Reklama

Reklama

Mandalorián

(seriál)
  • USA The Mandalorian (viac)
Trailer 3
USA, (2019–2023), 16 h 29 min (Minutáž: 31–59 min)

Tvorcovia:

Jon Favreau

Hrajú:

Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers, Werner Herzog, Nick Nolte, Emily Swallow, Omid Abtahi, Taika Waititi, Giancarlo Esposito, John Beasley, Horatio Sanz (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(24)

Obsahy(1)

Seriál pojednává o dobrodružstvích osamělého lovce, který najde malého tvora Grogu a snaží se ho ochránit před Impériem a mnoha jinými nepřáteli, kteří se ho snaží využít ve svůj prospěch. Na své cestě oba zažívají mnohé nástrahy i nebezpečí. (ČSFD)

Recenzie používateľa Phosphorus k tomuto seriálu (2)

Kapitola 22: Žoldnieri (2023) (S03E06) 

Tu nie je najväčší problém nepotrebný side quest na jednu epizódu, to predsa bolo bežné už v prvej sérii. Ani rozprávkovo primitívny a spochybniteľný dej, to malo Star Wars do istej miery stále. Najhoršia je podľa mňa tá ľahostajnosť, strata nadšenia, priemernosť a umelosť sálajúca z posledných pár epizód. Neverím, že sa niekto do zmyslu tejto epizódy vložil, že si dal naozaj záležať, aby to bolo dobré, ako to bolo citeľné pri prvej sérii. Vtedy trebalo zapáliť vatru, teraz stačí nechať pahrebu tlieť. Už konečne začínam chápať, prečo ľudia tak kydajú na prístup Disney. Hlavne aby sa to blyšťalo, aby to bolo chvíľu záhadné, chvíľu zábavné, potom trošku napínavé, potom zaspomíname, nakoniec zahráme na city - hotovo, diel ako vyšitý. Načo robiť niečo viac, načo sa snažiť, keď to už raz divákov začalo zaujímať, ešte nejakú dobu pri tom určite presedia.... Nechcem hejtovať, ani nariekať nad starými dobrými časmi, len si myslím, že seriál má naviac. Na mysli mám niečo viac konzistentné, premyslené, inovatívne. Finále to ešte môže zachrániť, snáď si na ňom dal niekto záležať viac. ()

Kapitola 24: Návrat (2023) (S03E08) 

[spoiler alert] Somehow, Moff Gideon returned. Odhliadnuc od strašnej priamočiarosti a zjednodušovania, ktoré mi vadili vo väčšine epizód tretej série, to bolo celkom uspokojujúce zakončenie. Highlight bola scéna s neobrneným Mandom a jeho prebíjaním sa červenými stenami s pomocou R5 (dobre, že sa naňho úplne nezabudlo). Ani baby Yoda už nie je tak baby, to je pekný posun. Dinovci sa konečne niekde usadili, čo som im prial už nejaký ten čas (komu by sa predsa chcelo dookola brázdiť galaxiu v bojovej stíhačke...). Zďaleka sa neuzavrelo všetko – nedočkali sme sa objavenia mythosaura, vyriešenie kontroverzie s Armourer (ktovie, či vôbec bude), čo sa stalo s Pershingom, ani Grogu-ových prvých slov (aj keď už to bolo tesné). Vysvetlenie návratu Gideona bolo dosť chabé (niečo mi to pripomenulo) a ak niečomu neverím, tak tomu, že teraz zahynul. Seriál určite čaká pokračovanie, čo ma na jednej strane teší, na druhej sa mi zdá, že sa niekedy už zbytočne naťahuje a pôsobí lacno. ()

Súvisiace novinky

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

07.04.2024

Pokud jste fanoušci hraných verzí disneyovských animáků, následující první zpráva pro vás nebude úplně pozitivní. Plánovaná hraná verze animovaného snímku Moana (Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa… (viac)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (viac)

Příštím Star Wars filmem bude Mandalorian & Grogu

Příštím Star Wars filmem bude Mandalorian & Grogu

09.01.2024

Lucasfilm na oficiálních stránkách Star Wars jen tak mimochodem odhalil, co dalšího nás ohledně vesmírné ságy čeká. Pod režijním vedením Jona Favreau a produkčním dohledem Davea Filoniho a Kathleen… (viac)

Reklama

Reklama