Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D. - Série 3

(séria)
USA, (2015–2016), 15 h 41 min (Minutáž: 41–43 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrajú:

Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Brett Dalton, Nick Blood, Henry Simmons, Luke Mitchell, John Hannah (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(22)

Obsahy(1)

Na Zemi se začínají objevovat noví Inhumani (ti se schopnostmi). Někteří z nich jsou zmatení a neví, co mají dělat. Naštěstí je tu S.H.I.E.L.D., který jim pomůže. Bohužel to není jejich jediný cíl. Ward se chopil kormidla a stal se velitelem HYDRY. Fitz pátrá po způsobu, jak přivést Jemmu zpět na Zem. (Varan)

Zaujímavosti (83)

Agenti S.H.I.E.L.D. - Maveth (2015) (epizóda) (S03E10)

  • Spoiler: Keď sa Phil Coulson (Clark Gregg) zobudil na planéte Maveth, povedal: „Budem prekliaty...Tatooine,“ čo je odkaz na púštnu planétu, ktorá sa objavuje vo filmoch Star Wars. Tatooine má namiesto dvoch mesiacov dve slnká. (Pat.Ko)

Agenti S.H.I.E.L.D. - Emancipation (2016) (epizóda) (S03E20)

  • Spoiler: V scéne, kde James vláka Watchdogs do uličky, použije reťaz ako zbraň a zapáli ju. Toto je odkaz a možná predzvesť Ghost Ridera. James (J. T. Slade) je tiež vnukom prvého Ghost Ridera, pôvodne nazývaného Phantom Rider, Carter Slade. (Pat.Ko)

Agenti S.H.I.E.L.D. - Ascension (2016) (epizóda) (S03E22)

  • Spoiler: Keď sa Dr Radcliffe (John Hannah) rozpráva s Aidou, na obrazovke počítača sa objavia iniciály L.M.D skôr, ako sa objaví náznak humanoidnej podoby. Vo svete komiksov Marvel je L.M.D skratka pre Life Model Decoy. Tony Stark (Robert Downey Jr.) sa o tom veľmi stručne zmieňuje v Avengeri (2012). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama