Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizódy(40)

Obsahy(1)

Nadšený zelenáč vstupuje do nefungujícího maloměstského policejního sboru, který vede jeho otec. Společně se proklopýtají, prohádají a prošňupou velkým drogovým případem. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (25)

Paradise PD (2018) 

Pár svetlých momentov seriál mal (To, Dolphin Lundgren, Stranger Things či Dark Zuckeberg) ale to bolo asi tak všetko. Čierny fekálny humor bol miestami príliš sílený a tak Paradise PD vo mne zanechal rozpačitý dojem. Možno ho vylepší v druhej sérii, ale pravdu povediac pochybujem o tom. ()

Part 1 (2018) (S01) 

Pár svetlých momentov seriál mal (To, Dolphin Lundgren, Stranger Things či Dark Zuckeberg) ale to bolo asi tak všetko. Čierny fekálny humor bol miestami príliš sílený a tak Paradise PD vo mne zanechal rozpačitý dojem. ()

Vítá vás Paradise (2018) (S01E01) 

Kevin Crawford sa po dovŕšení 18ky stáva novým členom policajného zboru v Paradise. Jeho otec Randall, policajný šéf nie je nadšený najmä preto, že mu jeho syn pred 13 rokmi odstrelil obidva semenníky, čo bolo dôvodom rozvodu, ale nakoľko je teraz kevinova matka Karen starostkou musia ho prijať. Hneď prvý deň rieši prípad novej drogy, ktorá sa v meste objavila. ()

Zadek na špalku (2018) (S01E02) 

Kevin pokračuje v riešení prípadu s drogami a jeho vyšetrovanie ho privedie až k nelegálnym psím zápasom a Randall sa snaží vyriešiť prípad, ktorý sa stal na hranici okrskov Paradise a Diamond City. Prípad je preňho dôležitý, pretože súperí s bývalým kamarátom z policajnej školy, ktorý šéfuje políciu v susednom okrsku a pripomína mu nevyriešený prípad z minulosti. Napísať obsah k takejto hlúposti dá zabrať. ()

Černý a modrý (2018) (S01E03) 

Počas záťahu proti ruskej mafii je postrelený seržant Fitzgerald. Jeho kolegyňa Gina je na neho naštvaná, a tak video so streľbou na Fitzgeralda pošle do televízie. Stáva sa z toho celoštátny škandál v USA, pretože obeťou streľby je černoch Fitzgerald a strelcom policajt, černoch Fitzgerald, ktorý sa pri zásahu postrelil sám. Hipsona umiestnia do domova dôchodcov, kde sa mu podarí objaviť spiknutie. Prvá dobrá epizóda v seriály, pretože jej pointa nemala chybu a hlavne záver. Málokomu sa takto podarí zosmiešniť médiá, ktoré v dnešnej dobe prinášajú vždy iba jednostranné informácie. Veta zatiahnite do toho Rusko by si zaslúžila 5*, ale animácia je biedna a pes Bullet je jedným z dôvodou, prečo ma seriál príliš neoslovil, ale táto epizóda jednoducho stála zato. ()

Karla (2018) (S01E04) 

Dusty spolu s Bulletom začnú podnikať, pretože Dustyho vyprážané kurence chutia všetkým, vďaka ingrediencii od Bulleta. Z Dustyho sa tak stáva El Chefe. Karen chce kandidovať do ďalších volieb a nakoľko jej klesajú preferencie agent jej poradí aby vylepšila imidž svojho syna Kevina. Tak mu z mestskej pokladne kúpi nové policajné auto Karlu, do ktorej sa Kevin doslova zamiluje. ()

Dračí zátah (2018) (S01E05) 

Policajný okrsok v Paradise rozbieha boj proti satanskému kultu hráčov Dungeons and Dragons, pes Bullet randí s dcérou reverenda a Dusty musí vymyslieť, ktorého z väzňov prepustí, lebo okrsok nemá peniaze na stravu pre nich a súrne potrebuje peniaze zo zbierky v kostole. Epizóda, v ktorej si zakomplexovaná nula uťahuje z kresťanov ( a iba z nich, žiadne iné náboženstvo americký Netfix v rámci politickej korektnosti nezosmiešňuje) nedostala hodnotenie odpad iba kvôli momentu, keď si chvíľu uťahuje z priaznivcov Stranger Things a najmä z Dustina. Takže tvorcovia seriálu zapadli do šedého priemeru xenofóbnych úbožiakov z Netflixu... ()

Tohle jsou Jabowští (2018) (S01E06) 

Najlepší člen Paradise PD Gina sa rozhodne pátrať po svojej minulosti a stratenej rodine a tak odíde zo zboru.Policájny okrsok Paradise tak čakajú ťažké časy. Bullet a Fitzgerald sa hodia na péenku a v nabúranej Tesle objavia kufor plný peňazí a Dusty bojuje proti užívateľom cracku. Humorná scéna s automobilmi Tesla a to bolo asi tak všetko. ()

Policejní akademie (2018) (S01E07) 

Šéf okrsku Randall Crawford sa spolu s Kevinom musia prihlásiť do plicajnej akadémie, pretože im chýbajú skúšky a tá najbližšia je v susednom okrsku v Diamont City. Vedením okrsku poverí starostka psa Bulleta, ktorý rozbehne v meste boj proti obchodu s bielym mäsom. Z Hopsona si na stanici vystrelia a tvária sa, že ho nevidia a že umrel. Vidí ho iba Dusty, kedže nevie o dohode ostatných a Hopsonovi uverí, že je duchom a tak mu chce pomôcť dostať sa do neba...Fekálny humor tvorcov dosiahol novú úroveň uťahovaním si z ľudí s telesným postihnutím. V South Parku však čierny humor fungoval, tuto vôbec, jedna hviezdička za Policajnú akadémiu. ()

Krizový štáb (2018) (S01E08) 

Kevin pokračuje v boji proti dílerom škotského perníku s vlastným týmom, s ktorým sa spoznal na policajnej akadémii a jeho otec im pridelí vlastnú kanceláriu. Randall Hoopsa odvezie mimo mesto, pretože sa o ich oddelení rozhodli uverejniť článok v novinách a chce vylepšiť imidž policajnej stanice. Netuší, že novinári prišli práve kvôli Hoopsovi. Kevin podozrieva cirkus putujúci po štáte že slúži ako zástierka pre distribúciu drog. Dusty sa na Dark webe pokúša predať svoje panictvo, pretože nemá na nájomné kvôli mačkám ktoré chová. Tentokrát až 4 * za dve skvelé momenty, pretože To a šéf darkwebu Dark Zuckeberg fakt stáli zato. ()

Past na rodiče (2018) (S01E09) 

Dusty sa pokúsi zastaviť sprievod na oslavu výročia dňa nezávislosti, Kevin sa pokúsi dať dohromady svojich rodičov, Hoops s Bulletom chystajú moriaka pre bezdomovcov pri príležitosti osláv a Fitzgerald leží stále v nemocnici. Jedna * navyše za Dolphina Lundgrena.... ()

Paradise a Vánoce (2018) (S01E10) 

Kevinovi sa podarí zistiť, že v obchode so škótskym perníkom našťastie nejde jeho otec a tak upodozrieva Dustyho. Všetko je však trochu zložitejšie ako sa zdá. ()

Part 2 (2020) (S02) 

Ďalšia s už nespočetného množstva sračiek z produkcie Netflixu, ktorý stavia iba na tom, že si uťahuje z kresťanov, dôchodcov a postihnutých ľudí. Jasné, že si tento hnoj nájde svojich priaznivcov s tomu odpovedajúcim IQ, ale za úspech považovať niečo, čo stojí na tom že černoch spoza okna uráža rasistickými poznámkami bielu dôchodkyňu pod kresťanským krížom či tvrdenie v televiznej debate o tom, že ktosi nie je homofób lebo onanuje nad obrázkom Ježiša...Volebná časť bola vydarená ako odkaz na to, že politické strany chytajú hlasy od feťáčikov tým, že zlegalizujú drogy, ale to bolo asi tak všetko. V porovnaní s prvou sériou sa už autori ani len neusilovali o nejaký dej, proste snažili sa byť "in" tým že si uťahovali z tém, ktoré rezonujú v spoločnosti ale tým čo vytvorili sa znemožnili ešte viac ako tí úbožiaci, ktorí na sociálnych sietiach tvrdia že iba oni vedia praudu, ako by povedali fanúšikovia jednej z týchto stránok. Úbohejšie ako prvá séria, tam sa objavilo pár vtipných momentov, toto je skutočný obraz toho čo produkuje Netflix napriek tomu, že si uťahuje z Apple. ()

Otec, syn i poznámkový bloček (2020) (S02E05) 

Černoch nadáva bielej dôchodkyni nad ktorou na stene visí kresťanský kríž do bielych špín, v televíznej debate s Ježišom ktosi povie že nie je homofób pretože si ho honí na Ježišovi, dôchodca, pochopiteľne biely je priviazaný ako pes reťazov a robi triky na súťaži pre psov...fašistické prasce ktoré neznášajú iných ľudí pre ich farbu pokožky či preto, že veria v niečo viac ako hamburgery ma vždy iritovali, ale toto je obraz dnešnej hlúpej mladej generácie. ()

Volební trumf (2020) (S02E06) 

Volebná propaganda, kde je jasne povedané že je lepšie voliť čierneho muža ako bielu ženu. Rasistický podtext u prasiat z Netflixu nie je ničím výnimočný, tentokrát pridali legalizáciu tvrdých drog a povolenú streľbu do policajtov, ukradli Satana zo South Parku a tvrdia, že prišli s novinkou. Úbohý fekálny humor na úrovni najnižšej cenovej skupiny v krčme najnžšej kategórie so zodpovedajúcim intelektom fanúšikov tohto programu. ()

Paradise PD v Brickleberry (2020) (S02E07) 

V porovnaní s touto epizódou a celkovo týmto seriálom je ešte aj Medveď Yogi seriálom pre intelektuálov. Potom čo sa odbavili leberálny autori predlohy na kresťanoch, rasizme proti ľuďom bielej farby pleti a na voľbách už nemajú čo ponúknuť, pretože ich repertoár vtipných nápadov na urážaní iných vyčerpali a nie sú schopný ponúknuť nič zaujímavé, podobne ako tomu je na Netflixe zvykom a aj preto čoraz viac ubúda dabovaných programov, nakoľko pre tých pár užívateľov ktorý za službu platia sa to neoplatí... ()

Následky (2021) (S03E01) 

Ono je to zhruba takto, český dezolát ktorý píše titulky pre Netflix, aby jeho homeoffice dával aspoň jemu, v jeho vykradnutej hlave zmysel,zopárkrát použil meno (pravdepodobne) random politika či "známej" osobnosti, ktorú českí predpatitelia Netflixu zrejme poznali asmiali sa na tom. Ja som za posledné dva dni vypil dve sedmičky vodky respektíve slivovice a okrem trtkania delfínov a narážky na Hru o tróny (Bran na vozíku trochu, ale naozaj iba trochu pobavil) nevidel na tomto pokuse o vtipný seriál nevidel nič...to zase bude návštev môjho profilu a primitávnych správ, ale toto je čsfd... ()

Bacha na spoušť (2021) (S03E04) 

Od deviatich k piatim, u mňa od štyroch k jednej... hviezdičke. Dookola obmieľané liberálne sračky o regulácii zbraní, ultra ftipný Ježiš, pri "humornej" zmienke o ňom sa trúd postaví liberálom ale smejú sa z toho že údy stoja msjiteľom zbraní a trojka s chobotnicou...anetreba zabudnúť na rasizmus mentálnych atletov z Netflixu, zbrsne používajú biely ľudia...preto nigdy v histérii ľudstva oštepmi nebojovali africké kmene Shaka Zulu proti Zamaleku Káhira alebo mongoli proti fšetkým...humor v komentári spolu s pravopisom som prispôsobil intelektu 11 ročných zhúlených detičiek ktoré epizóda spomína a ktorým možno učarovala. Bod za Hobsonove gule v hajzli. ()

Sekta sádelňáků (2021) (S03E05) 

Za Ginu hviezdička navyše, iba zdegenerovaný osol si nevšimne rasistické "ftipné" označovanie iba ľudí bielej farby pleti belochmi a z ľudí s nadváhou si už uťahovala nejedna reality show... ()

Vypečená Cookie (2021) (S03E06) 

Konečne som sa dozvedel kto je Petr Svoboda, vtipné (z môjho pohľadu) boli aj narážky na Big Mouth a Rickyho s Mortym, keď ide do ústrania pokus o obrátenie rasovej a náboženskej nenávisti na humor ktorý však je iba nenávisťou stáva sa seriál lepším (pochopiteľne rôzny ľudia rôzne názory). ()

Reklama

Reklama