Reklama

Reklama

Čarodejnice z Eastwicku

  • Česko Čarodějky z Eastwicku (viac)
Trailer

Obsahy(1)

V pokojnom provinčnom mestečku Eastwick žijú tri priateľky: Alexandra (Cher), Jane (Susan Sarandonová) a Sukie (Michelle Pfeifferová). Všetky tri sú rozvedené a túžia po mužovi svojich snov. A on naozaj príde. V jednu temnú noc sa prisťahuje do pánskeho sídla na okraji mesta tajomný cudzinec Daryl Van Horn (Jack Nicholson). Všetky podľahnú jeho čaru a jedna po druhej sa ním nechá zviesť. Dámy si konečne užívajú krásu, lásku a vzájomné priateľstvo. Ich raj však má jednu chybu - Daryl je diabol... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (348)

Galadriel 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film vyniká ve dvou věcech - první je fantastická hudba Johna Williamse, která je dokonale čarodějná a stylová. Tou druhou je herecký výkon Jacka Nicholsona (všechny tři standartně dobré dámy prominou, ale na něj nemají), který vypadá jako ďábel, chová se jako on, prostě mu uvěříte všechno (i když jak ho tak pozoruju, možná, že ani moc nehraje, že takový ve skutečnosti je). Nicméně film je dostatečně zábavný, chvílemi děsivý, prostě příjemná (i když ne klidná) podívaná. ()

Tomco 

všetky recenzie používateľa

Neraz Nicholson dokázal aj sám ukočírovať, inak veľmi priemerný a prakticky stratený projekt. Tu sa však môže rozkrájať na kusy, postaviť na hlavu a aj tak nemá šancu zakryť holý fakt, že tento film je proste úplne zbytočná bezduchá blbosť. Neviem či môžem porovnávať neporovnateľné, ale pre mňa typologicky podobná Zemeckisova Smrť jej pristane je na tom omnoho lepšie a dá sa pozerať prakticky neustále. 50%. ()

Reklama

MartinNDL 

všetky recenzie používateľa

I když dámy v hlavních rolích hrají obstojně, tento film je o někom jiném, má jen jednu star a tou je Jack Nicholson. Není třeba komentovat hraní onoho génia, všichni ho známe. Bylo by to moc jednoduché udělat film a sázet na to, že máme Nicholsona a proto budeme dobře hodnoceni, ale to není případ eastwických čarodějek. Ty mají totiž i skvělou hudbu, napětí a slušný humor. ()

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Nad komentármi sa v poslednej dobe objavuje text, ktorý začína slovami: Tento film možná neohromí. To je pravda, Čarodejnice z Eastwicku ma neohromili. Zaujali ma, chvíľami aj pobavili, započúval som sa do výbornej hudby, lepšieho herca na titulnú úlohu si ani neviem predstaviť, ale to je všetko. Dáviace scény ma ako obvykle odpudzovali a k mystičnu nemám potrebný vzťah. Doplnil som si medzeru vo vzdelaní (Kleopatra) a tri hviezdičky považujem za maximum možného. ()

Stegr 

všetky recenzie používateľa

70% - Jack Nicholson opět nezklamal, zaválel na jedničku, jak je jeho zvykem. Tři hlavní představitelky zahrály také pěkně. Takže jediné, co mi moc nesedlo, byl dost ujetý příběh, kde jsem pořádně nezachytil nějaké vysvětlení schopností ženské trojice, což mi, vzhledem k tomu, co všechno dokázaly, vadilo. Hudba Johna Williamse byla bohužel také dost nevýrazná, ale celkový dojem na mě ta ztřeštěnost udělala dobrý, takže celkově lehký nadprůměr... ()

Galéria (76)

Zaujímavosti (38)

  • Citát "Žena je diera, nie je to tak, ako sa hovorí? Všetka márnosť sveta sa do nej sype," ktorý vysloví Jack Nicholson (Daryl), pochádza z knihy francúzskeho filozofa Jeana-Paula Sartra "Bytie a ničota". (Arsenal83)

Reklama

Reklama