Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Komédia
  • Krátkometrážny
  • Rodinný
  • Akčný

Zaujímavosti k filmom (15)

Ninja z New Yorku

Ninja z New Yorku (2021)

Po záverečných titulkách sa na obrazovke zobrazí nápis, ktorý by sa dal v preklade preložiť ako: "Vzhľadom na nedostatok záznamov nemôžeme jednotlivo uviesť všetkých členov obsadenia a členov štábu z pôvodnej produkcie z roku 1984. Radi by sme sa poďakovali všetkým, ktorí sa podieľali na pôvodnej produkcii za ich tvrdú prácu a oddanosť projektu. Dúfame, že na túto verziu filmu budete radi."

Initial D

Initial D (1998) (seriál)

Meno hlavného protagonistu (Takumi) v japončine môže znamenať: remeselník, majster, ale najmä: zručný alebo taktný.

Kirby Buckets

Kirby Buckets (2014) (seriál)

Kirby Buckets je prvý televízny seriál spoločnosti Disney, ktorý kombinuje živých hercov s animovanou tvorbou od doby Lizzie McGuire.

The Thief and the Cobbler

The Thief and the Cobbler (1993)

V záverečných titulkoch verzie „Princess and the Cobbler“ je použité štandardné logo Dolby Stereo, zatiaľ čo v jeho upútavke je použité logo Dolby Stereo SR. Americké vydanie „Arabian Knight“ však používa logo Dolby Stereo SR.

Z nuly hviezdou

Z nuly hviezdou (2012) (TV film)

Film bol natočený na motívy románu "Shrinking Violet" od Danielle Joseph.

Prekliatie bohov

Prekliatie bohov (2004)

Keď sa doktorka Turnerová rozpráva s Jill po prvýkrát, pozrie sa na digitálne zobrazenie Jilliných telesných predpokladov, ktoré hovoria, že jej výška je 4 palce a 8 stôp, čo v prepočte vychádza na približne 254 cm.

Ataraxia

Ataraxia (2015) (amatérsky film)

Film odráža sny Jána Molnára v rozmedzí obdobia január - február 2015.

Autíčka

Autíčka (2003) (seriál)

Keď mal seriál vychádzať na DVD, vyšiel v troch verziách: 1. maloobchodná verzia, ktorá sa od televíznej verzii nijak nelíši, 2. vzdelávacia verzia určená pre školy a iné vzdelávacie zariadenia a 3. kresťanská verzia doplnená o náboženské myšlienky a piesne.

Reklama