Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Relácia, kde vás prostredím slovenskej a českej ozajstnej smotánky prevedie šarmantná moderátorka Erika Judínyová. Spoločenské akcie, honosné večierky a zábavné párty - miesta, kde sa bežný smrteľník len tak ľahko nedostane, ale s našou kamerou je možné nahliadnuť na miesta, kde to vrie zábavou, nádhernými šatami a známymi tvárami. Najaktuálnejšie dianie v spoločenskom živote, svet recepcií a večierkov, exkluzívne rozhovory s celebritami - vyberte sa so Smotánkou každú sobotu do prostredia „horných desaťtisíc"! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (143)

AxelWers odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto je odpad, ktorý bezkonkurenčne kraľuje všetkým odpadom. Ale ak vás zaujíma, čo celévrity naposledy vysrali, tak si nenechajte ujsť ani jednu časť. Čerešničkou na torte sú komentáre Eriky Judínyovej, ktorú budete počúvať len pár minút a potom zoberiete sekeru a budete rúbať všetko živé v dosahu. ()

Anderton odpad!

všetky recenzie používateľa

Pojem "morálny úpadok západnej spoločnosti" bol pre mňa iba prázdnou frázou, dokiaľ som neuvidel v televízii Smotánku. Relácia, ktorá tvrdí mladým slovenským ženám, že budú šťastné jedine po boku muža typu Boris Kollár. Priblblé otázky moderátorky robia povrchných snobov aj z tých známych osobností, ktoré sú normálne. ()

Reklama

djsaly 

všetky recenzie používateľa

Povedzme si to na rovinu "BULVÁR" veď tým žije celé naše malé európske Slovensko! Ruku na srdce, kto si to ani raz nepozrel? Kto nezávidel, nepenil, neskočil z okna prízemia:D, nerozplakal sa pri pozeraní s nemým úžasom tváre doma v tmavej kutici na "CELEBRITY" ShowBiznisu! úspešných, bohatých a krásnych ľudí, ktorých aspoň môže vidieť prostredníctvom televíznej obrazovky na najúspešnejšej slovenskej komerčnej televízii prakticky od jej založenia a v prime-time! O sledovanosti a obľúbenosti tohto formátu hovoria čísla a tým nemalou mierou pridáva na sledovanosti i jej moderátorka..moje hodnotenie je 0a1/2* ()

GTS_PUNK odpad!

všetky recenzie používateľa

Pravdepodobne najhlbšie dno toho, čo sa dokáže na Slovensku dostať do televízneho éteru. Hlboko pod všetkými hroznými a nezáživnými štúdiovými seriálmi leží počin, ktorý sa nazýva Smotánka. Či už je sladká, kyslá alebo na šľahanie, jedno je isté. Zaručene vám z nej bude zle. Keď občas pri mojom raritnom sledovaní televízie natrafím práve na túto reláciu, nestačím sa čudovať, čo vidím. Zábery z večierkov, kde chodia všetky rádoby celebritky s falošným úsmevom na perách a akože sa radi vidia. Hádžu pohľady do kamery, cez ktorú vidíte ich pokrivené egá a chýbajúce chrbtové kosti, zatiaľ čo do týchto záberov akýsi hlas číta ceny ich norkových kožuchov a latexových čižiem. Bežným obsadením relácie sú: silikónové sliepky, prominentní doktori, mafiáni, zlodeji, postmonopauzálne rárohy zo Slovenky, extravagantní vyžehlení seladóni, riaditeľky módnych prehliadok, postaršie páry vyžierajúce švédske stoly na Plese v opere a stovky ďalších zjavov, na ktoré by bežný Slovák najradšej napľul chrachel vytiahnutý až z päty. Celú túto estrádu navyše manažuje moderátorka, každý týždeň oblečená do niečoho, pričom si poviete "Čo to má, k*rva, na sebe?!" Smotánka je reláciou - žumpou o žumpe. Je to prehliadka nechutného luxusu a na Slovensku výsmech obyčajnému, slušne pracujúcemu človeku. Odpad, odpad a ešte raz odpad. ()

Martyr odpad!

všetky recenzie používateľa

Ak by to davali v iny den ako v sobotu, pozeraval by som vraskavu jebacku Eriku castejsie. Slovensky soubiznis v plnej krase. Co tam potom, ze polovicu tych celebrit nikto nepozna a druha polovica su stari, socializmom vychovani superherci, ktori by si v poriadnej konkurencii mohli zahrat akurat tak krovie z nejakej poviedky. Zuvacka na topanke ci rozopnuty zips sa predsa musi nejako okomentovat a Erika s jej vraskavym krkom ma na tento druh talent..na co ine vlastne. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama