Reklama

Reklama

Dvaja pátrači 3-D: Game Over

  • Slovensko Spy Kids 3: Game Over (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Tretia misia. Tretia dimenzia...
Tentoraz je v ohrození Carmen, ktorá uviazla vo virtuálnej realite hry, skonštruovanej zákerným zločincom Toymakerom. Je na Junim, aby zachránil svoju sestru a pri tom, samozrejme, aj celý svet.
Neplnoletí agenti Juni a Carmen Cortezovci sa vydajú na svoju najťažšiu misiu. Keď sa Carmen stratí v novej videohre, Juni musí vyraziť do akcie. Prechádza virtuálnym svetom trojrozmernej počítačovej hry, v ktorej je mnoho prekážok sprevádzaných špičkovou grafikou. Za pomoci svojho zmyslu pre humor, statočnosti, rodinnej súdržnosti, prvotriednych technických vymožeností a bleskových reflexov, sa mu podarí nájsť Carmen. Spolu potom prechádzajú stále náročnejšími úrovňami hry, aby mohli na záver poraziť najväčšieho nepriateľa a pôvodcu všetkého zla na Zemi, rozpínavého zloducha Toymakera... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (229)

otík 

všetky recenzie používateľa

Zajímavý projekt, který určitě dopadl dobře. Sabara jako Juni Cortez je asi i díky dabingu otravný a dětský až běda, ale Stallone ukázal, že si umí ze sebe udělat srandu a jeho čtyřrole je výborná. Zbytek zachraňuje kupa známých herců v malých roličkách a především Clooney a E. Wood mají bezva role. Pěkná zábava pro děti moderního věku. ()

Goldbeater 

všetky recenzie používateľa

Kdyby Robert Rodriguez raději místo každého přibývajícího dílu Spy Kids nebo podobných chujovin ve stylu Žraločáka a Lávovky natočil nějaký regulerní akční film nebo horor ala Od soumraku do úsvitu, bylo by to skvělé. No, každý v sobě máme nějaké to dítě, které občas potřebuje ukázat, co je zač, ale Robert to dítě má asi moc velký, protože tohle už fakt nejde. Jedna hvězda za Sylvestera. ()

Reklama

viperblade 

všetky recenzie používateľa

Světe div se, ale tohle je pro mě nejsnesitelnější díl této hodně slabé série. Možná kvůli tomu, že tu hraje Stallone a Hayek, i když vážně netuším, co tu sakra dělali, respektive proč takovou práci vzali... ale co, každý se musíme nějak živit... A pořád nevěřím tomu, že tuhle sérii natočil ten samý člověk, co natočil Desperada... ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Ďalší diel o detských špiónoch od režiséra Roberta Rodrigueza. Tieto diely sa mi veľmi nepáči aj keď mám Rodriguaza rád a dokonca som bol na tomto v kine. Tentokrát špióni budú bojovať v hre proti svojmu protivníkovi hračkárov v podaní Sylvestra Stallonea. Film ktorému citeľne chýba jasná réžijná koncepcia a tak pôsobí a vyzerá ako znovu ohrievaná už raz nastavovaná kaša. Spy Kids 3D: Game Over sa scenárom tváriacim sa ako paródia štýlové vyznenie nemá a k veľkej škode sa tvári ako seriózny film, čím je akékoľvek zhliadnutie len priemerným výsledkom. ()

Haymar 

všetky recenzie používateľa

Ač jsem k podobným "úletům" většinou skeptický (ani předešlé 2 díly jsem neviděl), tak to byla nakonec docela prdel... Možná je to mou slabostí pro Rodrigueze... možná účastí Stallona v hlavní "záporné" (čtyř!)roli... možná tou hromadou vtipných cameo-roliček... a nebo prostě tím, že jsem (coby čerstvý otec) k tomuto žánru nyní mnohem shovívavější... Nejspíš to ale bude kombinace všeho dohromady ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (13)

  • Po filmu Nájemní vraz (1995) se jedná o druhý snímek, ve kterém se setkal Antonio Banderas a Sylvester Stallone. (Chris Masters)
  • Sylvester Stallone o filmu prohlásil, že je to jediný snímek, ve kterém hraje a na který se současně mohou dívat i jeho děti. (VMa)

Súvisiace novinky

Tretieho Conana natočí Rodriguez

Tretieho Conana natočí Rodriguez

01.05.2005

Scenárista a režisér John Milius, ktorý so Schwarzeneggerom nakrútil Barbara Conana, bol štúdiom Warner Bros nečakane vykopnutý z postu režiséra jeho tretieho pokračovania. Nahradiť ho má Robert… (viac)

Star Wars budou 3-D!

Star Wars budou 3-D!

19.03.2005

George Lucas je tak velký fanda do 3-D technologií, že do nich plánuje remástrovat všechny díly svých Hvězdných válek. Jako první přijde na řadu Nová naděje, kterou by chtěl v nové podobě uvést při… (viac)

Reklama

Reklama