Reklama

Reklama

Sen o krasokorčuliarskej kariére sa rozplynul a zdá sa, že Alex už rezignovala. Alebo nie? Štvrté pokračovanie série Ľadové ostrie... Krasokorčuliarka Alejandra „Alex" Delgadová pred dvoma rokmi spolu so svojím partnerom triumfovala na majstrovstvách sveta. Teraz je však všetko inak. Jej partner, s ktorým aj chodila, sa zranil a nemôže už tancovať. Ich ľúbostný pomer rýchlo ochladne a zdrvená Alex sa vzdá súťaženia. Rozhodne sa učiť talentovanú mládež. Stretne sa s Jamesom Van Behrom, „zlým" chlapcom rýchlokorčuliarskeho športu, ktorému pre násilie zakázali ďalej pretekať. Nie je veľa dievčat, ktoré by príťažlivému Jamesovi povedali nie, ale Alex – zdá sa – bude prvá. Napokon sa však Jamesovi podarí dievča zlomiť a vráti sa jej bojový duch. Na prípravu na majstrovstvá im však nezostáva veľa času – len tri mesiace a navyše majú trénera, ktorý nevie po anglicky. Nastávajú vyčerpávajúce tréningy a medzi Alex a Jamesom sa rozvíja vzťah, ktorý je čoraz búrlivejší s termínom blížiacich sa majstrovstiev. Zničí ich vášeň šancu vykorčuľovať si znovu zlato? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (50)

Olík 

všetky recenzie používateľa

Jestli Vás opravdu zajímá můj názor na čtvrté pokračování pohádky =Jak šla nereálnost do světa=, tak si najděte komentář, který jsem napsal k Ledovému ostří 3 – netřeba nic měnit. Vím, že mne nikdo s kalašnikovem u hlavy nenutí koukat se, ale už mám těch nesoudných poudaček, o tom jak se beznohý kominík přes noc stal mistrem světa, plných lásky, splněných snů a správných činů plný brejle. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Teď byli nejlepší. Možná by se měli víc prát v barech." S holkou, která by mě komandovala, navlékala do růžové košile a strašila svým levým hákem, bych nikdy nekrasobruslil, nikdy bych jí nezničil banán a souložil bych s ní jenom ve čtvrtek v lednici. Já se tedy musím přiznat, že jsem viděl čtvrtou variaci na ten stejný příběh a kupodivu mě to pořád celkem bavilo. Jen to bylo celé tak nějak zbytečné. ()

Reklama

Likan7 odpad!

všetky recenzie používateľa

Z příjemný jedničky nezbylo nic. Z moderní a díky Christy Carlson Romano nádherné dvojky nezbylo nic. Jenže ono nezbylo nic ani z nesympatický a jakžtakž stravitelné trojky. Co potom zbyde? Znuděný týpek z Roswellu, holka z trojky, která to ale neutáhne a... vlastně už nic jiného. Po čtvrté jeden a ten samý příběh. Tenhle je ale nejvíce vykastrovaný a opravdu nezajímavý. ()

Skuby47 

všetky recenzie používateľa

Čtvrtá variace na stejné téma. Tentokrát je inovací partner rychlobruslař, jinak příběh kopíruje původní scénář. Děj je téměř identický, jenom stejně jako předchozí filmy této série postrádá jiskru a vtip prvního dílu. Mám krasobruslařský sport moc ráda. Jestli natočí ještě jeden díl, mohla bych jít z fleku za trenérku, už to mám v oku. Jenom mě mrzí, že neumím bruslit. Ale co, do příštího mistrovství světa je ještě rok času a moji vnuci bruslí obstojně. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Zobudím sa po opici na nejakom byte, tam ráno pustíme telku a na našej komerčnej stanici ide niečo ako Oheň a ľad. No nepozrite si to a nekomentujte všetky tie neuveriteľné klišé. U mňa vedie záverečná sekvencia majstrovstiev sveta v obrovskej montrealskej hale, ktorá však vnútri je bez hľadiska a súťaží sa za tmy. Pokiaľ ste čo len raz v živote videli v športových správach ukážku z krasokorčuliarskej súťaže, musíte sa pri tomto filme nesmierne baviť. Áno, kolektívne pozeranie shitov je zábavnejšie, ako kolektívne pozeranie artových filmov a spoločné snobské hľadanie skrytých metafor. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (1)

  • Film se natáčel Montrealu v Quebecu v Kanadě. (rafix)

Reklama

Reklama