Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď vydavateľa Willa Randalla (Jack Nicholson) pohrýzol vlk, určite neočakával, že sa z neho stane vlkolak! Ibaže zakrátko po uhryznutí mu na tých najneočakávanejších miestach začne bujnieť ochlpenie a i jeho čuch sa neuveriteľne zostrí – vďaka čomu odhalí neveru svojej manželky Charlotte (Kate Nelligan) s ambicióznym kolegom Stewartom Swintonom (James Spader), ktorý sa už dlhší čas snaží nahradiť ho vo funkcii! Will sa s ňou rozíde a začne sa zaujímať o pôvabnú Lauru Aldenovú (Michelle Pfeiffer), dcéru svojho bezcharakterného šéfa Raymonda (Christopher Plummer). Po prvej spoločnej noci, plnej nekontrolovateľnej túžby a vášne, sa zmätený Will prebudí uprostred lesa – celý zakrvavený... (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (370)

dopitak 

všetky recenzie používateľa

Líbilo, tajemné, stylové, fémka fatálka Pfeiferka, nepřehnané triky, lety jak v Opičím králi, výborný dabing Švehlíka, Urbánka, Čárové a Tondy Navrátila. A i hudba a kamera kvalitní. Tyhle devadesátkové mysteriozní scifíčka (myšleno že se k nám dostaly v první půlce devadesátek) měly něco do sebe, Batman, Flash.... ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Hneď začiatočná scenéria hor do ktorej sa miesila E.Morriconeho hudba bola parádne temno strašidelne efektné.Druha vec ktorá ma fascinovala je herecké obsadenie,ktoré bolo bravúrne vybraté či vynikajúce duo Nicholson-Pfeiffer ale aj ostatné vedľajšie postavy boli dokonalé ako Spader,Plummer,Jenkins a iný.A premena človeka na vlka tu bola ukázaná jedinečne.Slušná atmosféra,každou ďalšou scénkou stúpajúce napätie a veľmi dobre spracovaný príbeh.A nemôžem zabudnúť na neskutočne parádnu Morriconeho hudbu.Len film má par nudnejších pasáži a len preto nedám plný počet. ()

Reklama

Bachy 

všetky recenzie používateľa

U filmu jsem neustále usínal. Buď je příčinou právě dopsaná maturitní práce a nebo film samotný. Nebylo to zlé a našlo by se dost pozitiv. Jenom všechno okolo přííběhu asi bylo špatně. Tím mám na mysli hlavně atmosféru, prostředí a hudbu. Hudba byla asi důvodem usínání, všechno absolutně nijaké, nevýrazné. Na druhé straně stojí Nicholson a příběh, který je sice klišé, ale nevadil mi. Až na amulet a závěrečný souboj, ten je opravdu zvláštní. Když koukám na svůjj výčet - vadilo mi skoro všechno až na Nicholsona. ()

Nick Tow 

všetky recenzie používateľa

Horror to určite nie je, ale moje sklamanie nepramení z tohto konštatovania. Kríženie žánrov /a vlkov s ľuďmi/ naopak obľubujem, ale tomuto gulášu z ľudského mäsa si moje chuťové poháriky nenašli cestu: Nicholson je chvíľami roztomilo zlý a inokedy nechcene smiešny, predvídateľný dej rozrieďuje zúfalá nuda a duchaplnosti tu predsa len nie je toľko, aby sme uverili režisérovej snahe o druhý, prípadne tretí plán. Ani neviem, komu je ten film vlastne určený, hoci podľa tunajšieho hodnotenia asi pomerne širokému publiku. Klasický trojhviezdičkový film, ktorému zrážam jednu HVIEZDU práve preto, že svoje slabiny tak bohapusto schováva za HVIEZDNE obsadenie. ()

mysicka 

všetky recenzie používateľa

vážení, dávejte pozor, když jedete lesem v době, kdy je za posledních sto let měsíc nejblíž k zemi a ještě ke všemu v úplňku.. a když už vám nic jiného nezbývá a vydáte se na cestu, tak dávejte bacha, ať nesrazíte vlka.. a když už srazíte vlka, tak se ho hlavně nesnažte odklidit z cesty, aby vás nepokousal.. a když už ani tuhle radu si nevezmete k srdci, tak se ho hlavně nesnažte dostat z místa šéfredaktora, zapomeňte na to, svádět mu manželku, nechtějte ho rozčílit nebo nedej bože okrást a hlavně se do něj nezamilujte!! a když už se dostanete až sem, pak nezapomeňte - kdo chce s vlky žíti, musí s nimi výti..:o) ()

Galéria (76)

Zaujímavosti (18)

  • Jack Nicholson prosazoval se svým kamarádem scénáristou Jimem Harrisonem, aby byl tento film natočen, celých 12 let. (HappySmile)
  • Film sa natáčal v Los Angeles, Lancaster, Culver City (Kalifornia, USA), New Yorku, Hyde Parku (New York, USA) a Roxbury (Vermont, USA). Obdobie natáčania: 7. apríl - 28. júl 1993. (Arsenal83)
  • Natáčelo se od 7. dubna do 28. července 1993. (Varan)

Reklama

Reklama