Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenzie (98)

plagát

V hlave (2015) 

Depresivna nuda... Jedna hviezdicka za macku!

plagát

Kalvária (2014) 

Skvely Gleeson, Irsko, Dylan, atmosfera, kamera a ten spravny zaver. Duo John Michael McDonagh a Larry Smith zacinam mat moc rad :)

plagát

Vládkyňa zla (2014) 

Nie,... sorry, Angelina nevie hrat.... a dokonca ani v tomto....

plagát

Hannibal (2013) (seriál) 

Po prvej serii - 90% ... velka spokojnost. Druha seria - 95% ... spravne stavnate psycho ;)

plagát

Sezóna zabíjania (2013) 

Absolutne nevyuziti De Niro a Travolta.... Scenarista asi prvykrat videl Vinetua a Ramba a rozhodol sa, ze to da dokopy. Och... B-cko jak hrom :)

plagát

Osamelý jazdec (2013) 

hrozna a dlha nuda.... prosim uz nie. Armie Hammer - typek s nulovou charizmou s jedinym vyrazom pocas celeho filmu. A Johnny Depp s vtakom na hlave ... dakujem, radsej nejake lacne porno. A este tych neuveritelnych 150! minut!!!!? Takych 50 by bolo mozno znesitelnych... to by som dal 3 *

plagát

Konečná (2013) 

kravina... naozaj. Nema to ani hlavu ani patu. Arnie je stary... naozaj. Herci tu toho vela nepredvedu, ale ani nemusia. Nikto to zrejme necaka. Mame tu jedno krasne auto a kopec hluchych a nudnych scen s "kvazi" dialogmi. ALE.... v momente ked zacne "akcia" tak uz nic nevadi (co je posledna polhodinka) - mozog je potrebne vypnut a iba sa chichotat na tych starych "otrepanych" tahoch z akcnych filmov spred 20-tich rokov. Na zaverecnom suboji som sa strasne zabaval - najma ked ani jeden ani druhy nie a nie "skoncit". Ked uz konecne jeden lahol, cakal som, kedy sa v dalsej scene znova objavi na nohach (samozrejme s dalsou krvavou skvrnou:)) - v pohode. Jednoznacne film, ktory staci "seriozne" pozriet raz a potom uz len po veceroch na Markize pri stej reprize :)

plagát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Tak po dvoch pozretiach: je to asi to najvydarenejsie z aktualnych blockbusterov. Tento film ale urcite zachranovali briti. Simon a Benedict by to potiahli kludne aj bez ostatnych. Benedict bol tak dokonaly a charizmaticky zaporak, ze som mu fandil az do konca, nech vyplieska celu flotilu a spolu s Klingonmi ovladne vesmir. Nevyslo... :) Kazdopadne dokonalejsieho zaporaka nemohli mat. Simon ma zase najlepsie hlasky typu "you mad bastard" a kazda scena s nim je dokonala:) Takze, bolo to dobre, bolo to zabavne, trosku naivne a nelogicke, nedotiahnute do dokonalosti, no rezke a akcne so skvelym zaporakom. Urcite si to pozriem aj viac-krat.:)

plagát

Angel-A (2005) 

Stale je pre mna tazke uverit, ze toto tocil Besson, ale .... skvele!

plagát

Predvolebné sľuby (2012) 

aaaach,... mam pocit, ze Ferrlela v tomto filme trosku krotili. Urcite to mohlo byt este "stavnatejsie", ale inak je to kuuuulu:) Napad dobry, len by to chcelo este viac spinavosti.