Reklama

Reklama

Príšerákovci

  • Česko Příšerákovi (viac)
Trailer 3

Obsahy(1)

Animovaná rodinná komédie o prekliatí, ktoré možno pomôže jednej nie práve spokojnej rodinke nájsť šťastie. Aký kostým máš, tým sa staneš! Na karnevalovej párty zlá čarodejnica premení členov rodiny na Frankensteina, múmiu, upírku a vlasatého vlkolaka... (Magic Box)

Videá (5)

Trailer 3

Recenzie (68)

kilobyte 

všetky recenzie používateľa

Skoro při každém pokusu o vtip jsem se cítil trapně, že na takovýhle film vůbec koukám. Ale jelikož asi nejsem normální, tak jsem to dokoukal. Ještě že jsem tak učinil, jinak bych přišel o další morální ponaučení, tedy pořád to samé, o tom jak rodina musí držet pospolu. Film bych doporučil jen lidem co mají rádi prdění a nebo nemají rádi své děti. :D ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

V dobe kedy existuje hotel Transylvánia je asi zbytočné natočiť niečo na rovnaké motívy, samozrejme s trocha rozličnými zvratmi a fungovaním celého univerza. Rodinka je o dosť nudnejšia, mravné ponaučenie číha na každom kroku a humoru to tiež veľa nepobralo. Na základe úspechu konkurencie sa jednoducho nedá stavať. Ak by aj predchodca neexistoval a my by sme reálne nemali s čím porovnávať jedná sa o veľmi priemernú rozprávku, ktorá síce mladších divákov poteší ale staršiemu publiku nemá moc čo ponúknuť. Vizuálna stránka je pútavá ale nad priemer snímka určite nerúbe. 41% ()

Reklama

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Tady někdo koukal moc na Hotel Transylvánie, a chtěl se pokusit udělat přesně takový hit. Bohužel tu je vidět jak moc to Hotelem chtělo být a bohužel to nedosahuje svého staršího a slavnějšího bratříčka ani zdaleka. Za měsíc nebudu vědět, že jsem takový film viděl, poněvadž v něm není vůbec nic zajímavého a dobré vtipy a scénky by se dali spočítat na prstech jedný ruky. ()

Master19 

všetky recenzie používateľa

Roztomilá "monstra" po sto padesáté. A příběh je jako přes kopírák, závěr ani nemůže být jiný než že fyzický vzhled není vše, důležité je to co je uvnitř. Blááá, obal prodává, to víme všichni. Pochybuju, že to nějakou šeredku uklidní a přestane mít trauma z pošklebujících se spolužáků. Tvůrci si každopádně vyhráli se sexy mamčou upírkou kterou rozverně dabuje Sabina Laurinová a vtip dodává moula taťka. Když už není kde brát aspoň vypustí zelený oblak... Ha, ha. Dívat se na to dá, neurazí, nenadchne... ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Dosť otravný animák. Animácie nič moc, vykráda to množstvo filmových hitov či už animovaných alebo hraných, a navyše dejovo je to ozaj chabé a nudné. Jednoducho ničím zaujímavý snímok, ktorý je len zbytočným prepieraním peňazí a tvárením sa na úspešný animovaný hit. Ja osobne som sa dosť nudil. 40 % ()

Galéria (60)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa inšpiroval seriálom The Munsters (od r. 1964). Otec je Frankenstein, matka upírka a syn vlkolak. Jediný rozdiel je, že v seriáli je dcéra normálny človek a tu je múmia. (Scraffy)

Súvisiace novinky

Odstartovala zimní přehlídka BEST FILM FEST

Odstartovala zimní přehlídka BEST FILM FEST

16.12.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 14. do 20. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (viac)

Reklama

Reklama