Reklama

Reklama

Sen o krasokorčuliarskej kariére sa rozplynul a zdá sa, že Alex už rezignovala. Alebo nie? Štvrté pokračovanie série Ľadové ostrie... Krasokorčuliarka Alejandra „Alex" Delgadová pred dvoma rokmi spolu so svojím partnerom triumfovala na majstrovstvách sveta. Teraz je však všetko inak. Jej partner, s ktorým aj chodila, sa zranil a nemôže už tancovať. Ich ľúbostný pomer rýchlo ochladne a zdrvená Alex sa vzdá súťaženia. Rozhodne sa učiť talentovanú mládež. Stretne sa s Jamesom Van Behrom, „zlým" chlapcom rýchlokorčuliarskeho športu, ktorému pre násilie zakázali ďalej pretekať. Nie je veľa dievčat, ktoré by príťažlivému Jamesovi povedali nie, ale Alex – zdá sa – bude prvá. Napokon sa však Jamesovi podarí dievča zlomiť a vráti sa jej bojový duch. Na prípravu na majstrovstvá im však nezostáva veľa času – len tri mesiace a navyše majú trénera, ktorý nevie po anglicky. Nastávajú vyčerpávajúce tréningy a medzi Alex a Jamesom sa rozvíja vzťah, ktorý je čoraz búrlivejší s termínom blížiacich sa majstrovstiev. Zničí ich vášeň šancu vykorčuľovať si znovu zlato? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (50)

cerbygerby 

všetky recenzie používateľa

Celkem zbytečné pokračování.. nechápu proč se toto točí, jo člověk se na to podívá, ale vše je úplně stejné...setkají se dva, vůbec se k sobě nehodí, ale skusí to, samozřejmě je tu i plno pádů, hádek, potom nějaký úspěch, opět sklamání a nakonec happyend...fakt zbytečný - první dva díly ještě šli, ale třetí a ještě víc tento díl fakt k ničemu...takže tady už jen 2* a 25% ()

Likan7 odpad!

všetky recenzie používateľa

Z příjemný jedničky nezbylo nic. Z moderní a díky Christy Carlson Romano nádherné dvojky nezbylo nic. Jenže ono nezbylo nic ani z nesympatický a jakžtakž stravitelné trojky. Co potom zbyde? Znuděný týpek z Roswellu, holka z trojky, která to ale neutáhne a... vlastně už nic jiného. Po čtvrté jeden a ten samý příběh. Tenhle je ale nejvíce vykastrovaný a opravdu nezajímavý. ()

Reklama

MoiJe 

všetky recenzie používateľa

No, vzhladom na to, ze ide o pokracovanie pokracovania pokracovania, to dopadlo dobre. :) Napriek vsetkym nedostatkom to nie je neprijemne na sledovanie, pohodicka. K nedostatkom... Cele je to tentokrat akosi skratkovite, nebol cas dokonca ani na neprajnych superov. Chlapec je mediami potahany namachrovany rychlokorculiar, ktory sa zrazu dostane na technicku uroven zlatej krasokorculiarskej medailistky z minuleho dielu behom jedineho treningu. "Svetovo najlepsi" trener je tam len pre myslienku "nech je to zaujimavejsie, ich trener nebude hovorit anglicky" a pretoze kazdy krasokorculiar predsa ma trenera (srandu z toho neocakavajte, ma tlmocnika). Klasicka hra nenavist-laska-nenavist-laska nikoho neprekvapi. Umocnene spratkovitostou postav a umenim hercov... no nic. Najvacsie minus asi za samotne korculovanie, na treningoch absolutne nic zaujimave, finalny program len "hmm, ok", to iste aj uzasna nova figura. Navyse si tvorcovia tentokrat so zakrytim toho, ze celu zostavu odkorculovavaju neherci, nedali vela prace, tretina zaberov je len na hlavy a ruky, tretina len od pasa dole a tretina z dalekej vysky, kde je bijuca do oci hlavne uplne ina stavba tela partnera. Kazdopadne, ak ste videli aj medzidiely tejto filmovej serie a netrhali si vlasy, nemusite si prilis ani tu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Teď byli nejlepší. Možná by se měli víc prát v barech." S holkou, která by mě komandovala, navlékala do růžové košile a strašila svým levým hákem, bych nikdy nekrasobruslil, nikdy bych jí nezničil banán a souložil bych s ní jenom ve čtvrtek v lednici. Já se tedy musím přiznat, že jsem viděl čtvrtou variaci na ten stejný příběh a kupodivu mě to pořád celkem bavilo. Jen to bylo celé tak nějak zbytečné. ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Mám rád krasobruslení a Ledové ostří toho času znamenalo sympatickou sportovní romanci. Uběhla řada let a historie se opakuje už počtvrté. Další typický americký nevýrazný polotovar zneužívá „osvědčené“ schéma, na režisérské křeslo tentokrát usedl tvůrce kultovní hororové komedie Critters nebo kasovně úspěšných Tří mušketýrů Stephen Herek a zřejmě tam jenom pohodlně seděl a vyčkával na honorář, protože stejně jako jeho předchůdce nepřinesl žádnou invenci, být ještě blíž cílové skupině až tolik práce a úsilí (přiznejme si) nedá!! ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (1)

  • Film se natáčel Montrealu v Quebecu v Kanadě. (rafix)

Reklama

Reklama