Reklama

Reklama

Původní

(seriál)
  • USA The Originals
Trailer 7
USA, (2013–2018), 65 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvorcovia:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrajú:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Danielle Campbell, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Eka Darville, Daniella Pineda (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(92)

Obsahy(1)

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu. (Netflix)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (5)

Původní (2013) 

Zvladol som pozriet 4 diely prvej serie a dalej zial uz nie. Bebol by ani tak problem pribeh, ktory ma vo svojej podstate celkom zaujal. Slo skor o  absolutne neherctvo "barbie-in" a "Kenn-ov". Naivita dialogov, a to, ako sa to bralo vazne mi neustale navodzoval dojem, ze cielovka je nastrocny divak, co teda uz dlho nie som. :)  V sucanosti pre mna nepozeratelne a hlupucke. Neodporucam. Ak nie ste spominana cielovka. :) 25% ()

Série 1 (2013) (S01) 

Zvladol som pozriet prve 4 diely prvej serie a dalej zial uz nie. Bebol by ani tak problem pribeh, ktory ma vo svojej podstate celkom zaujal. Slo skor o  absolutne neherctvo "barbie-in" a "Kenn-ov". Naivita dialogov, a to, ako sa to bralo vazne mi neustale navodzoval dojem, ze cielovka je nastrocny divak, co teda uz dlho nie som. :)  V sucanosti pre mna nepozeratelne a hlupucke. Neodporucam. Ak nie ste spominana cielovka. :) 25% ()

Vždy a navždy (2013) (S01E01) 

Uvedomujuc si, ze toto nebude ani z daleka moja salka kavy a i to, ze od vzniku uz ubehlo 9 rokov, dal som tomu sancu dufajuc v spracovanie vybocujuce z mnozstva podobnych. Vynorilo sa kopec klise, ktore si pamatam z obdobia, ked sa roztrhlo vrece s knizkami a filmami s nadrzanymi upirmi a vyholenymi vlkodlkami. :) Uz od zjavu prvych "modeliek" som si uvedomil, ze to bude bolestne. :) Ochotnicke vykony a neskutocne emancipovane vystupovanie pred "originalnym - killer - upirom", hoci stiahne chvost pred "pouhymi nahrazkami". Nebyt twistu v zavere, skoncil by som asi touto epizodou. ()

Dům povstalého syna (2013) (S01E02) 

Tuto epizodu to pre mna zachranuje viac-menej usmievavy a "scenaristicky nevyspytatelny" Marcelus a bavim sa tiez "neherectvom" modeliek a pozami, co "hadzu". Ci uz je to upirka, vlkodlacica, ci teen-ka carodejka. :D ()

Zamotaní ve smutku (2013) (S01E03) 

Hm podla 5tej minuty, kde si na scene dali zrejme zalezat, odraz upirov v zrkadle teda vidiet mozne je...hm...:D, silly me. Presilovky a hry povodnych su vcelku prehladne a deju sa rychlo. Konecne pouzili nejake efekty i na kuzlenie, i ked len parkrat zaiskrili svetla a zatriaslo sa kamerou. ()

Reklama

Reklama