Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Relácia, kde vás prostredím slovenskej a českej ozajstnej smotánky prevedie šarmantná moderátorka Erika Judínyová. Spoločenské akcie, honosné večierky a zábavné párty - miesta, kde sa bežný smrteľník len tak ľahko nedostane, ale s našou kamerou je možné nahliadnuť na miesta, kde to vrie zábavou, nádhernými šatami a známymi tvárami. Najaktuálnejšie dianie v spoločenskom živote, svet recepcií a večierkov, exkluzívne rozhovory s celebritami - vyberte sa so Smotánkou každú sobotu do prostredia „horných desaťtisíc"! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (143)

B.C.B.P. 

všetky recenzie používateľa

Jednoznačne za *****!, keď je u pacienta nevyhnutné evakuovať obsah žalúdka ústnym otvorom po požití jedu, konzumácii potravy po expiračnej dobe, predávkovaní sa liekmi, otrave chemikáliami alebo pri inom ohrození zdravia či života. Neuróny prenesú vizuálny podnet, ktorým je Justin Topoľský a jeho the oblek z pásovca a doplnok 3D okuliare, do šedej mozgovej hmoty v dorzálnej časti predĺženej miechy, centrum zvracania takto absorbuje prvý apel, nasleduje nevoľnosť z Rochnyaka, závrat z Marcina, dopamín, serotonín a ostatní kamoši už s mindrákmi fofrujú modlikať za dávenie po tom, čo prijali informáciu v obryse olupujúceho sa korytnačieho krku Zlatej Heleny, po hlbokom nádychu uzatvára dýchacie cesty Erikina naturálna póza a silnú kontrakciu bránice vyvolá okamžitá asociácia na jej nabíjača, „veľkého“ Pištu(ovho) Skrúcaného, konkrétnejšie na jeho pipík, po tomto KO sa brušná svalovina prudko sťahuje, postihnutý dávi. Všetko je OK... (Je niečo, k#$*!, OK???) Zvracanie je obranný reflex, ale pred ODPADOM ODPADOV potenciálneho pacienta neubráni nič, čivava Lolita vás už vetrí! ()

DragonSwan odpad!

všetky recenzie používateľa

Ehm...šarmantná moderátorka? Ozajstná smotánka? To ako vážne!? Väčšia debilina ako táto Zakysanka ani nemôže existovať. Nechápem ako môže niekoho zaujmať čo má oblečené ktoré prasa v 'šoubiznise' (heh celý ten šoubiznis aj so všetkými vyhasnutými pseudo hviezdičkamy si očividne pomýlili so stokou) a ich trápne pyžamové večierky. Ja jednoducho nemám slov....myslím, že idem zoznámiť záchod s mojim obedom, pretože pri tomto sa nedá nič iné len grcať. ()

Reklama

sarfian odpad!

všetky recenzie používateľa

V tejto relácii človek vidí všetko a hlavne klepy s prvej ruky, kto čo požral, popil, kto sa ako obliekol, kto ako tancoval, kto s kým trt.. a kto má kedy krá.. Naškrobený darmožráči, namyslené fifleny, nenažrané prasatá, závistlivé štetky, imitácie hercov a politikov, zapadajúce hviezdy nášho velkolepého šoubiznisu, zabudnuté superstar. Všetko navyše v spomalených a detailných záberoch. Eriku Judínyovú by som rád videl nenamalovanú, lebo tá jej stierka na ksychte má minimálne centimeter. ()

djsaly 

všetky recenzie používateľa

Povedzme si to na rovinu "BULVÁR" veď tým žije celé naše malé európske Slovensko! Ruku na srdce, kto si to ani raz nepozrel? Kto nezávidel, nepenil, neskočil z okna prízemia:D, nerozplakal sa pri pozeraní s nemým úžasom tváre doma v tmavej kutici na "CELEBRITY" ShowBiznisu! úspešných, bohatých a krásnych ľudí, ktorých aspoň môže vidieť prostredníctvom televíznej obrazovky na najúspešnejšej slovenskej komerčnej televízii prakticky od jej založenia a v prime-time! O sledovanosti a obľúbenosti tohto formátu hovoria čísla a tým nemalou mierou pridáva na sledovanosti i jej moderátorka..moje hodnotenie je 0a1/2* ()

Carol Pifková odpad!

všetky recenzie používateľa

Smotánka?! Ako fakt? Erika mám pre teba odkaz: Si trápna piča zalez! Trápna ako celá relácia, s tými akože módnymi vychytávkami by možno zaujala v kurvinci. Reportáže sú o hovne s makom resp. o tom kto má za koľko šaty, kto má nového priateľa priateľku a iné nezaujímavé veci, akože velice slávnych ľudí zo Slovenska... Hohoho, a tie trápne Eržine pripomienky počas reportáží ak sa to tak dá nazvať. No hrôza. Pardon, za všetky neslušné výrazy ale k niečomu takémuto čo patrí do stoky sa ani slušne vyjadriť neviem a ani nechcem. Takže komu sa nepáči, smola. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama