Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Relácia, kde vás prostredím slovenskej a českej ozajstnej smotánky prevedie šarmantná moderátorka Erika Judínyová. Spoločenské akcie, honosné večierky a zábavné párty - miesta, kde sa bežný smrteľník len tak ľahko nedostane, ale s našou kamerou je možné nahliadnuť na miesta, kde to vrie zábavou, nádhernými šatami a známymi tvárami. Najaktuálnejšie dianie v spoločenskom živote, svet recepcií a večierkov, exkluzívne rozhovory s celebritami - vyberte sa so Smotánkou každú sobotu do prostredia „horných desaťtisíc"! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (143)

adamulefa odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto ešte stále chodí v bedni??? Kto toto stále pozerá?! Kto!? (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Veď dokonca aj moja babka nenávidí Smotánku. Keby som si mal vybrať tak namiesto tohoto mi pustite nejakú random telenovelu. Tam ide aspoň o voľačo. ()

Anderton odpad!

všetky recenzie používateľa

Pojem "morálny úpadok západnej spoločnosti" bol pre mňa iba prázdnou frázou, dokiaľ som neuvidel v televízii Smotánku. Relácia, ktorá tvrdí mladým slovenským ženám, že budú šťastné jedine po boku muža typu Boris Kollár. Priblblé otázky moderátorky robia povrchných snobov aj z tých známych osobností, ktoré sú normálne. ()

Reklama

MichelSmith 

všetky recenzie používateľa

Mám pocit,že tu cítim nalomené ego u 80 percent atestácií,čo je zhruba polovička ega ,Judíniovej,Banášovej ,Kramára a českého hokejového fanúšika a turistu po nášteve Luniku IX v dojme , že je to Petržalka a Stredné slovensko sa nápadne podobá na Ukrajinu s mapou Lomnického štítu a pátracím týmom v chrbte ,ale tak určite to nezabolí tak ako ked si váš sused kúpi nové kolo,nedajbože s kotúčovými brzdami! ()

Angelo987 odpad!

všetky recenzie používateľa

Priznam sa, raz som si kukol jednu cast a nebolo mi vsetko jedno, ako sa na to moze niekto vlastne vobec divat? A potom som na to prisiel, jedine nejaky clovek s nizsim IQ a trosku zaostalym myslenim sa moze pozerat na nejakych moderatorov, prominentov, alebo hercov? Co su vlastne zac ti ludia, ja ich nepoznam, neuznavam, nic neurobili pre ludstvo, alebo pre tento svet, nic nevynasli a ak si myslia, ze su niecim zaujmavy, len preto ze sa ocitli niekedy na nejakej trapnej Markize, tak to je proste iba na smiech! ()

Smok odpad!

všetky recenzie používateľa

A toto sa vysiela už od roku 1996??? A asi sa aj dlho bude, pokiaľ budeme mať na Slovensku dostatok prežratých prasiat z horných 10 000, ktoré sa nám vždy radi ukážu na nejakej snobskej akcii s úlisným úsmevom a kaviárom rozmazaným po brade a "šampáňom" v pohári. Všetkých ich za nás do detajlov vyspovedá a o zaujímavé novinky z ich života, bez ktorých by som si nevedel predstaviť ten svoj život, sa s nami podelí Erika "veverica" Judínyová. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama