Reklama

Reklama

Čarodejnice z Eastwicku

  • Česko Čarodějky z Eastwicku (viac)
Trailer

Obsahy(1)

V pokojnom provinčnom mestečku Eastwick žijú tri priateľky: Alexandra (Cher), Jane (Susan Sarandonová) a Sukie (Michelle Pfeifferová). Všetky tri sú rozvedené a túžia po mužovi svojich snov. A on naozaj príde. V jednu temnú noc sa prisťahuje do pánskeho sídla na okraji mesta tajomný cudzinec Daryl Van Horn (Jack Nicholson). Všetky podľahnú jeho čaru a jedna po druhej sa ním nechá zviesť. Dámy si konečne užívajú krásu, lásku a vzájomné priateľstvo. Ich raj však má jednu chybu - Daryl je diabol... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (348)

pufina 

všetky recenzie používateľa

Na začátek - sakra, vysvětlete mi někdo, co to byl ten konec? Žádný fantasy komediální prvek, to byl nechutný sci-fi prvek (díky bohu, že jen na pár vteřin), takhle jsem si skutečně nepředstavovala zničení "ďábla" - a pro mě to byla vada na kráse. Jack Nicholson jako ďábel byl vybrán skvěle, jako cvok vypadá normálně, ale tady byl tak neuvěřitelně slizký, že to až nebylo možné - brilantní! Hororové mi to moc nepřišlo, já se spíš smála než bála. Kombinace herců krásně vynikla, je to originál a zábavný film. ()

Hafran 

všetky recenzie používateľa

Režisér Miller má neuvěřitelný záběr od filmů typu Happy Feet až po Mad Maxe ;) Tohle je ale jeho skvost 80. let, Jack Nicholson hraje naprosto famózně a všechny tři dámy jsou bezchybné. Kontrast odpudivého a naprosto neodolatelného Ďábla v maloměstském zapadákově je veselý a mrazivý zároveň a vytváří jednu z nejnápaditějších a nejsložitějších společenských satir v příjemném komediálním hávu. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Nicholson mohol hrať diabla aj bez slov, tá vizáž, tie grimasy, úsmevy, to všetko sedí ako čučo k žobrákovi a opäť ďalší dôkaz, že ide o jedného z naj hercov, čo sme tu za posledných 70 rokov vôbec mali. Inak som sa pri mnohých scénach aj nudil a vybrané ženy sú až na Michelle veru výberom buď z klobúka, alebo z núdze. Pobavil ma začiatok poľského popisu filmu: "Trzy niemłode już kobiety..." 😆 Haha, presne, už nemladé boli veru a keď raz Jack Nicholson uviedol, že mal obcujúci pomer s niekoľko tisíc ženami (iné pohlavia nespomínal), dúfam, že v zbierke určite nie je Cher alebo Susan, lebo zase odtiaľ potiaľ. S Pfeiffer sa potom neskôr ešte ovlčil, to vieme, a nevadí nám to ale netreba za každú cenu Descartovo Cogito, ergo sum meniť na Coito, ergo sum. ()

ABLABLABLA 

všetky recenzie používateľa

Konečně jsem se k tomuto snímku dostala, jak tady, tak ze všech stran mi byl vychvalován, a proto pro mě byl zklamáním. Čekala jsem opravdu něco skvělého a geniálního. Dostalo se mi ovšem průměrného filmu s nadprůměrnými herci a hudbou. 3 a půl * za vždy perfektního Nicholsona, Cher, jak ji neznám, taktéž skvělou S. Sarandon, která se proměnila z šedé myšky na dračici a za nadčasovou brilantní hudbu. ()

MartinNDL 

všetky recenzie používateľa

I když dámy v hlavních rolích hrají obstojně, tento film je o někom jiném, má jen jednu star a tou je Jack Nicholson. Není třeba komentovat hraní onoho génia, všichni ho známe. Bylo by to moc jednoduché udělat film a sázet na to, že máme Nicholsona a proto budeme dobře hodnoceni, ale to není případ eastwických čarodějek. Ty mají totiž i skvělou hudbu, napětí a slušný humor. ()

Galéria (76)

Zaujímavosti (38)

  • Soundtrack filmu byl v roce 2012 vydán i na vinylu. (Dixieboy)
  • Jeden z natočených, no neprijatých záverov sa odohrával v bazéne, kde Jack Nicholson chodil po vode. (Arsenal83)

Reklama

Reklama