Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi
  • Horor
  • Komédia

Recenzie (4 313)

plagát

Fallout (2024) (seriál) 

Nadpriemerne sci-fi, ktoreho epizody su vsak z velkej casti dost ploche, ak pominiete obcas trefny post-apokalypticky moment, brutalitku, ci srandovny odkaz. Lucyina linia, ako naivnej pekne tvaricky putujucej drsnym svetom ma casto iritovala. Zato najviac ma bavila ta, ghoulova. :) Walton Goggins bol ozaj vyborny a jedine vdaka nemu mali mnohe pridanu hodnotu. Najlepsia je jednoznacne ta zaverecna, ktora konecne vrhne svetlo na mnohe "haluze" napriec predoslymi castami. Nadpriemer, ale kvoli vysokemu hodnoteniu som ocakaval rozhodne, rozhodne viac. Tym, ktori rovnako ako ja neboli ohureni, odporucam vynikajuci sci-fi serial Silo. 65% Neuverte tomu "hajpu" nekriticky.

plagát

Fallout - Začátek (2024) (epizóda) 

Az v zaverecnej epizode sa vysvetlili mnohe nuansy a pohnutky chovania mnohych postav a aj scenar bol konecne komplexnejsi. Velmi dobry zaver. Skoda, ze predosle diely nemali tuto kvalitu.

plagát

Fallout - Past (2024) (epizóda) 

Tato epizoda mi v uvode konecne sadla. Hlavne vdaka ocakavaniu vysvetlenia, co sa "vtedy stalo". Zaver to vsak zial pokazil. Vaulty- vyvolavaju obcas odkaz na vynikajuce Silo.

plagát

Fallout - Minulost (2024) (epizóda) 

Mnoho odbociek, ale i nelogickosti popierajucich vlastny serialovy svet. Par vtipnych poznamok - ako je to s plochozemcami v tychto dnoch. Lucyina linia je zatial najviac cringe, hoci z nej tvorcova o chvilku urobia top-S.W.A.T. bojovnicku. Napriek tomu, ze jej bracho zjavne vie pouzivat mozog a to budi zaujem, medzi tolkymi "babkami" od druhej epizody cakame, co bude ....a ono stale nic.

plagát

Fallout - Hlava (2024) (epizóda) 

Uverili ste niekto tomu obrazu ako utlocitna a naivna Lucy prenasa hlavu pustou? :) Paradne na kameru a velky zaber ale v taske alebo batohu by to bolo primerane jej charakteru. Rusilo to. Pobavila ziskuchtiva opravarka / pajk-erka. :) "Show me the picture....yeh, THAT,'s definitely HIM." Vsetci asi ocakavame ako skoncia naivni a hlupucky vault-aci.

plagát

Fallout - Cíl (2024) (epizóda) 

Michael Emerson je dalsia herecka hviezda. Stacil len on a jeho psi spolocnik, aby sa Lucy-ina linia stala pozeratelnou. Previazanie linii deju pomohlo. Nadpriemer.

plagát

Fallout - Konec (2024) (epizóda) 

"So, what's your SPERM-count?" Pobavilo "utretie do zaclony". Az v 25tej minute to zacne mat najaky spat. Linia s mladou naivkou Lucy ma nebavila vobec, posobila skor ako otravne pozlatko. Linia s panosom Maximom a bratstvom oceli je znama hracom hry a je urcitym zaujimavym mysteriom. Ale najlepsim chytakom zatial, bol pre mna jednoznacne 200-rocny ghoul cowboy z uvodu, vynikajuci Walton Goggins. Uvidime, co sa z toho vykluje. Zatial opatrny nadpriemer.

plagát

Wisting - Season 3 (2022) (séria) 

Zhruba rovnaka uroven zabavy ako predosla seria. Stavu a i zaujimavu liniu tomu pridava akurat Carrie-Anne Moss z prvej serie. Kriminalny pripad nie je ojedinely pre tych, co maju radi krimi. Co dodava tejto serii osobitost je poludstenie a bezne zivoty vysetrovatelov. Ale scenar i spracovanie obcas posobilo trochu amatersky. 65%

plagát

Wisting - Episode 2 (2022) (epizóda) 

Pride mi zaujimave, ze je uplne samozrejme, ze vysetrovacia skupina Norov sa v pohode bavi s americkou prislusnickou FBI anglicky. Ano, su to sice herci, ale kedze mam i ponatie i ich vzdelavacom systeme a zo stream-ov asi 3och skandinavcov, verim tomu. Zaujimave by bolo, ake jazykove znalosti by mali nasi vysetrovatelia. Pobavil "zvieraci bullshit", ako to obcas volam. :) Mopslik, ktory sa isiel zadusit uz len tym, ze dychal. Ale zapadol do celeho pribehu s policajtovou zenou, takze v pohode, ziadna prvoplanovost.

plagát

Wisting - Episode 1 (2022) (epizóda) 

Paradny drsny otvarak a rovno aj s prichodom usmievavej "starej znamej", Carrie-Anne Moss, na scenu. Po predoslej serii, ked vysetrovatelia nachadzali koncatiny, po tamojsom vrahovi....nasli tentokrat, pre zmenu, hlavu.