Reklama

Reklama

VOD (1)

Honey Danelsová /Jessica Alba/ je 22 ročná sexy hip-hop tanečnica černošsko-latinského pôvodu z newyorskej štvrti Harlem. Sníva o tom, že sa z nej raz stane choreografka. Vyučuje hip-hop tanec v miestnom mládežníckom centre a snaží sa držať deti mimo ulice, kde by sa mohli dostať do kontaktu so zločinom. Na Honey sa usmeje šťastie v podobe známeho tanečného režiséra Michaela, ktorý ju obsadí do jedného videa. Honey má konečne možnosť stať sa choreografkou. Ale všetko má svoju cenu - Michael odmieta akceptovať jej "nie" na ponuku sexuálneho kontaktu. Snaží sa jej preto nabúrať kariéru a dostať ju z tvrdého show biznisu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (171)

blackJag 

všetky recenzie používateľa

"VĚŘÍM NA VZDĚLÁVÁNÍ SE OSOBNÍMI PROŽITKY." Kdyby se dala póza stáčet, tady by toho bylo na galony :-) Krotké pop-hiphopové skotačení pro školou povinné, s dramatem vetchým tak, aby to dětská duše byla schopná unést. Asi to není na škodu, nechat sem-tam všechnu tu vlezlou beznaděj za branami příčetnosti, ovšem tohle je i na mě příliš okaté. Sociálně slabý potěr vymóděný jak podle dobového žurnálu? Vtipné (hlavně ty pestrobarevné elastické šátky na kebulích "gangstas"). Hlavní postava se opravdu jmenuje Honey? Své dítě by tak pojmenoval jedině debil. Závěrečné taneční číslo úplně mimo zvolenou nudnou skladbu a samo silně podprůměrné? Na taneční film hóóódně smutné… Prostě ani ti fanoušci Albové (jsem mezi nimi) nemají moc co oslavovat – skoro celou dobu má na hlavě nechutnou lakovanou helmu ze slepených vlasů :-( Jako by ji olízalo stádo krav. 40% ()

heyda 

všetky recenzie používateľa

Jessica Alba je sexy, o tom žádná, ale celkově mě to prostě nenadchlo, abych hodnotil výrazně nadprůměrně. V současnosti je každý druhý film z USA o street dancu, nebo hip-hopu a to mě prostě jako rockera nebere. Každopádně jsem neměl problém honey dokoukat a chvílemi mě to i bavilo, takže 3 hvězdičky. ()

Reklama

DruidKarel 

všetky recenzie používateľa

Kromě nádherné Jessicy se tam ničeho dobrého nedočkáte. Planej příběh a jinak samí neherci nebo blbci. Je až k nevíře, jak se ta holka umí hejbat. Krása pohledět. Jestli ji zbožňujete, tak není co řešit a ten film musíte vidět, protože je fakt skvělá. Jestli vás nebere a ta muzika taky ne, tak jděte radši do lesa... Tam si užijete víc. ()

lesumir 

všetky recenzie používateľa

Pribeh o divce, ktera neco umi a chce si splnit sve sny a ale predtim musi projit prekazkama a intrikama, ktere ji zpusobuje jeji okoli. Presto ona to zvladne, ziska si uctu vsech a proste je nejlepsi. Tenhle velice originalni pribeh, ktery nikdo nikdy jeste nanatocil je proste nejlepsi :))) No, popravde, tyhle "motivacni" filmy moc nemusim, pro mlade holky co poslouchaji Rihannu a dalsi pricmoudly hvezdy co zpivaji hip hop, r'n'b to je sice bomba, ale pro mne no way 3/10 ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

A mám za sebou ďalšiu nervy drásajúcu, hlbokú a posolstvo nesúcu drámu :). Ťažko uveriť, že do podobných filmov sa vôbec snažia niečo podobné zakomponovať. Polovicu filmu je vyplnená nič moc nehovoriacimi tanečnými choreografiami a celkom fajn hudbou. Lenže to som si mohol zapnúť aj nejaký hudobný kanál a čumieť naň jeden a pol hodiny. Príbeh priehľadný ako najčírejšie sklo. Filmu pomáhajú len celkom príjemná herecké zoskupenie. 55%. ()

Galéria (56)

Zaujímavosti (6)

  • Do role Honey byla původně vybraná Aaliyah, ale ta bohužel v roce 2001 zahynula při leteckém neštěstí. (Bauer)
  • Jessica Alba sa priznala, že pred účinkovaním v tomto filme nevedela tancovať. Jej príprava sa upriamila na balet, jazz, hip-hop a trvala viac než 3 mesiace. (MarsyMK)
  • Psa hlavní hrdinky hrál pes Jessicy Alby, Sid. (Bauer)

Reklama

Reklama