Reklama

Reklama

Pán prstenů: Prsteny moci

(seriál)
  • USA The Lord of the Rings: The Rings of Power
Trailer 3
USA, (2022–2024), 17 h 57 min (Minutáž: 65–72 min)

Série(2) / Epizódy(16)

Začínáme dobou relativního míru a sledujeme společenství postav, které čelí znovuobjevení zla ve Středozemi. Od nejtemnějších hlubin Mlžných hor přes majestátní lesy Lindonu, dechberoucí ostrovní království Númenor, až po nejzazší kouty mapy, stvoří tato království a postavy dědictví, která přežívají ještě dlouho po jejich odchodu. (Prime Video)

(viac)

Recenzie používateľa johnsnow k tomuto seriálu (9)

Série 1 (2022) (S01) 

Nuž na to koľko sa do toho pičovalo tak nie zlé. jasné trebárs taký náš opičovávaný elf je hrôza ale nie preto, že je čierny ale celú dobu má v ksichte výraz jak keby mal kolík zarazený v riti, zato čierna trpaslíčka je fajn a  z durinom má dobrú chémiu. Ono celkovo postavy nie sú zlé, teda okrem Galadriel ale iba niekedy pôsobí divne a úplne zlá nie je, samozrejme Sauroňák a jeho odhalenie, také, že každý s tým rátal ale šak ok beriem. Potešil vzhľad škretov a potešilo aj gore, ktoré je slušné, a príjemným spestrením bola aj skupinka ťažkofíterov. Takže 4* a fakt príjemné prekvapenie vzhľadom k očakávaniam. ()

Stín minulosti (2022) (S01E01) 

Musím povedať, že jak som sa bál, tak som zatiaľ milo prekvapený. Podarený úvod do sveta majstra Tolkiena. Síce ten čierny elf je trošku divný ale vôbec tam nevadí a čierny hobit je na pohodu (príde my trošku ako Morgan Freeman z wishu). Akčná scéna s obrom podarená, vizuál pekný, akurát zatiaľ je to v rozbehovom štádiu a v štádiu poznávania ale určite to vyzerá lepšie než nemastné, neslané trailery ukazovali. ()

Na moři (2022) (S01E02) 

O trolinku slabší part, ale stále fajn, útok morského hada nevyzerá špatne, škretie tuneli alá Vietcong sú tiež fajn a súboj so škretom (ktorý vyzerá kurva dobre) má grády. Pasáž v Khazad dume skvelá a krom toho, že mi nedáva zmysel aby mal trpajzel čiernu farbu kože tak na nich výhrady nemám a Durinova žena pôsobí fajne. Akurát furt netuším kto je ten meteoritný bradáč. ()

Adar (2022) (S01E03) 

Hobitia pasáž nič extra ale to ako spomínali na tých čo "zaostali" bola krásna. Numenór vyzerá dobre a poteší aj súboj nášho Halbranda s týpečkami (ten ktorému zlomil paprču mi pripomínal Klička). Galadriel sa povypráva s Elendilom je to celkom fajn, akurát to slowmo kde jazdí na koni je iná prúserina. Pasáž v tábore škretov slušná a celkom krvavá a vrk je len čerešnička na torte. Jasné nie je to Tolkien ako vyšitý, ale fakt na ten hejt podarené a jediná výtka je Arondir, proste má v ksichte jeden a ten istý výraz. ()

Velká vlna (2022) (S01E04) 

Adarov nástup parádny a pasáž kde náš mladý hošan uniká pred škretmi natočená na jeden záber je skvelá. Avšak trošku mi príde, že zatiaľ čo rod draka má viac kecania, tak dej sa sunie vpred zatiaľ čo tu to stojí viac-menej na mieste. Ale určite to má zaujímavé veci do seba a čo sa týka pasáži Durina a Elronda, tak je asi najzaujímavejšia. ešte by ma zaujímalo či barmanove slová sú pravdivé, alebo to má zavádzať. ()

Odchody (2022) (S01E05) 

Asi najnudnejší part ale aspoň sa veci dávajú do pohybu a zrejme konečne dôjde aj na nejaké väčšie súboje. hej a na Isildurovu sestru (mimochodom dcéru Slovákov) sa dobre kuká. ()

Udûn (2022) (S01E06) 

Diel ktorý si zaslúži plný počet.  Slušná akcia, pekný výdrb Adara s ostatnými a v závere nám zrejme vznikol samotný Mordor. ()

Oko (2022) (S01E07) 

Pomalší diel kde záverečných cca 10 sekúnd je epickejších než celý part dokopy. Ale prekvapilo, že Numenorská kráľovná prišla o zrak. ()

Slitina (2022) (S01E08) 

Dobrý záver, síce ten súboj harfíterov s Eminemom s piču bol taký celkom meh ale Sauron ukázal svoju power a aj ukovanie perstienkoch malo svoje čaro, síce stále netuším kto môže byť ten čarodej z meteoru ale tipujem, že to asi bude Radagast. ()

Súvisiace novinky

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

29.02.2024

Druhá série ještě ani nemá oznámené datum premiéry, ale už teď víme, že se začalo pracovat rovnou na třetí řadě, v níž se vrátíme do Středozemě. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se pyšní obrovskými… (viac)

The Boys dostávají mexický spinoff

The Boys dostávají mexický spinoff

29.11.2023

Amazon sype peníze do všeho, co se alespoň trošku hýbe. U Citadely a Prstenů moci se rozhodně na ničem nešetřilo a v rozpočtech létaly obří cifry, že by se to ale promítlo do výsledných kvalit… (viac)

Seriálový Fallout má datum premiéry

Seriálový Fallout má datum premiéry

25.10.2023

Seriálová nabídka streamovací služby od Amazonu se brzy rozroste po Pánovi prstenů o další slavnou značku. Už příští duben totiž na Prime Video dorazí adaptace kultovní herní série Fallout od… (viac)

Akční Citadela se dočká další řady

Akční Citadela se dočká další řady

26.05.2023

Amazon opět zatřásl svými bezednými měšci na peníze a potvrdil dříve avizovanou druhou sérii akčního seriálu Citadela. Projekt, který měl poměrně komplikovanou cestu na obrazovky a několikrát změnil… (viac)

Reklama

Reklama