej biely heterosexualny chlap bez pocitu viny za všetky krivdy ľudstva, ktorý sa sem tam ešte aj na ženu usmeje bez toho, aby sa šiel na pol dňa hanbiť do kúta za sexuálne obťažovanie ) v dnešnej dobe nemá šancu... V dnešnej krásnej dobe politickej kokotnosti sa človek musí prehrabať nekonečným svinstvom účelových, ideologických a nútených výplachov plných spravodlivých a ukrivdených primátov, emancipovaných kosostvorcov (rozumej píč) a vystajlovaných polobuzerantov, ktorých hladina testosterónu dávno ustúpila do nekonečna. A tak jeden zanevrie a vracia sa k dévédéčkam s Rambom... Proste Hollý Úd už dávno nehrá prím pokiaľ ide o zábavnosť alebo chuť niečo tvoriť - TEDA O TO, O COM MAJÚ FILMY BYŤ !!! Ja nečumím na tú bedňu preto, aby ma niekto prevychovával, dával mi rozumy a nejaké posolstvá do života ! Ja sa chcem pri filme ZA-BA-VIŤ ... A toto je presne ten film...toto ja presne chcem vidieť... Je to skôr na tie 4 POMOhviezdy, ale ja tu piatu dám rád a s hrdosťou... Čau

plagát

Pán tygrů (2020) (seriál) 

!Budu SPOILERY! Dokument ako delany na obdobie tejto Cinskej pliagy... ved to poznate... nakupene, navare, poriadene, upratane... clovek fajci jednu od druhej a highlight dna je ked nejaka lopata nad vami da cez drzku svojej hysterickej zenuske... aby to clovek zvladal hodinu co hodinu, den co den, tyzden co tyzden a nerozplakal sa z tej bezmocnosti jak nas pan premier, znamy vodca sekty familiarne nazyvany Mesias, tak proste chlasta. Popri tom lustruje hore dole Netflix v ocakavani, ze na konci toho sajrajtu predsa len narazi na nieco co este nevidel alebo co aspon nevidel dlho. Po otoceni siedmeho lahvaca z Plzenska na mna vyskocil tento dokument. Po 20 minutach som vypol aj zvysky mozgovych buniek...otvoril cislo osem a nechal sa unasat na vlnach kokotizmu s otvorenou hubou. Pribeh jedneho vyfetovaneho rednecka, ktory sa rad nechava nakladat do prdele mladymi fetakmi (toho casu jeho manzelmi...jo plural) s dokonalou zubnou hygienou... do toho sefuje ZOO s viac ako 100 tigrami, ktore ho z casu na cas napadnu (alebo aspon niekoho z jeho crack personalu), popritom stiha zvadzat nenavistnu vojnu s pani dokonalou od konkurencie, ktora ma tak rada svoje macky, ze ich krmi svojim manzelom... a popri tom vsetkom si chlap stiha zakandidovat na prezidenta US and A a aj na guvernera. A tento chlap...pani a damy... je jedna z tych menej kontroverznych postav v celom dokumente... Ja som to zlupol na posedenie pri base... neveriacky krutil hlavou...a hltal vsetko co mi predhodili s nadejou, ze toho bude este viac...a oni nesklamali. Na posratie dobre !!!!

plagát

Apostle (2018) 

To som si zase raz nabehol. To, ze tu z toho filmu vlhli miestni sampioni bolo jaksi prirodzene. Mna vsak navnadil Evans. Holt ked uz tomu skurvenemu Netflixu platim 10 euri mesacne, tak si to reku pozrem. No zacnem plusmi. Atmosferu, vizual a hudbu to ma dobru. Vsetko ostatne nie. Clovek cumi cez 2 hodiny na nieco, v com sa vlastne stale straca. Ma to aj napad aj vsetko, ale neni to dobre pozliepane. Mne bolo vlastne aj jedno ako to skonci. Zase som sa dostal do momentu, kedy som fandil zaporakovi, pretoze by to bolo daleko zaujimavejsie. Tesil som sa na gore jatky, ktore neprisli. Proste nudilo ma to, stracal som sa v tom az mi zacalo byt vsetko jedno ako to dopadne. No a potom su tam take detaily. Komparzu je chvilu plna pica...potom zrazu nikde nikdo a podobne. Slabota...

plagát

Cargo (2017) 

No jo no... kratasy dnes toci kde kto... sam mam dokonca scenar na kratas, ktory som si sam namietol, vytvoril, sam si v nom zahram a sam si ho zrezirujem... A bude popici... taky som ja frajer. Problem vsak nastane, ked sa tento moj skvost bude pacit viacerym a po mne ako nadejnom reziserskom zazraku sa zacne ocakavat, ze moj genitalny vyron dokazem natiahnut na 105 minut !!! Sam budem vediet, ze na to nemam, no nakoniec sa presvedcim, ze preco nie ? a zacnem na moju kostru nabalovat "vatu", ktorou to akoze natiahnem. Ako to dopadne ? Asi takto jak tento film. Obzvlast, ked moj rozpocet na "celovecerak" bude rovnaky jak ten na kratas. No ale k filmu, ktory sa rozhodol mat posolstvo ako to uz v dnesnej dobe byva.... nasrat posolstvo aj do pornofilmu. A tak tu mame postapokalipticky flak "masa" odlezaneho pol roka na slnku, kde Bilbo Pytel ,vdaka svojej zene so zvedavostou simpanza, putuje krajinou s malym uskriekanym fakanom a mensim problemom s ocnou infekciou (zacne srat ocami, ked ho nakazil zvedavy simpanz v podobe jeho zeny). Putuje a putuje...az kym nenarazi na chlapa, ktory to ma ako jediny vo filme v hlave zrovnane. Ma nepriestrelny plan ako udrzat seba a svoju banku na sperma nazive. Na odputanie pozornosti totizto pouziva australsky druh ludoopa - priameho predchodcu dnesnych ludi - ktoreho zavrie v klietke a laka nan ludi, ktori seru tvarou. No...ale ako to uz v dnesnej dobe byva, treba zaujat jasny postoj a vyslat jasny signal, ze politicka korektnost musi pretrvat aj v case, kedy svet sko ho pozname skonci a radsej zdochnut ako sa vzdat multikulturnych hodnot. No a aby som dalej nespoileroval, tak si to radsej ani nepozrite. Akcia je imrvere mimo zaber...atmosferu to nema... ma to rozpocet mojho piatkoveho nakupu v Lidli a teda nikomu tuto kokotinu odporucat nebudem.

plagát

Útok z hlbín 2 (2018) odpad!

Horory mam rad... tie so zralokmi este viac... a tak som sa tesil. Zial... po prvych minutach bolo jasne kam sa to bude uberat. Ked opomeniem to, ze zraloky vo filme su inteligentne ako jadrovi fyzici, opomeniem, ze nacuvaju o com sa bavia ludia poza okno (fakt nekecam...zralok pocuva bez toho, aby musel plavat za oknom a spehuje), ked opomeniem, ze male zraloky vydavaju zvuk ako male opice, opomeniem, ze zraloky vo filme vedia kopat, opomeniem katastrofalne herecke vykony a opomeniem debilne chovanie postav, dialogy, pointu... co mi vlastne ostane ? :)

plagát

Obchodník z Číny (2017) odpad!

Kurva v tom filme bolo vsetko... Stefan dostane na picu, Tyson skusajuci africky akcent, beduini na konoch s mobilmi, hackeri, tanky, rozbijanie stien rukami, zenska obriezka a kopec dalsieho, ale to som uz nevidel kedze som to vypol po hodine. Nedalo sa to dopozerat. Herecke vykony boli tak zalostne, ze to parodovalo same seba. No proste neskutocna blbost.

plagát

Accident Man (2018) 

No... malo to napad...malo to ambiciu... malo to potencial. Dokonca prvych 5 minut filmu som mal blazeny usmev a simranie na gulkach. Akonahle vsak zacali dialogy...premisa filmu... slo to do hajzlu. Adkinsovi som najomneho vraha veril asi ako ciganovi vysoku skolu...to jeho "moralne" spravanie najcool zabijaka nad vecou, ktory sa drzi nejakeho super speci kodu a naraz sa na vsetko vysere a ide za pomoci neprijemnej defky patrat po vrahoch svojej ex...no proste kokotina. Na druhej strane vsak chcem pochvalit obsadenie (okrem Adkinsa a Stegmanna), ktore ma celkom bavilo... Stevensona mam rad a bol pre mna aj v tomto filme najsympatickejsou postavou a suverenne charizmov odstrihol mladeho Baryshnikova. Hopsandy a akcne sekvencie boli standard, ktory baletak proste vie... ale tak na jedno pozretie...cert to ber. Nepriestrelny okruhly stol, ktory odolal tazkemu gulometu z piatich metrov radsej spominat nebudem.

plagát

Česko hledá prezidenta (2018) (relácia) odpad!

Toz asi takto... napriek tomu, ze som sa vyborne bavil a uzival si jak Milous cvici toho zufaleho sasa, ktory pred celym narodom zo seba robil vola, tak budem hodnotit len samostatny program. No vyzera to tak, ze zase Prima chce byt americkejsia jak americania a zvolila format, ktory sme mohli vidiet pred volbami v US and A. Kym McDonnaldovska kultura veli urobit zo vsetkeho show, pretoze ta pologramotna banda primitivov by inak o volby vobec nemala zaujem, tak v nasich krajinach sa tato estrada minula ucinku. Bola otravna...nudna...a uberala uz tak kratky cas na debatu kandidatov. Publikum hlavne na strane Drahosa bolo az komicky trapne, kde Drahosa zahrnalo potleskom takmer po kazdej vete...a nie nutne mudrej alebo konzistentnej vete. Moderator sa snazil jaksi tuto situaciu zvladnut, no bolo vidno, ze je bezradny a rozmysla nad tym (ako zrejme aj cele vedenie Primy) ako ich media a ludia roznesu za takyto sunt.

plagát

Svet podľa Daliborka (2017) odpad!

No... co povedat k tomuto "dokumentu". Celkom som sa tesil nakolko to mohla byt zabava...aspon podla traileru. Nakoniec sa z toho vyklukla nahrana agitka s politickym kontextom. Klusak - evidentne kaviarensky typ- nasiel nejaku lopatu, dal jej scenar, povedal jej co ma robit ako to ma robit...natocil to, dal tomu nalepku dokument a teraz sa vsetci slniecka a snowflakes kopu stastim do riti, ze Daliborek je prototyp vsetkych tych co nechcu migrantov, nechcu tolerovat ciganov a mediam nezeru kazde jedno slovo. Keby to holt bolo aspon vtipne...ale nebolo. Uplne ucelova, nudna kokotina, ktoru moze evidentne docenit len ten tupec horrible.