Reklama

Reklama

Epizódy(6)

The Walking Dead: The Ones Who Live je epický milostný příběh dvou postav změněných změněným světem. Odděleni vzdáleností. Nezastavitelnou silou. Přízraky těch, kým byli. Rick a Michonne jsou vrženi do jiného světa vybudovaného na válce proti mrtvým. A nakonec i proti živým. Dokážou najít jeden druhého, a to, kým byli, na místě a v situaci, které dosud nepoznali? Jsou nepřátelé? Milenci? Oběti? Vítězové? Jsou jeden bez druhého vůbec naživu… nebo zjistí, že jsou také jen živí mrtví? (AMC Czech)

(viac)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (5)

The Walking Dead: The Ones Who Live (2024) 

V pohode kratas. Skoda uponahlaneho zaveru, ktory sme vsak predpokladali spolu s navratom nasej nesmrtelnej dvojky...Ocakaval som velkolepejsie ukoncenie. Kvitujem vsak odkazy a flash-backy na predosle vyznammne charaktery. Trosku nostalgie nevadilo. ()

Gone (2024) (E02) 

Zaujimava cast prisla az v poslednej stvrtine, pretoze to predtym sme vo vsetkych podobach videli uz v predoslych seriach niekolkokrat. Univerzum fanusikov piska nadsenim, pretoze laska prekona i vzdialenost, roky a zombie-apokalypsu. To predsa vsetci vieme. Uvidime, ci sa Michonne podari pouzit ten zapalovac na tie kvanta vojenskej techniky a stovky vycvicenych tazkoodencov. Prezradim....urcite. :) Ale v zavere predsatvili novu hrozbu...zrejme obavanu...takze v poho. ()

Bye (2024) (E03) 

Skoda toho predvidatelneho patosu a takmer totozneho spravania sa oboch "svojraznych/narusenych" veliteliek. Nocny plan vsak mal atmosferu a i akusticky posobil napinavo. Asi jediny highlight scenara epizody. Vsetci uz tusime, co to znamena, ze "cele vedenie" bude niekde koncentrovane. Snad to nespackaju tuctovym prevedenim. Slabsi priemer. ()

Become (2024) (E05) 

Mala vsuvka s dalsim prezivsim z minulych serii a "natahovanie" sa s hlavnou "zaporackou", ktora ku koncu filozofuje, a tak nakoniec vsetko dobre dopadne....meh. Ale vsetko to bolo nutne aby sa naplnilo "proroctvo", ze nasa dvojka spolu je "nezastavitelna". :) Naivna coolova premisa, ale fandime... ()

The Last Time (2024) (E06) 

Uponahlany zaver, ktory sme vsak predpokladali spolu s navratom nasej nesmrtelnej dvojky...x-ty zivot si minuly tou exploziou. :) Obycajna plachta by vam tam bola prd platna. Priemer, ocakaval som velkolepejsie ukoncenie. Kvitujem vsak odkazy a flash-backy na predosle vyznammne charaktery. Trosku nostalgie nevadilo. ()

Reklama

Reklama