Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul Matthews je muž, ktorého by ste si v skutočnom živote pravdepodobne nevšimli: Plešatý, v pokrčených nohaviciach a hnedých kožených mokasínach, je profesorom na univerzite, o ktorej ste nikdy nepočuli. Má manželku, ktorá ho podporuje, dve dcéry a ambície, ktoré nie je schopný realizovať. A potom sa stane niečo zvláštne. Tento nenápadný muž sa zo dňa na deň začne objavovať v snoch miliónov ľudí po celom svete a stane sa tak globálnou celebritou. Razom sa mu začnú plniť všetky želania a jeho riedko navštevované prednášky sa rýchlo zapĺňajú. Ale spozná tiež, aká vysoká je cena slávy. (ASFK)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (viac)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (viac)

Krásné svátky a PF 2024

Krásné svátky a PF 2024

24.12.2023

Nebýt přesunu druhé Duny na jaro 2024, byl by uplynulý filmový rok výjimečný. I přesto ale byl skvělý, plný filmových překvapení. Tím největším byl “selfmade fenomén” sociálních sítí Barbenheimer,… (viac)

Nicolas Cage plánuje skončit s herectvím

Nicolas Cage plánuje skončit s herectvím

04.12.2023

Matador s jedním zlatým oscarem na poličce za měsíc oslaví své šedesáté narozeniny. Na jeho herecké pažbě bychom našli úctyhodnou stovku filmů a nějaké drobné k tomu, a tak není divu, že přichází… (viac)

Reklama

Reklama