Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Relácia, kde vás prostredím slovenskej a českej ozajstnej smotánky prevedie šarmantná moderátorka Erika Judínyová. Spoločenské akcie, honosné večierky a zábavné párty - miesta, kde sa bežný smrteľník len tak ľahko nedostane, ale s našou kamerou je možné nahliadnuť na miesta, kde to vrie zábavou, nádhernými šatami a známymi tvárami. Najaktuálnejšie dianie v spoločenskom živote, svet recepcií a večierkov, exkluzívne rozhovory s celebritami - vyberte sa so Smotánkou každú sobotu do prostredia „horných desaťtisíc"! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (143)

corona odpad!

všetky recenzie používateľa

" A už tu máme pána riaditeľa (ministra,továrnika,herca,speváka,moderátora...atď) aj s jeho pani manželkou, ktorá má krásne šatôčky dovezené až z Milánka, a krásne topánočky z Parížka a celá je krásnučko nastylovaná a krásne si spolu zatrskali na parketíčku", to som nepojedla divné huby ale to bola reportáž z Plesu v opere a la Eričôčka J. a to som žiaľ ani moc neprehnala. ()

dyfur odpad!

všetky recenzie používateľa

toto je vážne hnoj smradľavý - doporučujem pozrieť jeden - dva diely ,aby si každy urobil názor. Predvádzanie sa slovenských "celebrít" kde Jožko prezradí roky skrývané tajomstvo,že hral guličky a podvádzal,kde Anička má len skromný kožuch za pár tisíc euro, že Števo čo zabil dôchodkynu na prechode už býva na poslednom činžiaku v Blave so svojou pipinou.............. HNOJJJ ()

Reklama

ac1976 odpad!

všetky recenzie používateľa

100 ročná vykopávka, ktorá sa tvári ako tínedžerka a oblieka ako prostitútka moderuje túto príšernosť v ktorej spovedá "celebrity". Ale čo by sme chceli keď u nás je celebritou každá príšera, ktorá kecá chujoviny v rádiu, alebo hocijaká kurvička, ktorá číta text z čítačky a po večeroch slúži ako trtkací trenažér pre zbohatlíkov, prípadne štetka, ktorá vrhla x-tého potomka nejakému multioteckovi. Ak túto sračku niekto pozerá pravidelne, potrebuje odbornú pomoc. ()

Martyr odpad!

všetky recenzie používateľa

Ak by to davali v iny den ako v sobotu, pozeraval by som vraskavu jebacku Eriku castejsie. Slovensky soubiznis v plnej krase. Co tam potom, ze polovicu tych celebrit nikto nepozna a druha polovica su stari, socializmom vychovani superherci, ktori by si v poriadnej konkurencii mohli zahrat akurat tak krovie z nejakej poviedky. Zuvacka na topanke ci rozopnuty zips sa predsa musi nejako okomentovat a Erika s jej vraskavym krkom ma na tento druh talent..na co ine vlastne. ()

MichelSmith 

všetky recenzie používateľa

Mám pocit,že tu cítim nalomené ego u 80 percent atestácií,čo je zhruba polovička ega ,Judíniovej,Banášovej ,Kramára a českého hokejového fanúšika a turistu po nášteve Luniku IX v dojme , že je to Petržalka a Stredné slovensko sa nápadne podobá na Ukrajinu s mapou Lomnického štítu a pátracím týmom v chrbte ,ale tak určite to nezabolí tak ako ked si váš sused kúpi nové kolo,nedajbože s kotúčovými brzdami! ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama