Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dráma
  • Horor

Zaujímavosti k filmom (120)

Chľast

Chľast (2020)

Aj napriek obmedzeniam sa počas otváracieho víkendu predalo 102,366 vstupeniek, čím sa tento film stal najnavštevovanejšou Dánskou drámou za posledných 7 rokov.

Chľast

Chľast (2020)

Pôvodne mal byť film uvedený na filmovom festivale v Cannes. Kvôli pandémii COVID-19 bola premiéra odložená.

Boj o ťažkú vodu

Boj o ťažkú vodu (2015) (seriál)

Seriál drží národný divácky rekord pre premiéru TV drámy v Nórsku, keď v deň vysielania, 4. januára 2015, sa na celé prvé dve epizódy pozeralo 24,3% nórskeho obyvateľstva, čo predstavovalo 62,5% z celkového počtu divákov, ktorí v danú nedeľu sledovali TV.

More v plameňoch

More v plameňoch (2016)

Veľké množstvo zamestnancov ropných plošín v Mexickom zálive bolo proti natočeniu filmu, pretože mali pocit, že zneuctí pamiatku mužov, ktorí zahynuli počas skutočnej udalosti.

More v plameňoch

More v plameňoch (2016)

Producenti filmu kontaktovali Marka Wahlberga s požiadavkou, že hlavnú rolu bude predstavovať mužská dvojica, konkrétne jeden mladší a jeden starší herec. Wahlberg preto začal kontaktovať niektorých starších hercov, ktorých pozná, napríklad jedným z nich bol aj Jack Nicholson. Avšak na jeho prekvapenie, producenti chceli, aby Wahlberg bol ten starší z dvojice a jeho hereckým kolegom sa stal Dylan O'Brien.

Centrálna inteligencia

Centrálna inteligencia (2016)

Po filme Twister (1996) sa jedná o prvú spoluprácu štúdií Warner Bros. a Universal Pictures po 20-tich rokoch.

Nočný recepčný

Nočný recepčný (2016) (seriál)

Tehotenstvo postavy, ktorú stvárnila Olivia Colman, bolo pridané do scenára, keď na prvom stretnutí s režisérom herečka oznámila, že je tehotná.

Reklama