Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neznámy muž prenikne na palubu britského vojenského lietadla, zneškodní posádku a pristane s ním na mori. Podarí sa mu získať 2 atómové bomby pre muža, ktorý ich využije na vydieranie Veľkej Británie. Požaduje 100 miliónov libier v diamantoch. Bondovi neostáva nič iné, len prerušiť svoje liečenie a nájsť ukradnuté zbrane pod morskou hladinou. (STV)

(viac)

Zaujímavosti (100)

  • V bitke pod vodou zhodí Largo (Adolfo Celi) Bondovi (Sean Connery) jeho modré okuliare, a tak si zoberie od mŕtveho po blízku. Tie sú čierne, avšak v ďalšom zábere sú opäť modré. (kacer4)
  • V scéne, kde James Bond (Sean Connery) uniká pred Fionou (Luciana Paluzzi) na ulicu medzi sprievod, má poranené lýtko, no v ďalšom zábere má nohu bez krvi a následne opäť zakrvavené. (kacer4)
  • Ve scéně, kdy Bond (Sean Connery) vychází z Largova (Adolfo Celi) domu, poklop do sklepa nechá otevřený. V následující scéně je však opět zavřený. (Barrymore)
  • O jednom činu, který James Bond (Sean Connery) udělal, tvrdí, že ho "udělal pro krále a pro vlast." V roce 1965 však na trůnu seděla královna Alžběta II. (Chegi)

Reklama

Reklama