Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dráma
  • Horor

Obsahy (99)

Skinamarink

Skinamarink (2022)

Dve deti sa zobudia uprostred noci a zistia, že je ich otec nezvestný a všetky okná a dvere v ich dome zmizli. Aby sa vyrovnali s touto zvláštnou situáciou, prinesú si do obývačky vankúše a prikrývky a spravia si pyžamovú párty. Púšťajú si staré videokazety s rozprávkami, aby vyplnili ticho domu a odvrátili tak pozornosť od desivej a nevysvetliteľnej situácie. Celý čas v nádeji, že ich nakoniec príde zachrániť niekto dospelý. Po chvíli je však jasné, že ich niečo sleduje.

Who Invited Them

Who Invited Them (2022)

Kolaudačná párty Adama (Ryan Hansen) a Margo (Melissa Tang) sa vydarila. Jeden z pozvaných párov zostáva dlhšie ako ostatní hostia a tvrdí o sebe, že sú ich noví bohatí susedia. Ako sa však večer vyvíja, Adam a Margo majú podozrenie, že ich noví priatelia sú podozriví cudzinci.

Vdova

Vdova (2020)

Pátrací a záchranný tím vykonáva cvičenia v divočine neďaleko Petrohradu, ktoré zaznamenáva reportérka Christina Arrifeva. Potom, ako dostanú hovor, že sa v oblasti stratilo dieťa, vydajú sa na záchrannú akciu. Namiesto strateného dieťaťa však nájdu starú ženu Zoyu v traumatizovanom stave a vydajú sa s ňou do bezpečia. V noci však cestou zablúdia v lese a ich dodávka následne havaruje. Zoya im vysvetľuje, že lesy obýva duch vdovy, ktorú miestni obvinili z vraždy jej manžela a vyhnali ju z mesta, zlomili jej nohy, vyzliekli šaty a hodili ju zomrieť do jamy. Tá teraz nenechá nikoho len tak odísť a pomstí sa všetkým, ktorých vlákala do lesa.

Curse of the Witching Tree

Curse of the Witching Tree (2015)

Nevinná žena, obvinená z vraždy svojho syna, ktorú obesili ako čarodejnicu, prekliala strom a deti, ktoré sa hrajú okolo neho. Účinky tohto aktu pomsty zotrvávajú v priebehu rokov a stáročí. V dome, kde boli pochované telá prekliatych detí, strašia duchovia. Rodina, ktorá sa jedného dňa presťahuje do svojho nového domova, začína postupne odhaľovať strašnú pravdu o strome duchov a o zavraždených deťoch...

The Unfolding

The Unfolding (2016)

Píše sa rok 2016 a svet stojí na pokraji jadrovej katastrofy. Výskumný psychológ a jeho priateľka sa vydajú na cestu do temného Dartmooru, preskúmať stovky rokov starú budovu. Avšak to, čo odomknú a objavia, je ďaleko viac, než by vôbec očakávali.
Nováčik Eugene McGing odborne berie do rúk už známe prvky hororu a dáva im čerstvý nádych v tomto desivom príbehu zo strašidelného domu.

Muž v temnote

Muž v temnote (2016)

Trojica teenagerov sa živí perfektne naplánovaným vykrádaním domácností. Ich nasledujúci cieľ je samotársky slepec, ktorý doma skrýva milióny. Avšak v okamihu, keď sa vlámu do jeho domu, karta sa obráti a oni sa ocitajú v boji o život zoči-voči psychopatovi.

Keanu: Mačacia gangsterka

Keanu: Mačacia gangsterka (2016)

Keegan-Michael Key a Jordan Peele, alias populárne komediálne duo Key and Peele, sa v tomto filme predstavia ako Clarence a Rell, dvaja bratranci, ktorí síce žijú v meste, no vôbec nie mestským životom. Keď však unesú Rellovo milované mačiatko Keanu, beznádejná dvojica sa musí vydávať za nemilosrdných zabijakov, aby prenikli do pouličného gangu, a zachránili tak svojho milovaného maznáčika. Neuveriteľne roztomilé mačiatko sa však stane natoľko obľúbeným, že boj o jeho priazeň sa skončí vojnou gangov, čo dvoch pomotaných hrdinov prinúti vziať zákon do vlastných rúk...

Dokonalý muž

Dokonalý muž (2015)

Úspešná lobistka Leah Vaughn (Sanaa Lathan) má zdanlivo perfektný život. Jej dlhoročný priateľ Dave (Morris Chestnut) ju podľa všetkého miluje a keďže ona už nie je najmladšia, rada by sa vydala a založila si rodinu. Dave však na tento krok nie je pripravený a ich vzťah sa skončí bolestivým rozchodom. Krátko na to sa Leah rozhodne skúsiť to so sympatickým a vášnivým cudzincom Carterom Duncanom (Michael Ealy). Ich vzťah rýchlo postupuje vpred, avšak Carterov ochranný inštinkt začne byť pre nezávislú Leah po čase nepríjemný. Keď sa Dave vráti do jej života, Leah postupne zistí, ktorému z mužov by mala veriť a ktorého by sa mala báť...

H8RZ

H8RZ (2015)

Následkom záhadného incidentu na strednej škole advokát spochybňuje spoľahlivosť študenta, ktorý je jediným svedkom schopným ochrániť školu pred reťazcom súdnych sporov. Študent postupne odhaľuje svoj príbeh a ukazuje sa, že sa v ňom skrýva oveľa viac, než sa na prvý pohľad zdalo.
Podstatou sporu je, že niekoľko študentov sa po získaní nedostatočnej kvôli podvodu rozhodlo spojiť a nájsť spôsob, ako prepísať vlastné známky v elektronickom systéme. Túto skupinku však začne vydierať neznáma a nebezpečná sila zo záhrobia, ktorá nikomu nedovolí uniknúť...

Zasnežený raj

Zasnežený raj (2014)

Dave (Frederick Schmidt) je drobný zločinec žijúci na drogách a násilí v Londýne. Keď svojimi činmi zabije svojho najlepšieho priateľa, upadá do pocitov hanby a ľútosti. Objavuje novú vieru, islam, ktorá mu pomáha nájsť pokoj. Duchovia z jeho minulosti však znovu povstávajú, aby ho podrobili skúške.

Sedm dní v pekle

Sedm dní v pekle (2015) (TV film)

Televízia HBO prináša tento 43-minútový fiktívny dokument sledujúci tenisový zápas medzi rebelskou hviezdou Aaronom Williamsom (Andy Samberg) a jeho prihlúplym, no inak výnimočne talentovaným súperom Charlesom Pooleom (Kit Harington). Dvaja tenisti sa stretnú na epickom sedemdňovom Wimbledonskom zápase, ktorý testuje ich silu a vôľu i trpezlivosť ich fanúšikov.

Zombie Cats from Mars

Zombie Cats from Mars (2015)

Nemŕtve mačky napadnú Zem a infikujú všetky mačkovité šelmy zombie vírusom. Hon na človeka sa môže začať!
Príbeh sa sústredí na Billyho, zženštilého fanúšika starých akčných vedecko-fantastických trilerov. Jeho jediný priateľ je Cameron, bifľoš a filmový fanúšik, snažiaci sa posilniť svoje sebavedomie, kedykoľvek len môže. Potom, čo uvidí pristáť mimozemšťanov, sa Billy uzavrie do vlastnej hlavy a predstavuje si, že cudzinci prevzali nadvládu nad mestom. Cameron je skeptický, rovnako ako zvyšok mesta. Medzitým však ľudia začnú umierať. Prvou obeťou je samotárska mačacia dáma Percis, ktorej znetvorené telo objaví veriaci Lester, manžel depresívnej domovníčky menom Carolyn. Sériu náhodných úmrtí čoskoro doplní neznámy bežec a potom dozorca v sklade. Dvojica reportérov oznámi túto informáciu verejnosti, zatiaľ čo detektív a jeho šéf sa snažia vypátrať, kto alebo čo stojí za vraždami.

Lila & Eve

Lila & Eve (2015)

Lila (Viola Davis) je matka, ktorá trpí od žiaľu tak, že navštevuje podpornú skupinu. Jej syn totiž prišiel o život v prestrelke. Na jednom sedení skupiny stretne Eve (Jennifer Lopez), ktorá stratila svoju dcéru. Keď Lila čelí početným prekážkam zo strany polície a spravodlivosti pri vyšetrovaní vraždy jej syna, Eve na ňu nalieha, aby vzala veci do vlastných rúk a vrahov vypátrala. Obe ženy sa čoskoro pustia na cestu plnú zabíjania, zatiaľ čo sa snažia prebojovať na vrchol siete drogových dílerov, aby sa pomstili za vraždu Lilinho syna.

Maják

Maják (2015)

Cesty troch zúfalých jednotlivcov sa skrížia v prašnom púštnom mestečku. Charles (Evan Peters) je stredoškolák s osobnými problémami, Vickie (Juno Temple) je ustarostená tínedžerka na úteku a Skid (Kevin Alejandro) nebezpečný psychotický pasák. Skid neustále obťažuje Charlesa a Vickie. Situácia naberie na obrátkach, keď sa Charles a Vickie vydávajú na výlet pozdĺž pobrežia Kalifornie fotografovať majáky. Skid nemôže vystáť ich zradu a rozhodne sa potrestať Vickie s pomocou loveckého noža. Všetci traja zrazu stoja proti sebe v násilnom zúčtovaní, ktoré navždy zmení ich životy.

Skutočný príbeh Jimiho Hendrixa

Skutočný príbeh Jimiho Hendrixa (2013)

André Benjamin, hviezda skupiny Outkast vystupuje ako Jimi Hendrix v tomto odhaľujúcom životopisnom filme od oscarového scenáristu a režiséra Johna Ridleyho (12 rokov otrokom). Film zobrazuje roky 1966-67, kedy Hendrix ešte ako neznámy záložný gitarista hral v newyorskom klube Cheetah, aby sa následne preslávil na londýnskej hudobnej scéne. Príbeh sleduje Hendrixovu cestu až po jeho triumf na festivale Monterey Pop a ponúka tak intímny portrét citlivého mladého hudobníka na začiatku jeho cesty za rockovou legendou.

Jian dang wei ye

Jian dang wei ye (2011)

Founding of a Party, prequel k úspešnému filmu Founding of a Republic (2009), sa zameriava na detaily historickej udalosti, ktorú poznáme ako čínsku revolúciu z rokov 1911-1921. Práve vtedy Sun Yat-sen zvrhol dynastiu Qing a následne zasadil korene toho, čo sa neskôr stalo čínskou komunistickou ideológiou. Príbeh zobrazuje prvé kroky najvplyvnejších vodcov prvej generácie tejto krajiny, vrátane Mao Ce-tunga, Čankajška a Čou En-laja.

Království bílé čarodějnice

Království bílé čarodějnice (2014)

Na súmraku dynastie Ming je cisársky dvor je sužovaný korupciou a tyrani vládnu krajine. Vojna s Mandžuskom, ktorého obyvatelia ťažia z oslabenia ríše, je nevyhnutná. V snahe zachrániť občanov pred utrpením sa kúzelníčka Jade Raksha rozhodne bojovať proti vojakom, ktorí utláčajú ľud pre ich vlastný zisk. Miestni vládni úradníci následne zvalia vraždu guvernéra Zhuo Zhongliana na Jade, aby sa jej pomstili. Tento podvod z Jade a jej kultu razom učiní najhľadanejších utečencov, a to za zločin, ktorý nikto z nich nespáchal.

Jian hu nu xia qiu jin

Jian hu nu xia qiu jin (2011)

Qiu Jin, prezývaná Rytierka od zrkadlového jazera, bola raná feministka, revolucionárka a poetka pôsobiaca na konci dynastie Čching. Obhajujúc rovnoprávnosť mužov a žien, Qiu Jin verila, že pre ženy nastane lepšia budúcnosť v rámci západného typu vládnutia, namiesto skorumpovanej vlády Manchu. Fascinovaná japonskou kultúrou, v roku 1904 odišla študovať do Japonska. Neskôr sa zúčastnila neúspešného povstania proti vláde Manchu a zaplatila za to vysokú cenu. Dnes je dnes považovaná za čínsku anti-feudálnu hrdinku.

Kureumeul beoseo nan dalcheoreom

Kureumeul beoseo nan dalcheoreom (2010)

V 16. storočí, počas vlády dynastie Chosun, Hwang Jung-hak a Lee Mong-hak vytvoria "Veľkú alianciu" so spoločným snom o lepšom svete. Kým nový vodca Lee sníva o odstránení všetkej korupcie a stáva sa kráľom, legendárny slepý šermiar Hwang, ktorý bol kedysi jeho priateľ, sa vydáva za ním, pretože Lee zabil jeho dobrého priateľa. Kráľ opúšťa svoje kráľovstvo počas japonskej invázie a dvaja bývalí priatelia, Hwang a Lee, sa nakoniec postavia tvárou v tvár v prázdnom paláci, aby zahájili svoj posledný boj.

Captain America

Captain America (1979) (TV film)

Steve Rogers je postava zo súčasnosti, no jeho otec bol v 40. rokoch 20. storočia vládny agent. Veľmi vlastenecký postoj Stevovho otca mu vyslúžil prezývku Kapitán Amerika a hovorí sa o tom, že bol zavraždený. Bývalý príslušník námorníctva Rogers si v súčasnosti privyrába ako umelec, ktorý sa nechal inšpirovať príbehom o jeho otcovi a navrhol podľa neho super-hrdinu. Po tom, ako pri autonehode utrpí smrteľné zranenia, je mu podaná experimentálna chemická látka nazývaná FLAG, ktorá mu nielenže zachráni život, ale tiež poskytne jeho telu nadľudskú silu a reflexy. Tieto nové schopnosti vedú Dr. Simona Millsa, výskumného biochemika a spravodajského dôstojníka, ktorý povedal Rogersovi o jeho otcovi, aby prijal Steva do armády a obliekol ho do kostýmu založeného na jeho kresbách. Ako Kapitán Amerika je vybavený špeciálne upravenou dodávkou, zo zadnej časti ktorej môže vyraziť do boja na motorke. Jej výbava zahŕňa raketový pohon pre rýchly štart z auta, tryskové zvýšenie rýchlosti, nastavenie tichého chodu, či špeciálny povrch, ktorý umožňuje použiť motorku ako klzák.

Reklama

Ovládací panel
7 bodov