Reklama

Reklama

Walking Dead - Série 11

(séria)
Trailer
USA, (2021–2022), 18 h 35 min (Minutáž: 41–65 min)

Tvorcovia:

Frank Darabont

Predloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (viac)

Hrajú:

Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Ross Marquand, Jeffrey Dean Morgan, Khary Payton (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(24)

V XI. sérii hľadajú obyvatelia zničenej Alexandrie nový priestor pre život. Možné útočisko ponúka Spoločenstvo vyvolených, rozsiahla sieť komunít s najmodernejším vybavením a viac než päťdesiattisíc obyvateľmi žijúcimi v rôznych kolóniách. Zdanie pokojného bezpečného domova je však veľmi klamlivé. Hľadanie zásob potravín a nového domova sprevádzajú neustále konfrontácie so Smrťákmi, tajomnou frakciou nepriateľských preživších, ktorí napadli a obsadili Meridian, bývalú kolóniu vedenú Maggie. Daryl, Carol, Negan, Maggie, Eugene a ich spojenci sa učia nové taktiky prežitia a čelia poslednému boju, v ktorom ide o všetko. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

jim_clark65

jim_clark65 (hodnotenie, recenzie)

Posledná časť ešte ani nevyšla (v USA to je u nich o 21.00) a niekto je schopný tomu dať hneď 5/5 ?? To sú nejaké falošné kontá alebo čo to je? :D 

na príspevok reagoval Knowho

jim_clark65

jim_clark65 (hodnotenie, recenzie)

mm13

No však Gimpla už pustili k vode a Kangová tiež nejak zvláštne vody nenamútila (možno všetkými ospevovaná 9. séria bolo jej "zlaté vajce" ale inak z toho urobila plnokrvnú CW šou). 

jim_clark65

jim_clark65 (hodnotenie, recenzie)

Aresko123

Museli to vydať zároveň s neplatičmi AMC+ aby zbytočne nevyspoilovali, že sa tam Rick vôbec neobjaví, potrebujú živiť "hype", čo najdlhšie aby im potom ľudia sledovali tie ich spin-off seriály :D .

Apropo- urobili to úplne blbo lebo už teraz vieš na isto, že Negan, Maggie, Daryl a Carol na 100% nezomrú. 

na príspevok reagoval mm13

Uživateľ Aresko123 zmazal svoj príspevok.

BrooksW.Here

BrooksW.Here (hodnotenie, recenzie)

hrumsrt

Aj mne sa to stále páči, 11. séria je podľa mňa solídna štvorhviezdičková záležitosť, akurát, že sa nám tu opakuje všetko stále dookola a tvorcovia iba recyklujú tú istú zápletku - jeden záporák bol porazený, tak šup sem rovno s novým. Ale aj napriek tomu ma to stále ešte poriadne baví pozerať, akurát tomu chýba Rick 😐.

 

No v každom prípade sa zakaždým teším na ďalšiu nedeľu 😁, škoda, že už budú iba štyri...

hrumsrt

hrumsrt (hodnotenie, recenzie)

BrooksW.Here

Mě tenhle seriál pořád hrozně baví, není to konstatně nejvyšší kvalita, ale zkrátka svoje kouzlo to má.. Kvalitativně to nahoru podle mě jde (v rámci 11. série), a jelikož tvůrci pokaždé začnou epizodu nějakým flashbackem na minulost, má to okamžitě vtahující nostalgický efekt. Hrozně se bojím toho uzavřeného konce, který nám tvůrci slibují (četl jsem článek před začátkem třetí části, že i přes spin-off shows seriál bude uzavřen), jelikož tohle je zkrátka událost, na kterou se čeká tolik let a děj v seriálu podle mého nemíří k tomu opravdovému konci, který ale stejně nevím jak by měl vypadat. Ohledně smrtí, no něco by to chtělo.. Já mám rád když se tvůrci v závěru nebojí a opravdu vypnout i ty největší postavy (taková drzost lvl Dexter), tudiž se přiznám, že jsem si již před několika lety vysnil hořkosladký konec, kde odejde fanoušky oblíbený Daryl či Negan (u nejž by ta smrt opravdu sedla), ale obě zmíněné postavy mají oznámený spin-off a součastně potvrzené i přežití... Nevím, možná Carol by mohla skončit. Ale to zase Darylovi udělat nechci ;).. Mám trošku obavu, že nás čeká až moc sluníčkový závěr.. Úkol mají před sebou velmi složitý, ale jak se vyrovnali s odchodem tolika postav, tak věřím že to i rozumně uzavřou!

na príspevok reagoval BrooksW.Here

BrooksW.Here

BrooksW.Here (hodnotenie, recenzie)

O desať dní je tu nové TWD!

Čo myslíte, že sa v posledných ôsmich epizódach stane?

Ja osobne si myslím, že kvalitatívne to už hore nepôjde ani náhodou a dokonca aj o Rickovom návrate začínam silno pochybovať.

No na druhej strane sa teším aspoň na nové varianty chodcov a veľmi dúfam, že Miltonovci všetci do jedného zomrú a to isté prajem aj Carol, ktorá mi v seriáli vadí už od štvrtej série.

 

A čo vy?

na príspevok reagoval mm13, hrumsrt

frajcz

frajcz (hodnotenie, recenzie)

V posledních osmi dílech se dočkáme jiných variant chodců, budou umět lézt přes zdi a otevírat dveře. Něco podobného jsme viděli už v první sérii, takže se určitě dočkáme vysvětlení, proč jsme v dalších sériích takové chodce neviděli. Předpokládám, že poslední díl bude obsahovat tease na Rickův samostatný seriál.

Aresko123

Aresko123 (hodnotenie, recenzie)

to je otrava, cele leto zase prestavka a na jesen poslednych 6 epizod. to aj zabudnemeo co ide. Najlepsie je serial pozerat az po dokonceni serie. 

Doomcourier

Doomcourier (hodnotenie, recenzie)

Ten trailer za mě vypadá mega dobře. Připadá mi to celé takové temnější, což tomu jen prospěje.

Reklama

Reklama