Reklama

Reklama

Predvolebné sľuby

  • Slovensko Pr(e)dvolebné sľuby (viac)
Trailer 1

Po tom, ako dlhoročný kongresman Cam Brady (Will Ferrell) spácha pred blížiacimi sa voľbami verejné faux pax, párik mega-bohatých CEO sa rozhodne situáciu využiť, nasadiť protikandidáta a získať tak vplyv nad ich obvodom Severnej Karolíny. Na túto akciu si zvolia naivného Martyho Hugginsa (Zach Galifianakis), riaditeľa lokálneho turistického centra. Spočiatku sa Marty nezdá byť práve tou najideálnejšou voľbou, ale s pomocou svojich nových mecenášov, manažéra tvrdej kampane a politickým stykom jeho rodiny sa čoskoro stáva súťažiacim, ktorý dáva charizmatickému Camovi dobrý dôvod na to, aby sa začal báť. S neustále sa približujúcim dňom volieb je súťaž stále nerozhodnejšia. Urážky sa stále stupňujú a nemajú konca. Jediným cieľom oboch kandidátov je zničiť toho druhého.
Nová komédia od režiséra filmu "Meet the Parents" Jaya Roacha posúva dnešný politický cirkus na ďalšiu logickú úroveň. Aj keď si myslíte, že etika kampane dosiahla svoje najhlbšie dno, stále sa dá ísť ešte hlbšie. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (28)

Trailer 1

Recenzie (251)

ywo666 

všetky recenzie používateľa

No to bola kravina. Ešteže som mal pár pív vypitých inak by to nefungovalo. Najprv negatíva. Zach nie je ani trochu vtipný. Jeho postava, jeho prejav, jeho vzhľad, proste všetko ma sralo. Taký tučný sráč. Vlastne už ani tak tučný nie je ako býval. Willa nemám rád ale v porovnaní s Galifianakisom je vinikajúci. Tá slúžka Číňanka by si zaslúžila päsťou. Rovnako ako Galifianakisova manželka. Kopec vecí je trápnych. Proste hovorím o celých pasážach, ktoré tvorcovia nezvládli. Klady? Ako človek znalý politického marketingu oceňujem, niektoré interné vtipy a celkové parodické zobrazenie určitých častí kampane. Zasmiať sa dá aj mimo to. Hlavne kvôli pár vydareným vedlajším postavám a obstojnom Ferrellovi. Špeciálna pochvala patrí Dylanovi McDermotovi. Vtipné minicameo má aj Goodman. 60%, ale nebyť piva tak idem ešte nižšie. ()

Reklama

Sonnik 

všetky recenzie používateľa

May the best loser wins! Ferrell je moje guilty pleasure. Tady se vtělil do amerického kongresmana, který je nepřekvapivě ohromný idiot. Nasmál jsem se hodně. Každopádně jedna z lepších ferrellovek, kde se tentokrát navážejí do amerických volebních kampaní. "I´m Cam Brady, and I seductively approve this message." ()

Derek 

všetky recenzie používateľa

ferrellovka s nedostatocnym mnozstvom klasickeho man child humoru ale zato sa o dost viac sa hra na bushovsku (SNL approved) strunu. galifianakis ujde ale nic prevratneho od neho necakajte... napriek svojej relativnej kratkosti to nema dostatok vtipov aby sa do zaradilo k ferrellovym najlepsim filmom... ()

majo0007 

všetky recenzie používateľa

Vcelku som sa bavil. Kúsky z poslednej doby, ako Ferrellova "Casa de mi Padre" alebo Zachov "Due Date" rozhodne neboli žiadné terná, ale táto ich spolupráca má o číslo väčšie grády. S hodnotením však vyššie nejdem z prostej príčiny: prečo ten cinizmus a žiadna morálka nevydržia po celý film ?! Šibnutím zázračného prútika sa z oboch hrdinov paradoxne stávajú také isté karikatúry ako na svojich billboardoch a v reklamných šotoch, ktoré boli celú stopáž vtipným zdrojom satiry. Zmrvený koniec filmu. ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (10)

  • Cam Brady (Will Ferrell) vo filme konfrontuje okrem iných aj psíka Uggieho. Tento Parson Jack Russell teriér získal za svoj výkon vo filme The Artist (2011) Zlatý obojok (tzv. “psieho Oscara“), cenu pre najlepšieho psieho herca vo filme. (MikaelSVK)
  • Labradory a retrievery sú vo filme predstavené ako typické americké psy, avšak labradory pochádzajú z Kanady a retrievery zase z Veľkej Británie. (vander19)
  • Malou roli si ve filmu zahrál i John Goodman, který se objeví jako kongresman v televizi na závěr filmu. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama