Reklama

Reklama

The Walking Dead: Dead City

(seriál)
  • USA Isle of the Dead (pracovný názov)
Trailer 1

Série(2) / Epizódy(12)

Po udalostiach seriálu The Walking Dead (od r. 2010) sa Maggie (Lauren Cohan) a Negan (Jeffrey Dean Morgan) ocitajú v ruinách predtým veľkolepého mesta New York. Ten je plný chodcov, ktorí stále ovládajú celý svet. (BrooksW.Here)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (6)

The Walking Dead: Dead City (2023) 

1.seria: Zobrat dva z najvyraznejsich charakterov, ktore fanusikovia "milovali" a napisat pre ne scenar bola ocakavana samozrejmost. Kedze som si pozrel celu sagu, skusil som i toto. Zial, s koncom zaverecnej, siestej epizody s "rozplizlym" koncom, kedy "pozostali" odtiahnu k "svojim" s prislubom dalsieho a dalsieho mozneho konfliktu, ci vybojov, ktore sme napriec seriami zazivali zas a opat, posobi neinovativne. Nieco, kedy su mi uz charaktery, az na 1-2 vynimky, lahostajne. Zaverecny diel extra nenadchol a ani ma to neprekvapuje. A teraz dalsie sequely a volne pokracovania o vsetkych ostatnych postavach. :) Slabsi priemer, ktory pozrie vacsina divakov ustredneho serialu, ale casti pride urcite uz len nostalgicky mdla a budu hladat nieco viac, co vsak nenajdu. Aspon v mojom pripade to tak bolo. Niektore epizody vsak boli aspon priemerne. 40% ()

Old Acquaintances (2023) (S01E01) 

Velmi priehladna hra na byvalych i pretvavajuich fanusikov celej francizy. Zobrat dva najoblubenejsie charaktery, navliect im "prstienky" a docasne spojedenectva a moze sa dojit a dojit. :) K samotnej epizode: nicim sa nelisiaca zalezitost okrem zmeny scenerie a zameny jedneho; sialenca za ineho. Poslabsi otvarak. ()

Who's There? (2023) (S01E02) 

O polhviezdie to zrejme cele "dviha" iba Negan-ov brutalny masiarsky kusok, nad ktorym sa mnohi budu rozplyvat. Prvoplanovo vsak v zavere spojili dva "unlikely" charaktery a vytvoria sa pravdepodobne nove sialene spojenectva. Avsak linia s "mrakodrapovymi ludmi" ma aspon cosi do seba. A i "motorkarsky gang" ma nieco do seba. Napadla mi len taka technicka...ked s nou portujes hlavy mozgov, ten sajrajt predsa musi kamsi stekat. :) 45% Slabsi priemer. ()

People Are a Resource (2023) (S01E03) 

Hm, mlademu azijskemu dievcatu pomaha k prezitiu zrejme len jej osobne caro a mrzuty ksichtik. Naviac ten dovtip, preplavat v kadi s doskou v ruke...heh :) A nie, stastena s tym nic nema. Len kusok "pritiahnuty" scenar. Divaci chceli romancu medzi Neganom a Maggie? Vsetko totiz k tomu speje. :) Takych usmevnych chvil tu bolo par. Pacil sa mi fajnovy folkovy song "Hang me, oh, hang me" v zavere a tiez "nestastna nahoda", ktorej tradicne dopomohol Negan. Slabsi, obcas az usmevny priemer. 40% ()

Everybody Wins a Prize (2023) (S01E04) 

Naco to cele ten sialenec odpali, ked mu to roky strazi jeho "svatinu"? A nie, odpoved nie je v otazke, totiz, ze je sialenec. Tie nakladne upratovacie prace..chjo. Inak sa toho moc neudialo, kazdopadne hudbicka bola fajn. :) ()

Doma Smo (2023) (S01E06) 

Kvitujem peknu metaforu s vizualom spojenej tvare Maggie/Negan v zavere. Charakter postarsej boss-lady tiez vnimam ako pozitivny prinos. Btw. vynikajucej, tiez nemilosrdnej, postavy z paradneho Ozark (seriál) (2017), ktory tymto odporucam. Nuz ale ten "rozplizly" koniec, kedy kazdy odtiahne k "svojim" s prislubom dalsieho a dalsieho mozneho konfliktu, ci vybojov sme si uzivali napriec seriami zas a opat a uz mi pride ako nekonecna, neinovativna saga, kedy su mi uz charaktery, az na 1-2 vynimky, lahostajne. Zaverecny diel extra nenadchol a ani ma to neprekvapuje. A teraz dalsie sequely a volne pokracovania o vsetkych ostatnych charakteroch. :D ()

Súvisiace novinky

Rick Grimes se vrací

Rick Grimes se vrací

23.07.2022

Stanice AMC oznámila nový spin-off svého zombie seriálu Živí mrtví, jenž se bude točit okolo bývalých protagonistů Ricka a Michonne. Šestidílná minisérie se tak zaměří na vztah a lásku obou postav,… (viac)

Živí mrtví se dočkají dalšího spin-offu

Živí mrtví se dočkají dalšího spin-offu

08.03.2022

Stanice AMC oznámila další spin-off ze světa Živých mrtvých. Adaptace slavného komiksu o lidech, kteří přežili zombie apokalypsu, se pomalu ale jistě chýlí ke konci, stanice už má ale rozjetých hned… (viac)

Reklama

Reklama