Reklama

Reklama

Superšéf 24 hodin do pekla a zpět

(relácia)
Rozhovor
Reality-TV
Česko, 2020, 4x55 min

Obsahy(1)

Zdeněk Pohlreich se vrací ve velkém stylu! Zdeněk během neuvěřitelných 24 hodin podává pomocnou ruku restauracím, které už neví, kudy kam. Vyvede Zdeněk žalostný podnik doslova z pekla? (TV Prima)

Diskusia

Lojz@

Lojz@ (hodnotenie, recenzie)

pjotri

Jo, souhlasím, je to strašná komedie, nejlepší je stejně klasika - Ano, šéfe, na to koukám pořád!

pjotri

pjotri (hodnotenie, recenzie)

LOOOL

Kdyby sis precetl muj prispevek o 9 - 10 prispevku niz, mohl sis usetrit cas a namahu, protoze pisu totez. Navic: kuchari komentuji primo do kamery, zatim co v lokale sedi namaskovanej Pohlreich. Po skonceni dilu nasleduje reklama ve stylu "mate blbe prosperujici hospodu? Nevahejte a prihlaste se do nasi reality show". Skutecne jedine POTOM muze personal a majitel prozivat "PREKVAPENI a SOK".

na príspevok reagoval Lojz@

LOOOL

LOOOL (hodnotenie, recenzie)

A já se ptám proč? Co je tohle za sračku??? Ano, Češi jsou národ degenů, volí si třeba dotačního a daňového podvodníka za premiéra a myslí si že bude líp. Ale vážně jsou tak dementní že jim nepřijde divné že okolo "tajného" převlečeného Pohlreicha běhá na place než se nažere (2 hodiny) několik kameramanů, zvukař a osvětlovač? To samé v kuchyni... Personál má mikrofony s porty, loga značek (třeba na výčepu) jsou přelepené? A stacionární "skryté" kamery jsou velké jako kráva, občas jsou vidět v záběru... To si jako kuchař a ostatní personál nevšimne že je natáčí z metru kameraman? :D A že mají na těle bezdrátové mikrofony také neregistrují? :D Proč si to proboha hraje na realitu? Mohl se rovnou natočit seriál ve stylu "ohnivý Pohlreich"..

na príspevok reagoval pjotri, pjotri

pjotri

pjotri (hodnotenie, recenzie)

tron

No, tak to bych se hadal, protoze Gordon Ramsey je materskej porad Supersefa. V Gordonovi Gordon nikdy nevari, stejne ako ten rusak, v Ano, sefe Pohlreich varil, v Supersefovi bud nevari, nebo jen minimalne, urcite tam neuvidis, jak vari onech ca. 20 jidel, ktery tam pak prezentuje - ostatne stejne, jako Gordon. V Ano sefe si hospody vylepsovali sami majitele, v Gordonovi i Supersefovi jim to udela produkce.. Nerikam, ze to je NAS, CESKEJ FORMAT. Rikam jen, ze v te podobe, jako Ano sefe, to nikde na svete nebezi. Ale Supersef uz je derivat Gordona, jak vysitej. Takze pokud je Ano sefe prevzany, pak je to udelany uplne jiny a, jak pise PaulCZE, je to lepsi, nez original.

PaulCZE

PaulCZE (hodnotenie, recenzie)

První sezóny Ano šéfe je asi jedinej převzatej formát, kterej je lepší než samotný originál.

pjotri

pjotri (hodnotenie, recenzie)

Jedna se o ZAKOUPENY format, kterej bezi vsude, i v Polsku a Rusku. Ano, sefe byl zrejme nas vlastni format, alespon nikde ve svete jsem takovej porad nevidel. Kdyz jsem toto videl v Rusku, ten ruskej "odbornik" tam rval, nicil zarizeni, hazel talire, a ja si rikal ".. hura za Ano sefe, kde se aspon vari a je to vtipny..". Zvonek typu "to by zabilo orla v letu" ostatne pouzivam dodnes. Ten rusak neumel ani nakrajet cibuli, teda aspon NIC neukazal, neuvaril. Najednou se tam zjevilo 20 jidel "aaaahhh, jeeeee, hmmmmm". No prosim a uz to tady mame taky. A reality show? ZAPOMENTE! Ja vi stab a produkce, ze zrovna tahle hospoda? Proste probiha casting, popripade sber ubrecenych mailu, jak kdo uspesne krachuje a pak produkce zavola vyvolenyho majitele a nadiktuje mu podminky, za dodrzeni kterych mu udelaji reklamu a napumpuji mu do podniku prachy v podobe kompletni generalky. "Vsichni budete PREKVAPENI, budete ignorovat kameramana, osvetlovace, zvukare i rezisera, budete tvrdit, jak jste dobri, salat budete nakladat na talire hned vedle odpadku, minimalne tyden pred natacenim: nebuete menit olej ve fritaku, nebudete uklizet, proste cim vetsi idioty a diletanty ze sebe udelate, tim vic do vas zainvestujeme. Kapisto? Ano, sefe". No a pak z toho vyleze sracka typu "Zdena ve spreji". Je proste GENIALNI, jak po odpoctu 5, 4, 3, 2, 1 OTEVRENO, zacne nova, NEPOUZITA kuchyn, chrlit jidla, ktera se musi hdiny varit (vyvary, gulase, svickovou atd). KDO, KDY a KDE to uvaril?  Zapomente ne REALITY SHOW a VSECHNO, co se za ni vydava. Jakmie je v titulkach pozice "scenar a rezie, pak ZAPOMENTE".

na príspevok reagoval tron

Sieg

Sieg (hodnotenie, recenzie)

Můžu si taky dát na pracoviště skrytý kamery a pak to pouštět celý republice?

Standey

Standey (hodnotenie, recenzie)

Paulie88

Přesně. A nakonec té taškařici nasadí korunu tím jak v reklamním bloku lákají na casting do utajeného pořadu. :D

PaulCZE

PaulCZE (hodnotenie, recenzie)

Lod1

Tady už dávno není žádnej žalostnej stav. Nároky lidí jsou vyšší, hospod kde dobře vařej je hromada.

Paulie88

Paulie88 (hodnotenie, recenzie)

Měli buď pokračovat v Ano šéfe a nebo se na to úplně vykašlat, tohle je opravdu trapárna, ... Kdyby alespoň tak nemasírovali lidi tou trapností jak nikdo o ničem neví, nemluvě o tom jak je úplně naprosto zbytečné ho složitě líčit ...  

na príspevok reagoval Standey

Lod1

Lod1 (hodnotenie, recenzie)

pozrite si prvu seriu ano sefe a porovnajte s touto americkou sjackou,, proste zdenda si chce vydelat na duuchod tak sa dal na takuto poutovu kolotocarsku   show v style americkych show z 90+ rokov, ktore potupne prislli aj do europy .ALE bohuziall ukazuje v akom zalostnom stave je cely ,nielen restauracny byznis v cechach,, fakt tam jest je odvaha,  vsetci su lini nieco urobit,, cesko uz dosiahlo vrchol po 89,, uz sa tam nic nezlepsuje a praveze zhorsuje,, a to napriec vsetkymi branzamy", od stavebnictva az po restauracny ci ine,,, 

na príspevok reagoval PaulCZE

reich

reich (hodnotenie, recenzie)

Já teda lidi fakt nechápu, za mě to bylo super... Lidi by si měli uvědomit, že Ano šéfe jednou skončilo a prostě už nebude, tohle je něco nového a hned to lidi shazují, proč? Co byste chtěli? Místo toho nějakou kravinu typu Modrý kód a nebo Slunečná? 

reich

reich (hodnotenie, recenzie)

Takový předělaný Ano šéfe, což je vítaná změna. Ano, šéfová byl totální propadák. Tohle by mohlo uspět a trvat pár sezón. 

Reklama

Reklama