Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenzie (370)

plagát

Flash (2023) odpad!

Odpad - preto, pretože ten recidivista mal byť už dávno za mrežami.

plagát

Nebeská brána (1980) odpad!

Odpad len kôli prístupu k zvieratám. Fuck Cimino.

plagát

Mečiar (2017) odpad!

Mečiara rád nemám, ale toto je tak tendenčný sranec, že je vcelku jasné, kam si autorku zaradiť.

plagát

Neviditeľné deti (2005) 

Sere vás to? Tak prestaňte byť trdlami, ktoré fajčia vtáky korporáciam, ktoré zarábajú desiatky až stovky miliárd ročne, ale na toto serú. Nie vy, ale to jedno percento zmrdov, čo vlastní viac ako polovicu svetového bohatstva, by malo čosi podniknúť.

plagát

Sladký domove! (2020) (seriál) 

Skvelé - výborne načrtnuté ľudské postavy, nie nesympatické, ale proste ľudské. A štylizácia potvor je zjavne cielený umelecký zámer, a nie fail - to potvrdzuje aj trhanosť ich pohybu, navodzujúca, podobne ako stop motion, pocit odporu. A je ho dnes, s výkonnými mašinami, obtiažnejšie vytvoriť, ako to len jednoducho nechať vyrátať plynulo - pretože je s tým piplačka navyše.

plagát

The Orville - Dvakrát za život (2022) (epizóda) 

"There's a star, Alpha Tucanee, about 200 lightyears away from Earth. If we travel at 99.9999% the speed of light, we will get there and back in just few minutes." Kto píše tieto nezmysly? Tí ľudia to po sebe nečítajú, a tí herci pri bifľovaní sa tých textov nepremýšľajú?

plagát

Severan (2022) 

Tlieskam! Úžasné! Toto je umenie! Už dávno sa mi nestalo (pri novodobej kinematografii), aby som bol takto priklincovaný k filmovému dielu. A tí čo čítali Eaters of the Dead od Crichtona si pošmáknu. Slzy a zimomriavky!

plagát

The Orville - Ríše tieňov (2022) (epizóda) 

Posádka sa dostane k cudziemu objektu, o ktorom nemajú šajnu čo je zač, a napriek tomu výsadok tvoria kapitán, number one, a pár ďalších kľúčových členov posádky? Bez skafandrov? WTF? A následné retardované chovanie sa postáv ako z low budget treťotriedneho horroru. A hromada scén okopírovaných zo známych filmov. Naozaj slabé.