Reklama

Reklama

Známi neznámi

  • Česko Známí neznámí (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sladko horká komédia o partii českých a slovenských priateľov, ktorí sa schádzajú v pražskom byte, aby oslávili príchod Nového roku. Poznajú sa už dlho a aj toto stretnutie by sa nieslo v duchu klasickej silvestrovskej oslavy, keby... Keby sa nezrodil zdanlivo nevinný nápad: dať mobilné telefóny na stôl a nahlas zdielať každú správu a prichádzajúci hovor. Koľko toho o sebe nesmieme vedieť, aby sme mohli zostať priateľmi, milencami, manželmi, rodičmi...? Stačí jeden večer a z dobrých známych sa stanú neznámi. (Itafilm)

(viac)

Diskusia

Cue1

Cue1 (hodnotenie, recenzie)

Ked si zrovnám Mariankovej debut vs. ideme na teambuilding, tak je to ako porovnávať monopost redbulu s hásom ...  Nechápem prečo v druhom filme narobila tolko chýb ... a vôbec prečo sa do toho vôbec púšťala - trápnosť teambuildingu sa snáď nedá ani vystáť ... Zvedavosť mi nedala a tak som mrkla jej debut známí neznámí a musím zatlieskať že na to že je film skromne napísaný a tiež sú lokácie upratané niekde v interiéry pražského bytu tak super. Film ubieha herci sa úloh zhostili na jednotku neviem čo to Mariánkovú popadlo v druhom filmovom pokuse no želám jej obmedziť sa na debutový skromný filmík a nejak podla toho klúča robiť dalšie nenáročné filmy ktoré sú ale zo života a nie je ani nutné rozáberovať to na 210 lokácii a propagovať tam vymasteného hamšíka a jeho šampáňo ... Vobec to nemá za potreby . Verím že film číslo 3 bude podla nej nebude sa moc snažiť robiť dákeho druhého Scorseseho a normálne ma to bude baviť ďalej s mladou pani režisérkou 👌 

Uživateľ zmazal svoj príspevok.

hippie2222

hippie2222 (hodnotenie, recenzie)

Jo, tak je to i v originále. Asi trochu vím, co tím chtěl básník říct (jako že nebudeme dráždit hada bosou nohou, aby to nedopadlo tak, jak jsme před chvílí viděli, když jsme všichni prolhaní pokrytci), ale moc se mi takoverj konec nelíbí. Jinak režijně a herecky je Itálie o několik parníků před Českem. A Italům rozumím každý slovo, i když italsky neumím. To naše šumlování, zase a zase a zase. Ach jo.

hippie2222

hippie2222 (hodnotenie, recenzie)

Výstraha před kazišukem! Asi jsem blbej, ale nepochopil jsem ten závěrečnej střih // a najednou všechno ok a nic se nestalo, žádná hra s mobilama nebyla. To je nějaká tvůrčí metoda? Je tohle i v originále? Musím se na něj někdy podívat. Tohle mi připadá jako bezradnost, jak to celý ukončit. Asi jsem fakt blbej... Docela mě to jinak bavilo, i když osobně mám asi o poznání vyrovnanější a rovnější kamarády, tuhle partičku bych si do kvartýru nepustil. :)

cruela.devil

cruela.devil (hodnotenie, recenzie)

Nebylo to zas až tak blbý, ale měli dát do páru k Hofmanovi Čvančarku, to by byla teprv jízda :-D Ty páry mi dohromady moc nesedly. K Maštalířovi by víc pasovala Pauhofová a Issovou (tu bych radši nahradila Nesvačilovou) bych přiřadila k Měcháčkovi. A na post místní buzny bych dala Hynka Čermáka :-D

DemiPierce

DemiPierce (hodnotenie, recenzie)

To je nějaký trend, že si každá země dělá vlastní verzi tohoto filmu? :D Cítím se jak ve filmu Na Hromnice o den více. Už by stačilo ale.... tento námět snad více ohraný být nemůže a určitě nepůjdu do kina na něco, co jsem viděla již xkrát! 

na príspevok reagoval MikeCool

Anderton

Anderton (hodnotenie, recenzie)

čiže pridávať hodnotenie a komentáre sa bude dať až po českej premiére? Prečo sa to tu potom volá československá filmová databáza??? 

lukasK1995

lukasK1995 (hodnotenie, recenzie)

Boha prečo všetci kopírujú tu Taliansku komédiu ja tomu nerozumiem ale toto bude určite riadne cringe a to tam je luďan😁

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Ja som rád, ze sa o vlastnu verziu pokusili aj nasi filmári. Cakal som, ze je len otazkou casu kedy na to dôjde. Bohuzial z traileru pôsobia tie dialogy strasne neprirodzene a afektovane. Zda sa, ze ani kopirovat nevieme.

Janega

Janega (hodnotenie, recenzie)

Typické Slovensko, buď nevieme natočiť niečo poriadne alebo kopírujeme úspešný formát. Videl som nemeckú verziu, ktorá sa mi páčila a akosi nemám záujem vyhadzovať peniaze len aby porovnával koho verzia je lepšia. Keby dali aspoň iných slovenských hercov.

BestRanger

BestRanger (hodnotenie, recenzie)

Naozaj smutná vyskočila mi reklama na upútavka, ktorá hovorí, že je od autorov filmu Čiara, človek si pomyslí hmm dobre tak Čiara bol super film, čo to tu chystá. Príde mi smutné vidieť jednu ukážku a zopakovať si film Úplní cudzinci, ale že úplne, pochybujem, že vo filme bude niečo unikátne. Vyzerá to na totálnu kópiu. Veľmi smutné. Často sa takto kopírujú úspešne zahraničné filmy ?

ivettstar

ivettstar (hodnotenie, recenzie)

Boze uz zase dalšia verzia. Nedávno šla nemecká. Dej ten istý a koniec uz kazdý vie aký bude. Toto fakt nemusím vidiet.

Prubner

Prubner (hodnotenie, recenzie)

Proboha a k čemu je to dobré, že si každý stát natočí vlastní verzi Naprostých cizinců ? Kdyby ten scénář nějak výrazně přepracovali, tak neřeknu. 

na príspevok reagoval callix

Reklama

Reklama