Reklama

Reklama

Sexy party

  • Slovensko Sexi párty (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Van Wilder je nepísaným kráľom provinčnej vysokej školy. Netreba sa čudovať – je to aj preto, že už sa mu darí na štúdiách zotrvávať celých sedem rokov. Ďalšími jeho „prednosťami" sú – pravidelná aktívna účasť na všetkých možných večierkoch všetkého druhu, mixovanie perfektných drinkov a dokonalá znalosť flákania sa. To všetko však platí len do chvíle, kým ho je otec ochotný dotovať. Keď však otcovi dôjde s nevydareným synom trpezlivosť, zarazí mu finančný príjem a mladík sa musí rozhodnúť, čo vlastne s načatým životom. Napokon nájde jednoduché riešenie – bude sa živiť tým, čo robil doteraz – organizovaním veľkolepých večierkov a párty. Do jeho života však nečakane zasiahne upätá a nedotklivá študentka žurnalistiky Gwen Pearsonová, ktorá chce o ňom napísať článok do študentského časopisu. Dozvie sa o ňom však len nelichotivé informácie. Van sa preto chce pred ňou predviesť v tom najlepšom svetle a pod jej vplyvom sa napraví a zbaví sa oidipovského komplexu, ktorý mu bránil doštudovať. Zmení sa však aj Gwen, pretože sa kvôli nemu napokon rozíde so svojím snúbencom, samoľúbym premiantom Richardom, ktorý o ňu vlastne nemal ani záujem... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

xzajox

xzajox (hodnotenie, recenzie)

Videl som aj pôvodnú verziu [EN], aj dabovanú [CZ] a nedá sa to porovnať. Väčšina vtipov bola tvorená práve pre Angličtinu. Ak ste to videli dabované, zožente si.

Toto naozaj "vytvorilo" Reinoldsa.
Zo soundtracku: Sugarbomb - Hello, počúvam dodnes

MatesMS21

MatesMS21 (hodnotenie, recenzie)

Klasická pubertální komedie. Pěkný holky, sranda... To je patrné už z nazvu, čili nechápu lidi, který jsou tím pohoršeni. Jednoduše se na to nedívejte. Díval jsem se na to ve 2 ráno a neusnul jsem.

Rigs

Rigs (hodnotenie, recenzie)

Toto a ještě první tři díli prciček je promě kult v teen komediích. Při tomhle filmu sem byl opravdu v křečích chvílemi sem nemohl ani dýchat. No a musím uznat že Tara Reid v tomhle filmu vypadala fak moc dobře.

Nemesis10

Nemesis10 (hodnotenie, recenzie)

Některé akce jsou až tak odporné, např. ta scénka s tím psíkem, že tomu musím dát tři hvězdičky. :-D

Saishi

Saishi (hodnotenie, recenzie)

U komentářů k teenagerovským "komediím" se člověk pobaví víc než u samotného filmu ;D prý zábavný film ;)

Ivettka

Ivettka (hodnotenie, recenzie)

Ja ty komentare nechapu,! Vzdyt je to uplne sqela komedie! pravdy, chvilemi dost nechutny, ale o to vic zabavny film!! :D

Ivettka

Ivettka (hodnotenie, recenzie)

Nechapu, jak muze tento film nekdo tak kritizovat...me to prujde jako velmi podarena komedie...je pravda ze je trochu nechutna, ale dost good...!!!

Reklama

Reklama