Reklama

Reklama

Čo keby...?

(seriál)
Trailer 3
USA, (2021–2024), 14 h 42 min (Minutáž: 29–38 min)

Tvorcovia:

A.C. Bradley

Hrajú:

Jeffrey Wright, Hayley Atwell, Chadwick Boseman, Dominic Cooper, Sean Gunn, Djimon Hounsou, Samuel L. Jackson, Toby Jones, Neal McDonough, Jeremy Renner (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(27)

Obsahy(1)

Prvý animovaný seriál štúdia Marvel Čo keby...? nečakaným spôsobom prepisuje scenáre filmového vesmíru štúdia Marvel a prerozpráva slávne udalosti zo známych filmov. Seriál sa sústreďuje na najslávnejších hrdinov filmového univerza Marvel, pričom mnohým postavám prepožičali hlasy rovnaké hviezdy, ktoré si ich zahrali aj v hraných filmoch. (Disney+)

(viac)

Recenzie používateľa drackula k tomuto seriálu (17)

Season 1 (2021) (S01) 

Mám z tohto seriálu veľmi rozporuplné pocity, keďže kvalitatívne to bolo ako na hojdačke. Doctor Strange, alebo Ultron boli skvelé epizódy. Ale potom tu boli buď úplné blbosti ako Thor, alebo Zombíci, ktorý trestuhodne nevyužili svoj potenciál. Ďalšiu sériu by som si ale určite pozrel. Disney plus ()

Čo keby... Kapitánka Carterová bola Prvým Avengerom? (2021) (S01E01) 

Koncept What if ? mám rád a na začiatok to v seriálovom prevedení vykopli dobre. Captain Carter je sympatická postava a som rád, že sa nezabudlo ani na Stevea. Akcie bolo dostatok a vďaka skvelej animácii som si ju naozaj užil. 80% Disney plus ()

Čo keby... T'Challa sa stal Star-Lordom? (2021) (S01E02) 

Zaujímavý koncept, avšak ja vôbec nemusím tento GoG humor ani vo filme. A tu bol tiež a opäť mi liezol na nervy. Pár vtipov dobrých ale inak skôr infantilné trápno. Keď prišlo na akciu dobré a animácia bola opäť skvelá. Nostalgiu nepopieram, ale tá kvalitu neovplyvnila. 60% Disney plus ()

Čo keby... zombíci?! (2021) (S01E05) 

Tak z tohto námetu sa dalo vymlátiť podstatne viac. Rozumiem, že to nemohol byť obdobný masaker ako komiksová predloha, ale aspoň trošku sa tu pritvrdiť mohlo. A priestoru na to bolo dostatok. 60% Disney plus ()

Čo keby... Killmonger zachránil Tonyho Starka? (2021) (S01E06) 

Jedna z lepších epizód, ktorú si pre seba kompletne ukradol Killmonger. Zákulisné ťahy a machinácie využíva na dosiahnutie svojho cieľa. Záverečná bodka - čo ak by to malo pokračovanie - už nebola potrebné. Nie vždy musí dobro vyhrať. 80% Disney plus ()

Čo keby... Thor bol jedináčik? (2021) (S01E07) 

Veľká slabota, ktorá ma nebavila ani ako What if...? a len veľmi zriedka som ocenil komediálne ladenie tejto epizódy. Zbytočné. 40% Disney plus ()

Čo keby... Ultron vyhral? (2021) (S01E08) 

Jedna z najlepších epizód. Bola vystihnutá apokalyptická atmosféra komiksového Age of Ultron a zároveň tu bol využitý Vision ako technokratický a nemilosrdný praktik. Príbeh šlapal a som veľmi zvedavý na finále. 100% Disney Plus ()

Čo keby... Pozorovateľ porušil svoj sľub? (2021) (S01E09) 

Obstojné finále, ktoré v sebe spája všetko čo sme doteraz videli. Myšlienka zaujímavá a prevedenie viac ako dobré. Celkovo určite spokojnosť aj keď tu bolo zopár neprehľadných a chaotických momentov. 80% Disney plus ()

Čo keby... sa Nebula pridala k Zboru Nova? (2023) (S02E01) 

Atmosféra ako z Blade Runnera a Nebula v zaujímavej detektívnej úlohe. Oceňujem výskyt Nova Corps, ale aj ostatných známych postáv. Na úvod dobré. 80% Disney plus ()

Čo keby... Happy Hogan zachránil Vianoce? (2023) (S02E03) 

Paródia na Smrtonosnú pascu v Marvel podaní? Áno! A fungovalo to skvele. Epizóda sa nebrala moc vážne a náležite som si ju užil. 80% Disney plus ()

Čo keby... Kahhori pretvorila svet? (2023) (S02E06) 

Akčná Pocahontas prináša zatiaľ najzaujímavejšiu epizódu druhej série. Zaujímavé je to vizuálne a aj obsahovo. Teším sa, že Kahhori dostane v rámci MCU časom viac priestoru. 90% Disney plus ()

Čo keby... Hela našla Desať prsteňov? (2023) (S02E07) 

Dobrá epizóda a zaujímavý mix dvoch svetov. Hela je sympatická postava a bez problémov celú epizódu potiahla. 80% Disney plus ()

Súvisiace novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (viac)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (viac)

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

21.12.2021

Úspěch Spider-Man: Bez domova a seznámení diváků s konceptem multiverz podle nových zpráv vedlo studio Marvel k rozhodnutí přidat do chystaného pokračování Doctora Strange pár nových cameo scén.… (viac)

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

09.04.2020

Francouzská verze Disney+ vydala tiskovou zprávu, ve které oznámila detaily o chystaných seriálech pro streamovací službu. Kvůli pandemii koronaviru se produkce na většině seriálů musela zastavit a… (viac)

Reklama

Reklama