Reklama

Reklama

Wednesday

(seriál)
Trailer 3

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(16)

Chytrá, sarkastická a tak trochu bezcitná? Wednesday Addamsová vyšetřuje sérii vražd a tu a tam se na Akademii Nevermore s někým spřátelí. Udělá si ale i pár nepřátel. (Netflix)

Diskusia

LexMurphy

LexMurphy (hodnotenie, recenzie)

Pozrel som si The Fallout a Jenna Ortega tam všetkým, ktorí tvrdia, že nevie hrať, vytrela zrak. Brilantný, herecký výkon! Keď bude hrávať takéto psychicky rozorvané postavy a nie len kričiace sliepočky z hororov, tak nemám o jej herectvo obavu.

na príspevok reagoval Mukade

LexMurphy

LexMurphy (hodnotenie, recenzie)

cernakus

Tak to je teda poriadna mangalica. Ako píše verbal v jednej recenzii z nej "by se hrůzou šprajcl i ejakulát v chámovodu toho nejotrlejšího mořeplavce." Hoci nie si fanúšik Ortegy, ale ruku na srdce a úprimne iste uznáš, že proti nej je Ortega úplne nádherný anjelik.

na príspevok reagoval cernakus

Mukade

Mukade (hodnotenie, recenzie)

cernakus

Presne na to platí čo som tu "povedal" 15.12.2022 22:42, v 1. vete. Kôli nej by som bol mierne rád keby vyhrala, že by ju to potešilo, ale ináč mi to je fuk, keby nie teba ani by som nevedel že už to bolo lol. 

cernakus

cernakus (hodnotenie, recenzie)

Mukade

Tak to nedopadlo, vid?!

Asi nebude tak skvela " herecka" jak si ty a ostatni zalaskovani myslite :-)

Proste pro ty stare pedofily v porote bude, na rozdil pro vas, "too old". I kdyz mam tuseni, ze v tom hrala roli politika. Vyhrala to totiz lesbofeministicka negroska.

na príspevok reagoval Mukade

LexMurphy

LexMurphy (hodnotenie, recenzie)

Po zhliadnutí Vreskotu 5 musím povedať, že Ortegovej to plakanie a kričanie fakt ide. Akurát ten film nedoporučujem. Je to čistá, krystalická pitchovina! Ľudia čo to natočili museli asi huliť strašne silný matroš, alebo šňupali koks rezaný s pracím práškom, alebo ja neviem čo. Nebyť tam tej Ortegovej, tak by som to po 10 minútach vypol.

cernakus

cernakus (hodnotenie, recenzie)

Mukade , Mukade

a?

Trochu mně zarazilo, že to je "Musical or Comedy" tak jsem pátral a vidím, že Glóby jsou udělané, aby každý vyhrál. Dělit televizní seriály na 3 kategorie ... o čem to je?

Z tvého videa jde hezky vidět, jak hrát neumí. Občas umí přehrávat. Ale uvěřitelné emoce ten její ztuhlý ksicht prostě nedává (a to neřeším její dětskou éru, kdy to dost manipulují pedobrýle). A ještě umí báječně ječet. Do hororu dobrý, ale to je tak vše.

na príspevok reagoval Mukade

LexMurphy

LexMurphy (hodnotenie, recenzie)

Viny95501

Ja postupne pozerám filmy s Jennou Ortegou. Už som pozrel 3 projekty a zatiaľ spokojnosť s jej herectvom. Rola Wednesday jej sadla perfektne. V Chůve na zabití bola tiež dosť dobrá. A vo filme X bola skvelá. Z tej scény, keď našla toho vykuchaného týpka v pivnici a jej následného kriku až mrazí. Najbližšie sa chystám pozrieť Vreskot. Tam jej rola tiež vyzerá zaujímavo, aspoň podľa traileru, tak som zvedavý. Talent určite má, holčina. Minimálne na horory. V komédii si ju zatiaľ neviem predstaviť. Ale možno ma aj tam prekvapí. To uvidím, keď pozriem Yes Day. To by mala byť údajne komédia.

cernakus

cernakus (hodnotenie, recenzie)

Viny95501

to že tě Ortegová pseudopedofilně přitahuje neznamená, že máš pravdu.

To, že někdo napíše roli "herečce" na tělo, neznamená, že umí hrát. Terminátora by taky nezahrál nikdo lépe, nežli Arnie. O tom, že hrát neumí, se však dohadovat nebudeme, ne?!

Viny95501

Viny95501 (hodnotenie, recenzie)

Tak ked som tu prečital par komentarov ako Ortega nevie zahrat to a to je mi jasne že tu polovica nepozna talent ani keby mu padol na čelo! Takých chapem. Myslia si že talent je ked hercovi ide huba celý film od prvej sekundy až do konca ako napr. Leovi vo filme Vlk z Wall Street že? Ortega podla dannej situacie a okolnosti "len mimikou tvare ukazuje že sa s nej stala pani Herečka a už teraz schova hociaku dnešnu hviezdu.

na príspevok reagoval cernakus, LexMurphy

kaldos

kaldos (hodnotenie, recenzie)

Hej jako opravdu jsem nečekal že je to tak skvělej a vyjimečnej serial. Klobouk dolu. Fakt jsem se bavil a doufám že opravdu bude to pokračování. :)

OJan

OJan (hodnotenie, recenzie)

jurama525

Teď jsem se na to chtěl zeptat, zda to již Netflix odklepl. Jsem sice rád, že je to odklepnuto, avšak mám trochu strach, a možná je i oprávněný, že to trochu propadne. 

Rewol

Rewol (hodnotenie, recenzie)

Začiatok bol skvelý a pokračovanie Addamsovcov určite potešilo fanúšikov. Možno prvé dve časti boli super na plný počet. Ale potom nastúpil ten netflix sajrajt, kombinácia infantilnosti a pubertálnych hovnometov, aby to celé doslova zabil. Aj ja som bol niekedy mladý, ale nejaká úroveň tu bola. V tomto prípade jediným kladom hovnometu bol statický ksicht hlavnej predstaviteľky. Keby tam nechali hrať porcelánovú bábiku, tak divák by rozdiel nezistil. Chápem, že je to hlavná črta hlavnej predstaviteľky, ale bolo to zahrané extrémne sterilne. 

cernakus

cernakus (hodnotenie, recenzie)

Mukade

Klasika, nežli by jsi se kousl do jazyka a uznal, že jsi střelil vedle a k tomu dodal, že tobě se její "herecký" projev líbí (na což máš právo a nebudu ti to vyvracet), tak se začneš kroutit a hledat cestičky, jak obhájit ten ústřel. Nějak na to dnes nemám náladu, takže tě prostě obejdu.

na príspevok reagoval Mukade

Mukade

Mukade (hodnotenie, recenzie)

cernakus

Aha, no dobre, nemal som napísať že "toto všetko", ale len tie s "best actress / actor" ((: . A to s Imagen aw. je len čiastočne oprávnené lebo predsa majú na výber z nejakého počtu latino hercov na nominácie, aj keď neviem koľko ich je, ale pochybujem že aj ty vieš. ...................... A keď sme teda pri jej schopnosti zahrať emócie, tak ja som videl Fallout a to je jednoznačne film, kde sa ukáže či herec v hlavnej úlohe vie a do akého stupňa, zahrať emócie. Mne sa jej výkon páčil, veľmi a následne som si zistil, že nielen mne ale aj kvalifikovanejším (viac či menej) kritikom  : """On Rotten Tomatoes, the film has an approval rating of 93% based on 68 reviews, with an average rating of 7.90/10. The website's critics consensus reads, "Empathetic and well-acted". On Metacritic, the film has a weighted average score of 84 out of 100 based on 12 critics, indicating "universal acclaim". ......... Park's direction and Ortega's acting were both praised, and several critics cite it as Ortega's "breakout" film role. ................ "Ortega's beautifully nuanced turn understands the nothing-to-look-at-here façade and the chinks in the armor." Peter Debruge of Variety called the film a "stellar debut" from Park and noted that "Ortega in particular seems to have found her voice." """ (Tieto citácie sú skôr pre iných ktorí toto budú možno čítať, tých ktorých to poteší lebo viem že ty nad nimi budeš ohŕňať nos. ((: ............. Ešte by som bol zvedavý ako ty si kvalifikovaný hodnotiť kvalitu herectva, či len tak ako ja - nekvalifikovane - alebo aspoň tak ako tí rôzny "kritici" na rotten tomatoes resp v časopisoch a filmových weboch, ktorých názor pre teba nič neznamená. (: 

na príspevok reagoval cernakus

cernakus

cernakus (hodnotenie, recenzie)

Mukade

Dám ti nevyžádanou radu, nežli použiješ nějaký dokument/odkaz jako podporu svého argumentu, tak si ho pročti.

Kdyby jsi to udělal, tak by jsi zjistil, že například !The Imagen Awards are administered by the Imagen Foundation, an organization dedicated to "encouraging and recognizing the positive portrayals of Latinos in the entertainment industry."!

To je politika přímo v motu.

Dále tam má dvě nominace za nejlepší křik v horou a jediné nominace, které se obvykle dávají za hraní, jsou politické (za ten Fallout).

A teď tedy možná dostane nominaci na významných GGA, kde to možná, ale opravdu jen možná, nebude politika, ale role, která byla Ortegové doslova ušitá na tělo (takže nemusela moc hrát, jen se chovat, jak se ta potrhlá polodémonka chová v civilním životě).

na príspevok reagoval Mukade

Mukade

Mukade (hodnotenie, recenzie)

cernakus

Čoby neznamenala, to je ako strieborná medaila - napr 5 nominácií = 4 strieborné a jedna zlatá, tí čo nie sú ani nominovaní tak "nič neznamenajú", aspoň momentálne xD... Preto aj ako pochvalu stále uvádzajú pri niekom kto bol "len" nominovaný na Oskara, že bol nominovaný.  .................... A toto s tými cernakusovými politickými dôvodmi a že nevie dobre hrať, tak toto všetko sú politické dôvody? 

na príspevok reagoval cernakus

cernakus

cernakus (hodnotenie, recenzie)

CreepyJoe

Hlavně nominaci měla z politických důvodů. Amíci jsou na střelbu ve školách a následné traumata extrémně háklivý. Viz ten absurdní soud s tím chlápkem, co měl kanál, kde střelbu popíral jako vládní divadlo.

na príspevok reagoval Mukade

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (viac)

Vřískot opouští i Jenna Ortega

Vřískot opouští i Jenna Ortega

22.11.2023

Ne, nevidíte dvojmo. Obsazení sedmého Vřískotu skutečně odpadává rychleji, než kdyby herečky likvidoval samotný zabiják Ghostface. Pouhých několik hodin po zprávách, že populární hororovou sérii po… (viac)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (viac)

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

26.06.2023

Trh streamovacích služeb je v současnosti postavený na exkluzivitě - Disney+ diváky přitahuje Mandalorianem a Avatarem, Netflix Stranger Things nebo Wednesday, HBO Max Bojem o moc a The Last of Us.… (viac)

Reklama

Reklama