Reklama

Reklama

VOD (1)

Sean (Ryan Guzman) sa vydá z ulíc rodného Miami do Hollywoodu, kam ho ťahá vidina slávy a bohatstva. S krásnou a tvrdohlavou Andie (Briana Evigan) si založia novú tanečnú skupinu, ktorá to napriek všetkým prekážkam dotiahne až do finále televíznej talentovej súťaže. Veľké finále v tanečnej aréne v žiariacom Las Vegas znamená nielen miliónovú výhru, ale aj budúcu kariéru všetkých zúčastnených. Nie je to ale tak jednoduché. Vo finále sa proti Seanovi a jeho skupine postavia nielen jeho dávni nepriatelia, tanečná skupina Grim Knights, ale aj jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvíťaziť, musí pustiť k vode všetky staré antipatie a žiarlivosti a sústrediť sa na to, čo vedia najlepšie, a to je tanec. (TV Markíza)

(viac)

Videá (16)

Trailer 1

Recenzie (114)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

S pátým dílem už se mi ty postavy prostě dostaly do povědomí a docela rád jsem se s nimi znovu setkal. Moose je prostě frajer a Andie mě dostává. Jasně, že ten příběh je blbej, ale ty taneční čísla - a kvůli nim je to točené - jsou prostě geniální. To finále je neskutečné, a i když je jasné, že na to mají hodně zkoušek a pokusů, ta synchronizace je úchvatná. Jestli bude šestý film, tak se i docela těším. ()

rollman1 

všetky recenzie používateľa

Tanec dělá divy, o tom žádná. 5. díl taneční série, kde příběh hraje důležitou roli asi jako Jet-li v Expendables 3 a klišé střídá klišé se teda moc nepovedl.. Samozřejmě lidi na to koukaj jen kvůli tanečním kreacím a skvělé show. Bohužel tady tohle nenajdete. Čtyřka měla skvělé lokace, choreografie i soundtrack a 5. díl nemá nic z toho. Výstupy mě nudily, hudba nebavila a finále ačkoliv bylo fajn, nepředčilo své předchůdce. Prosím už žádný nový díl o tančících lidech. ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Kto si pozrie tento film, ktorý je zhodou okolností už asi piaty v úspešne rozbehnutej sérií a hľadá v ňom dáky príbeh alebo skrytú pointu, či dokonca postupnú gradáciu sprevádzanú tancom asi nevie čo si pustil. Step up nikdy nebolo o srdcervúcich príbehoch sú to jednorázové príbehy, ktoré poukazujú na život tanečníkov. Na jeho svetlé aj temné stránky ale v prvom rade ide o tanec a človek, ktorý hľadá tanec, ten ho v tejto sérií a konkrétne v tomto filme určite nájde. Dokonca si myslím, že film nie je vôbec ochudobnený o síce patetický a plytký ale pre mňa dostačujúci príbeh. Dostačujúci na to aby som dal mierne nadpriemerné hodnotenie. Ak si k tomu všetkému ešte pripočítate sympatického Guzmana a nenormálne sexi Evigan dostaneme porciu pravého hormónmi nabitého tanečného šialenstva. 71% ()

Fisek odpad!

všetky recenzie používateľa

Nebojím se dát odpad. Proč bych měl? Když je film sračka, tak je to sračka a hotovo. U pětky si musím postěžovat na totálně nudnou choreografii, zatímco u předchozích dílů jsem tenhle problém řešit nemusel. Taky mi nesedl soundtrack a celkově výběr songů, což je spíše individuální, ale svěřit se s tím můžu. Ani nepomohlo přinést na scénu známou tvář, Brianu Evigan. Nejlepším dílem zůstává čtyřka. Ta měla alespoň hlavu a patu. ()

provitamin 

všetky recenzie používateľa

Nechal som sa zlákať mojou zvedavosťou a vyskúšal som projekt "kino naslepo". Keď som si kupoval lístok, teta pri pokladni vravela, že ak sa mi film nebude páčiť, do 20 minút mi môže vrátiť vstupné. Tak reku prečo nie? Už asi po 10 minútach odišiel z kina jeden párik a tiež som mal nutkanie odísť, avšak zachoval som sa ako správny trpiteľ a mučeník a vydržal som až do konca. Jedinú hviezdu dávam za tanečné kreácie a choreografie, ktoré boli dokonca lepšie ako tie moje po troch pivách. Ostatné všetko bolo hrozné. Dráma spočívala v tom, že jedného tanečníka prichytila frajerka muckať sa s inou, urazila sa a odišla, on odišiel za ňou, hneď mu odpustila a vrátil sa tesne pred finále. O nejakom deji alebo nebodaj hereckých výkonoch sa tu hovoriť nedá. Celé to spočívalo v tanečných battloch, potom nejaká vata, ďalší battle, ďalšia vata, .. ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (2)

  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)
  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)

Reklama

Reklama