Reklama

Reklama

Everybody Loves Hypnotoad

Animovaný / Krátkometrážny / Komédia
USA, 2007, 22 min

Obsahy(1)

22 minut dlouhý bonus uvedený na DVD Futurama: Benderovo parádní terno (2007), který je celý věnovaný vedlejší postavě z Futuramy, žábě Hypnotoad (Hypnožába). Hypnožába je zvláštní tvor vzhledu velké ropuchy s hypnotizujícíma vícebarevnýma očima a drnčivě bručivým zvukem. Objevuje se převážně v televizních reklamách, ale má i svůj vlastní pořad, který se celý skládá jen z jednoho dlouhého záběru na Hypnožábu s hypnotizujícíma očima a zvukem. V tomto bonusu Hypnožába sedí a všechny hypnotizuje. Seance je přerušována pouze občasnými reklamami, smíchem, jednou dokonce střelbou a také obrázky budov, které naznačují, že seance pokračuje na jiném místě. Nebojte se nechat zhypnotizovat Hypnožábou. Pro vaše bezpečí je na konci bonusu zařazen odpočet lidským hlasem, který vám usnadní probuzení. (bergenia)

(viac)

Recenzie (37)

adamulefa 

všetky recenzie používateľa

Created by the Hypnotoad * Developed by the Hypnotoad * Based on an original character created by the Hypnotoad * Starring the Hypnotoad * Executive producer - the Hypnotoad * Written by the Hypnotoad * Directed by the Hypnotoad * All glory to the Hypnotoad * Consulting producer - the Hypnotoad ()

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorému dávam 5* napriek tomu, že som sa musela preklikať ku koncu z dôvodu nesmiernej nudy. A veď nakoniec Everybody loves Hypnotoad, tak prečo nie ten plný počet?! ()

Reklama

Zagros 

všetky recenzie používateľa

No jedna hvězda za nápad a druhá za to, že to je Futurama. Po počátečním úsměvu se velmi brzy dostaví nuda a ta zůstane až do konce. I přesto, že to celé trvá jenom 22 minut, bude mít většina lidí velké nutkání některé pasáže přeskočit. Hned si musím pustit alespoň jeden klasický díl, ať si zpravím chuť. ()

MMR 

všetky recenzie používateľa

Hodnotím pouze z úcty k futuramě, jelikož je jasné, že tohle se hodnotit objektivně opravdu nedá. A přiznám se hned, ano, párkrát jsem to trošku posunul dopředu. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Ten kto videl zopár epizód z amerického animovaného televízneho seriálu "Futurama", zrejme bude vedieť, čo je to Hypnotoad (Hypnožaba). V bežnej televízii mávame občas monoskop, avšak o tisíc rokov v budúcnosti ho nahradí hypnožaba. Je zhruba tak nezábavná ako ten monoskop, ale predsa len ma neznesiteľný krátkometrážny film "Everybody Loves Haynotoad" pobavil. Čumieť dvadsať dva minút na hypnožabu a počúvať monotónne zunenie je syndrómom akútnej diváckej otupenosti. *** ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (2)

  • V originále je Hypnotoad dabována zvukem turbínového motoru puštěným pozpátku. (pajik)

Reklama

Reklama