Reklama

Reklama

The Walking Dead: Dead City

(seriál)
  • USA Isle of the Dead (pracovný názov)
Trailer 1

Série(2) / Epizódy(12)

Po udalostiach seriálu The Walking Dead (od r. 2010) sa Maggie (Lauren Cohan) a Negan (Jeffrey Dean Morgan) ocitajú v ruinách predtým veľkolepého mesta New York. Ten je plný chodcov, ktorí stále ovládajú celý svet. (BrooksW.Here)

Diskusia

CreepyJoe

CreepyJoe (hodnotenie, recenzie)

No tak jsem  první sérii úspěšně dokoukal a  co na to říct? Přijde mi to dost nuda. Na druhou stránku Dead City má lehký potenciál stát se "hrou o trůny" v zombie apokalypse, pokud skutečně z toho udělá dostatečný politický román říznutý válkami mězi městy a osadami, bavilo by mě to, protože by to bylo něco jiného, než to samé tisíckrát recyklované, nicméně tuto ambici to asi nemá, takže to bude srajda.

jim_clark65

jim_clark65 (hodnotenie, recenzie)

Castrator

Asi tak, tie hlášky sú legendárne a JDM ich vedel tak dobre podať, že som sa vždy tešil, keď bola epizóda s ním, bez neho to bohužiaľ bolo také mdlé. Občas si pustím dáke kompilácie na YT aby som si pripomenul, aké to bolo super, podobne to mám aj s Mafiou 2. :)

Castrator

Castrator (hodnotenie, recenzie)

jim_clark65

Měl jsem to podobně. Negana a jeho hlášky (sledoval jsem v anglině) jsem si užíval a pak po zvratu už jenom dokoukával na setrvačník. I když mě to stále bavilo, protože ten svět TWD žeru. 

na príspevok reagoval jim_clark65

jim_clark65

jim_clark65 (hodnotenie, recenzie)

Castrator

Tak vieš, nie každý by mu fandil, ako napríklad my dvaja :D , ja som ho mal tiež radšej keď bol záporák, dokonca to je moja najobľúbenejšia postava z komiksu, lenže dosť markantná časť laických divákov (tí, ktorí nevideli komiks alebo nie sú až do toho tak "zažratí") = ho nemusela, pretože zabil asi jednu z najviac obľúbených postáv - Glenna, plus od jeho príchodu šiel TWD kvalitou vážne dole, taktiež sa veľa ľudí na to prestalo pozerať, práve po tom incidente, keď sa zjavil prvý krát Negan. Takže vrátiť ho do starých koľají by nebol veľmi dobre prijatý nápad.

Aj ja sa priznám, že som bol jeden z divákov, ktorí pozeral TWD po S7 len kvôli Neganovi a hereckému prejavu JDM, inak to bolo fakt úmorné naďalej pokračovať. Potom, ako ho takto premenili mi už aj on prestal by zaujímavý a seriál som dopozeral tak povediac "na zotrvačnosť", ako keď ideš dolu kopcom a nepedáluješ.

Ja toto vidím, ako čistý prípad dojenia už "vyhorenej" značky a s tým, že to produkuje čisto len Gimple tomu absolútne nedávam nejaké nádeje. 

na príspevok reagoval Castrator

Castrator

Castrator (hodnotenie, recenzie)

jim_clark65

Divák by mu mohl fandit víc, protože by byl hnusnej jen na ty zlé. Je to, pravda, moc černo-bílé a nic nového nepřinášející, ale Negan od 9. řady nebyl, aspoň pro mě, vůbec zajímavý. Raději starého Negana, i když už tu byl, než toho nového, který mě nebaví. Ale uvidíme, jak to tvůrci uchopí. Já tipuju, že na to budu koukat ze setrvačnosti a po 1. sérii odpadnu. 

na príspevok reagoval jim_clark65

Castrator

Castrator (hodnotenie, recenzie)

jim_clark65

Tenhle seriál bude podle všeho něco úplně nového, tak by ho klidně vrátit do starých kolejí mohli. Rozhodně by to nebylo na škodu. Ale asi by k tomu potřeboval nějaký stimul, například v podobě smrti manželky (a dítěte). Nejvíc by se mi líbil jako Negan, který ví, že kdysi přestřelil, ale pořád není nad to dát padouchům co proto a bavit se u toho stejně jako za starých časů. 

na príspevok reagoval jim_clark65

jim_clark65

jim_clark65 (hodnotenie, recenzie)

Castrator

Tomu sa hovorí vývoj postavy, Negan už nikdy nebude Neganom pred All Out War. V komikse sa tiež odmäkčil ale určite z neho nebola až taká "light-verzia", ako v seriály.

na príspevok reagoval Castrator

Castrator

Castrator (hodnotenie, recenzie)

Doomcourier

Podle mě to bude natahovaná kecačka, ale můžu být jen příjemně překvapen. Hlavně bych byl rád za návrat starého Negana. Od souboje s Rickem už to byl uchroptěný patetický sráč, až na dva tři výstupy. Hlavně s Šeptači /nebo jak se jim říká v překladu/ a Darylem. To mu sluší nejvíc. 

na príspevok reagoval jim_clark65

Ingtar2

Ingtar2 (hodnotenie, recenzie)

Takže Maggie a Negan sa vydajú hľadať uneseného Hershela. Vlastne... aký iný dôvod by oni dvaja mali ísť niekde spolu?

na príspevok reagoval mm13

jim_clark65

jim_clark65 (hodnotenie, recenzie)

Sonicx55

Pardon za neskorú odozvu (nemal som sledovanú túto diskusiu). 

No okrem Fearu je ešte TWD: World Beyond = čo je v podstate, akoby MTV kids v TWD univerze, podľa mojej skromnej mienky je to dosť zbytočný seriál a jediné, čo ti to nejak dožičí je, že sa dozvieš "ako-tak" ako vlastne funguje to CRM - to je nejaká komunita, ktorá bola na apokalypsu pripravená, pripomína to kópiu Umbrella corp. z RE série :D a ešte, asi jediná dôležitá vec, ktorá v tomto seriály vytŕčala, ako kôl v plote a bola pravdepodobne vsadená, ako "after-credits" len kvôli tomu, že to absolútne nezapadalo :D = v tej scéne sa dozvieš o pôvode vírusu a čo sa deje v Európe - toho sa potom bude týkať ten seriál s Darylom, ktorého nejak zázračne teleportujú do Európy :D . 

Fear sa oplatí pozerať možno kvôli S2/S3/S4/S6, inak S1 je pomalý rozjazd, a S5/S7 sú naozaj infantilne stupídne a neoplatia sa vidieť. Ja osobne som po S7 už "zlomil palicu" nad Fearom, lebo už raz som tomu dal druhú šancu (lebo som to prestal po prvej sérií pozerať), ale druhý krát tomu šancu na "vykúpenie" už dávať nebudem :D .

Nie, TWD končí 11. sériou - vďaka bohu :D, keby niet Covidu, AMC by to dojilo ešte na 12. možno 13. sériu a to už je naozaj naozaj veľa, ja som čítal komiks a mám radšej kvalitu oproti kvantite, čiže mne sa viac páčil ten koncept, ktorý navrhol Darabont v prvej sérií tj. 6 častí na sériu (podobne, ako to robia s Peaky Blinders), škoda, že ho AMC tak zdeptalo a nakoniec "vyhodilo", ešteže vyhral ten súdny spor s nimi, čiže nie všetko je Ok v tom AMC. Ale to som už odbočil, film bude mať iba Rick, ale zatiaľ to nevyzerá veľmi ružovo, možno sa jedného dňa dočkáme ale je dosť veľká pravdepodobnosť, že nie a bude skôr nejaký kratší seriál, ktorý nám vysvetlí, čo sa stalo s Rickom (lebo to majú vysvetliť práve tie filmy). :)  

Takže, keď skončí hlavná šou (TWD), tak bude seriál s Darylom (odohrávajúci sa v Európe), tento seriál = Maggie a Negan, a potom nejaký ďalší seriál s Michonne a Rickom namiesto rickových filmov, nakoniec popritom ešte pôjde ďalšia séria Fearu, inak už o ničom inom neviem. :)  

Sonicx55

Sonicx55 (hodnotenie, recenzie)

jim_clark65

Ahoj,

vieš ma trochu viac zasvetiť do The Walking Dead? :) Aktualne pozeram 11.seriu, ale viem ze sú este nejake odnožiny TWD, ako je Fear Walking dead, sú ešte nejake verzie čo treba pozret? 

A oplati sa to Fear The Walking Dead pozriet, suvisi to s TWD ? :) diky za rady, tipy


Bude inak TWD po 11.serii ukončene filmom? 

na príspevok reagoval jim_clark65

jim_clark65

jim_clark65 (hodnotenie, recenzie)

Tu by sa mohli obaja stretnúť s Rickom, pretože niekde bolo spomínané, že CRM má v NY základňu. (myslím, že to bolo spomenuté vo WB) Pravdaže záleží od toho kedy budú vydané filmy s Rickom a kde ho daný príbeh zavedie, keďže nebol zobrazený ale len spomenutý vo WB, tak je možnosť, že sa nachádza na inej základni. 

na príspevok reagoval Sonicx55

Súvisiace novinky

Rick Grimes se vrací

Rick Grimes se vrací

23.07.2022

Stanice AMC oznámila nový spin-off svého zombie seriálu Živí mrtví, jenž se bude točit okolo bývalých protagonistů Ricka a Michonne. Šestidílná minisérie se tak zaměří na vztah a lásku obou postav,… (viac)

Živí mrtví se dočkají dalšího spin-offu

Živí mrtví se dočkají dalšího spin-offu

08.03.2022

Stanice AMC oznámila další spin-off ze světa Živých mrtvých. Adaptace slavného komiksu o lidech, kteří přežili zombie apokalypsu, se pomalu ale jistě chýlí ke konci, stanice už má ale rozjetých hned… (viac)

Reklama

Reklama