Reklama

Reklama

Mediálny magnát Elliot Carver (Jonathan Pryce) potrebuje nejakého sólokapra pre svoju novú globálnu televíznu sieť, a tak sa rozhodne rozpútať vojnu medzi Veľkou Britániou a Čínou. Pomocou telekomunikačného satelitu odchýli z kurzu britskú vojenskú loď, ktorú vzápätí potopia pri čínskych brehoch, a na konflikt je zamiesené. Proti Bondovi (Pierce Brosnan) stojí okrem iných Carverov pomocník Stamper (Götz Otto), ktorý má vďaka vrodenej genetickej chybe zamenenú bolesť a pôžitok. Bond musí odcestovať až na ďaleký Východ, aby odvrátil nebezpečenstvo atómovej vojny. Rovnocennou partnerkou sa mu stane agentka Wai Lin (Michelle Yeohová)... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Ukážka z filmu

Recenzie (440)

MontyBrogan 

všetky recenzie používateľa

Jeden z tých jednoduchších dielov, keďže väčšina problémov sa rieši výbuchom, vrátane neviditeľnosti lode na radaroch (takticky umiestnený granát na jej palube spôsobí, že ju zrazu zachytia) a časovanej bomby (nevieme ju deaktivovať, tak k nej priložme rozbušku). Ale potešilo ma, že James mal konečne Bond Girls vo svojom veku. Možno aj preto chémia medzi nimi fungovala. Napokon samotný námet o ovládaní spravodajstva vďaka zavineniu reportážnych udalostí, čo následne zaistí exkluzivitu, je pre mňa najväčšou prednosťou filmu. ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Nejslabší Brosnanova Bondovka. Jakože pár věcí je tu vymazlených, ale pak jsou tu další které to zbytečně srážejí. Hlavně mizerní záporáci. Pryce naprosto šíleně přehrává. Od začátku mě sral a přál jsem mu pořádně potupnou smrt. Nápad je tu výbornej, ale mě to prostě neuchvátilo. Snad jenom Michele Yeoh jako bondgirl co umí řádně nakopat chlapům prdele potěší. Jinak po všech stránkách pouze průměr.50% ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Brosnan je tradične kritizovaný za nedostatočného Bonda, ale mne sa tie príbehy s ním páčili, vrátane tohto, kde tie Bond girls nestále podľa mňa za veľa. Karate Malajčanka a Teri "vyžla" Hatcher, no nič, bolo už aj lepšie. Film ale nemá hluché miesta, je to akčne nadupaný, záporák ako má byť. Bond má hlavne zabaviť a to sa mu podarilo aj v tejto verzii. ()

pan Hnědý 

všetky recenzie používateľa

18. Bondovka - Milovníkem Jamese Bonda nemusím při známkování nijak přemýšlet, protože mi režisér David Spottiswoode, nedal příležitost (dobrá režijní práce). Velmi pestrá, efektní jízda na plný plyn s vůní prachu a výbuchů. Nestíhám uhýbat všem kulkám, které prolétají kolem mě. Bondovský fanoušek bude s Tomorrow Never Dies spokojen v plném rozsahu. ()

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Zabiják Timothy Dalton musel na základě neúspěchu svých bondovek, díky Vám odejít z role agenta 007, aby mohlo vzniknout tohle ?? Tak jako fakt díky, jste zlatíčka. Co hodnit na tomhle pel-mel? Teri Hatcher se mě líbila spíše u tyče ve filmu Tango a Cash . To šikmoočko ani nepočítám jako Bondgirl, je tam v rámci emancipace,aby nakopala chlapům prdele, není nad to aby se i feministky vzrušili , že? Velkolepost děje byl tak velkolepá až ji malinký človíček jako já nepobral. Ta tam bylo jiskření mezi 007 a ženami jako bylo ve Zlatém oku, ještě že tam byli dost dobré akce-- ta motorce byla luxusní. Hlavní padouch /mediální magnát/ --trošku žabař po tom co zde provedl Vladimír Železný z arbitráží, za vydatná pomoci pana Štěpánka z TV rady pro vysílání za asistence ODS a ČSSD a jejich "férové" opoziční smlouvy Tohle měl být ten správný námět na Bonda, ale to je něco tak neskutečného i pro Bonda . Tenhle bondí zítřek já klidně pohřbil. Ten Železného zase zaplatil ze svých daní. Na mediální magnáty platí fakt jedině Bond... James BOND. ()

Galéria (165)

Zaujímavosti (60)

  • V této bondovce měl poprvé agent 007 (Pierce Brosnan) mobilní telefon. Byl to fiktivní Ericsson JB988. Jeho dotykový displej vycházel z modelu R380. (Pumiiix)
  • Vo filme sa používa omnoho viac technických hračičiek ako v predošlom Zlatom oku (1995), pretože mnohí diváci sa sťažovali, že ich tam bolo málo. Po uvedení filmu si mnohí zase povzdychli, že ich bolo pre zmenu priveľa. (ash99)
  • Vo Veľkej Británii boli z filmu vystrihnuté niektoré násilné zábery a v iných boli aspoň stlmené zvuky boja. (ash99)

Súvisiace novinky

Skladatel Hvězdné brány a bondovek v Praze

Skladatel Hvězdné brány a bondovek v Praze

17.05.2016

Držitel cen Grammy a Emmy, britský skladatel David Arnold, chystá na neděli 5. června svůj první koncert v České republice. Autor hudby k velkofilmům Hvězdná brána, Den nezávislosti, Casino Royale a… (viac)

Reklama

Reklama