Reklama

Reklama

Ľadové sny

všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Mladá, krásna a talentovaná Alexis Winston pochádza z malého mestečka a stáva sa krasokorčuliarskou superstar. Ale jej cesta k úspechu nie je vôbec jednoduchá. Stojí ju veľa úsilia, sebazaprenia a hlavne - v starom domove zanecháva i svojho milovaného priateľa. Keď Alexis po tragickom páde oslepne, potrebuje niekoho, kto by jej veril; niekoho, kto by ju presvedčil, že má dosť síl znovu si obuť korčule a uskutočniť svoj sen. V dojemnom, inšpiratívnym a emocionálnom remaku romantického filmu, ktorý bol v roku 1978 nominovaný na Oscara, sa predstavujú americké krasokorčuliarky Taylor Firth a Molly Oberstar, olympijská spravodajkyňa NBC Andrea Joyce a olympijská medailistka Michelle Kwan. Zažite silu a radosť zo skutočnej lásky ... na ľade i mimo neho. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (41)

siki37 

všetky recenzie používateľa

film pre mládež, ktorý by mohli televízie uviesť v nedeľu okolo 14.00. krasokorčuliarskym figúram sa rozumiem rovnako ako štiepnej reakcii v jadrovom reaktore, takže môj komentár nemôže byť objektívny, no aspoň subjektívne to bolo pekné. keby som bol násťročný, tak by ma určite motivoval k športu, povzbudzoval k prekonávaniu prekážok v prvom vážnejšom vzťahu a utvrdil vo viere, že každému sa môže splniť jeho sen. za pozitívny prístup si zaslúži moje pozitívne hodnotenie! ()

Cyklistka 

všetky recenzie používateľa

V TV programu dopředu vyzradili, kolem čeho se bude točit hlavní zápletka, kromě toho mívají sportovní filmy identické schéma s lehko odhadnutelným koncem.... Překvapilo mě proto, že hrdinčina nehoda se stala tak pozdě z hlediska délky filmu - škoda, že děj před nehodou dostal tolik prostoru, očekávala jsem to naopak. Ale jinak se na tenhle slaďoučký film dobře koukalo, a to hlavně kvůli krasobruslařským číslům než vztahu hlavních hrdinů. ()

Reklama

xzajox 

všetky recenzie používateľa

Povedzme si na rovinu, na ženské krasokorčuľovanie je radosť sa pozerať. Najmä, ak dievča na ľade naozaj predvádza pekné kúsky plus to napätie pri každom skoku, či spadne alebo nie. To je však asi všetko, čo ma pri tomto filme potešilo. Hlavný problém filmu tkvie v dvoch veciach. Scénár je totálny kus klišé, kedy každý, kto videl alebo prečítal aspoň 5 romantických filmov / kníh, vie, čo sa môže stať a následne posr*ť. Áno, a presne to sa aj stane a pos*rie... Druhý problém je v ne-hercoch. T.Firth je zrejme krasokorčuliarka a je to vidieť aj na jej herectve, ostatní okolo nej sú prinajlepšom rovnako ne-herci. Hlavne som neveril mladým zaľúbencom ani jediný moment "lásky". Skôr som sa za nich hanbil, ako keď som prvý krát sledoval seba na videu zo stužkovej... Nenene, toto možno bol pekný poh-ľad na-ľad, ale nie na to ostatné. Slabota 25% - 1* ()

runner85 

všetky recenzie používateľa

Krasokorčuľovanie nie je len šport, je to aj umenie, športovec do toho dáva vždy kus srdca, už sa teším na ZOH 2014 v Rusku, bude to zas niečo ako divadelné predstavenie. Film sa mi celkom páčil, i keď tam bolo toho klišé fakt požehnane a sladučké to bolo tiež, ale nech nežeriem, proste celkové spracovanie sa mi aj tak pozdávalo, akurát škoda že dej nedotiahli troška viacej do konca ... ()

ViktorEl 

všetky recenzie používateľa

Film ako vyšitý na dlhé nudné večery. Športovo nabitý film s dosť veľkou romantickou nádieľkou, celkom peknou hudbou, a konečne peknými zábermi krasokorčuľovania (neznášam, keď ukážu nohy krasokorčuliara a tvár herca, je to potom dosť amatérske.) Podľa mňa druhý najlepší film s touto témou (prvý je u mňa film Ľadové ostrie.) Romantika tu bola na správnom mieste, hlavní predstavitelia boli síce neznámi, ale celkom sympatickí. Určite to nie je film pre náročných divákov, ale rozhodne stojí za pozretie, a možno sa vám to aj bude páčiť:D ()

Galéria (30)

Reklama

Reklama