Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špičkoví medzinárodní špióni Gregorio Cortez (Antonio Banderas) a Ingrid (Carla Guginová) sa po čase strávenom pokojným rodinným životom mimo aktívnu službu vracajú do špionážnych vôd. Vzápätí sú ale zajatí nepriateľom. Okrem nich zmizlo aj sedem ďalších prvotriednych špiónov. Zdá sa, že v tom má prsty techno-génius Fegan Floop so svojimi nevídanými vynálezmi a premenami. Všetko nasvedčuje tomu, že osud Gregoria a Ingrid - a možno aj celého sveta - závisí na odvahe a schopnosti ich detí Carmen a Juniho. Tí sú žiakmi základnej školy a ich špiónske vzdelanie pochádza nanajvýš z počítačových hier. Majú však k dispozícii napríklad batohy s tryskovým pohonom, nadsvetelné lietadlá, príručné ponorky, elektrošokové žuvačky a, predovšetkým, svoje vynaliezavé hlavy a silu vzájomného rodinného puta. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (232)

diabolique 

všetky recenzie používateľa

Ja zacinam mat toho Rodrigueza fakt rad....Odhliadnuc od toho, ze v jeho filmoch su stale rovnaky herci, alebo aspon dost casto,(na druhej strane, preco menit dokonalu partiu?) dokaze natocit krvak a zaroven aj dokonaly rodinny film/komediu. Inak Spy Kids ani neviem nazvat. Ako som uz spomenul, vyber hercov je podla mna skvely, cely film je napadity, farebny a nenudi dokonca ani dospelych. Zaroven tu mame aj akesi mravne ponaucenie, ze rodina je najdolezitejsia. Tak mi nehovorte, ze rodinne komedie su tie s Lindsay Lohan!!!!!:) ()

tom88 

všetky recenzie používateľa

Nenáročná zábava pre malých, ktorá je síce blbárňou, ale dá sa na to dívať. Je to na hranici 2* a 3*. Trocha som sa aj bavil, no nemôžem povedať, že kráľovsky. Vtip nechýba, aj keď je dosť detský a nudný a chvíľami trápny. Rodrigueza mám rád, ale tie detské rodinné somarinky si mohol odpustiť. Radšej by mal spojiť hlavu s Tarantinom, podobne ako v projekte Grindhouse a vymýšľať podobné úchylárne. S prižmúrením oka dávam 50% ()

Reklama

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Pro velesvižné tempo, sympatické postavy (včetně sošné Carly Gugino a usměvavého Dannyho Treja), celkovou odlehčenost a bezbřehý rej nápadů tomuto rodinnému špiónskému blbnutí leccos rádi odpustíte, nicméně velká míra infantility a bolest břicha z přeplácanosti vás nepochybně dostihnou. Dětští herci (především výborná Alexa Vega) naštěstí neotravují a slaboučké (CGI) triky do záměrně béčkového "bondovského" dortu taky patří. [Koukám, že cca rok po premiéře jsem hodnotil za 4 *.] ()

Dudek 

všetky recenzie používateľa

Robert Rodriguez se rozhodl natočit film, který by mohl směrovat mladšímu publiku, a to se mu rozhodně povedlo. Snad každý chtěl jako dítě být špionem, který by každý den měl tu možnost zachraňovat lidské životy, alespoň pro mě je tedy Spy Kids zhmotněním mých dětských snů. Film ovšem nebude nudnou podívanou ani pro ty starší, Rodriguez si totiž uvědomuje, že jsou to právě rodiče, kdo musí trpět z dětmi v kinosále. Vsunuje tak do snímku plno odkazů a vtípků, které ocení především ti starší. Rozhodně parádní a hodně podceňovaný snímek. A James Bond? Ten má o své následovníky postaráno. ()

Slavníkovec 

všetky recenzie používateľa

Když jsem viděl film poprvé, bylo mi asi 12 let, tak jsem film přijal celkem chladným způsobem. Druhé zhlédnutí se událo v roce 2008. Jinak akční film tak 40 %, rodinný film 10 % - možná pocházím z divného kraje, ale většina mojich příbuzných a známých považuje film za chujovinu. Komedie 20 % - nevtipná a tak trochu i trapná. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (19)

  • Inspirováno Rodriguezovou částí filmu Čtyři pokoje, který kromě něj točili další 3 režiséři. (HappySmile)
  • Pohled na San Diablo je ve skutečnosti pohled na Santiago de Chile. (HappySmile)
  • Juni (Daryl Sabara) si připoutá levou ruku ke stříbrnému kufříku. Ale po pár vteřinách má kufřík najednou připoutaný k ruce pravé. (SONY_)

Súvisiace novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (viac)

Reklama

Reklama