Reklama

Reklama

Temné instinkty se projevují, když Maggie a Negan pracují na strategii postupu. Armstrong je testován a Ginny se vydává na odvážnou cestu. (mikki089)

Recenzie (6)

tomik99 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pokud má Negan co hrát, je to parádní. Maggie je v seriálu už opravdu navíc, šerif mě docela baví a o Chorvatovi nevím co si myslet. Seriál je jen jakousi jednoduchou jednohubkou, ale svět TWD to nijak extra neprohlubuje. ()

jim_clark65 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jornemu sa podarilo vyčariť presne podobnú epizódu, aké mal vo zvyku robiť Gimple ergo dokopy sa nič poriadneho nestalo, celá epizóda sa tak nejak vláči (a aj napriek možno +/- 30 min. stopáži to dáva pocit dlhšej časti) a niečo viac podstatné sa stane až na konci = aby nás to navnadilo pozerať ďalšiu časť. Celý jednoduchý koncept príbehu (Negan 2.0, ktorý je revolučný inžinier v bio-palivách :D unesie maggienho syna) je hodný možno tak na tri hodinové epizódy ale im sa to zatiaľ darí rozťahať na 6 epizód. Som zvedavý, akú vatu by si boli schopní ešte vymyslieť, ak by toto malo 12, prípadne štandardných 16 epizód, keď už je teraz jasné, že podnet k príbehu je zbytočný a nie je hodný ani tých 6 epizód. Ešte k tomu sa snažia vyfarbiť z Negana niečo "viac" a silou mocou tlačia na to aby sa s Maggie nejak "udobrili" prípadne zase povadili, pričom to bolo celkom v pohode zvládnuté a viac-menej uzavreté už v pôvodnej šou, zbytočne otvárajú túto ranu len kvôli tomu, lebo "oni dvaja majú takú fasa dynamiku, tým, že sú protivníci ale musia spolupracovať", mne osobne to príde zbytočné a pritiahnuté za vlasy, jednoducho to doja, čo viac k tomu dodať. ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hm, mlademu azijskemu dievcatu pomaha k prezitiu zrejme len jej osobne caro a mrzuty ksichtik. Naviac ten dovtip, preplavat v kadi s doskou v ruke...heh :) A nie, stastena s tym nic nema. Len kusok "pritiahnuty" scenar. Divaci chceli romancu medzi Neganom a Maggie? Vsetko totiz k tomu speje. :) Takych usmevnych chvil tu bolo par. Pacil sa mi fajnovy folkovy song "Hang me, oh, hang me" v zavere a tiez "nestastna nahoda", ktorej tradicne dopomohol Negan. Slabsi, obcas az usmevny priemer. 40% ()

DragonnCZ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

3. epizoda je dost pomalá a je hodně dialogová oproti posledním dvoum. Dost rozvíjí opět postavy a jejich vztahy, sice děj neposouvá, ale posunuje vztahy. Epizoda nebyla špatná, ale zpomalilo se to. Co, ale musím vynachválit byla scéna v aréně, která byla úžasná plného napětí a scéna kdy Negan opět někoho zabijí dokazuje, že v Neganovi co-si furt je a je to ten starej sráč. Ta asijská dívka, kterou měl Negan zatím na starost, je taková nemastná neslaná, ale kupodivu do děje zapadá i když mi příjde, že je tam na sílu naroubovaná a ani by tam nemusela být. Dnešní ep. uděluji 7,5-8/10 ()

kenkaku 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

A už je to zase tady. Prakticky konverzační cvičení od začátku až do konce. To že se občas něco “semele” (v řádech sotva desítek sekund) celkem silně naznačuje, že se šetřilo. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (2)

  • V epizodě zazní píseň „Hang Me, Oh Hang Me“ od Dave Van Ronka. (Duoscop)

Reklama

Reklama