Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Krimi
  • Horor

Recenzie (505)

plagát

Návrat (2021) 

Nič o tom nečítaj, iba pozeraj. Specialne pre 80s rocniky to je nostalgicke pozeranie a ma to velky dopad. Polacy wiedzą, jak to zrobić.

plagát

I Wanna Dance with Somebody (2022) 

Karieru Whitney  som nesledoval ale samozrejme, co to som o nej v puberte vedel. Zle detstvo, velka slava, problemy s drogami, nejaky bobby hnedy a smrt. Ak sa chcete dozvedie nieco viac, urcite si tento film....vobec nemusite pozriet. Nedozviete sa ani prd. Povrchne, pekne natoceny mini koncert nejakej ciernej spevacky s hlasom Whitney, ten je samozrejme uuzasny.

plagát

Agent (2019) (seriál) 

Alexander je Pán. Šesť dielov je na takuto temu zalostne malo a prilis mnoho teoreticky zaujimavych scen ostalo mimo (vycvik, sceny po navrate domov, vysluch, mucenie...), takze ostal trochu pocit nenaplnenia,  obvzlast, ked som teraz dopozeral cca 60 dielov o dost nezazivnejsieho Ozarku. Malo to aj zopar hluchych momentov a aj tie, pri ktorych som trpol aj ked vsetci vieme ako to dopadne, nakolko Eli nebol len velvyslancom Izraelu s cielom chranit svoju vlast ale z mojho pohladu aj dobry psychopat bez pudu sebazachovy a maniak, ktory si to vlastne musel aj uzivat. Kazdopadne si ma dost ziskal a verim, ze izraelci ho musia skutocne uctievat.

plagát

Donbas (2018) 

Urcite sa k tomu filmu vela ludi dostane az po zaciatku "specialnej mierovej operacie", tak ako aj ku knihe Tomasa Forro-a " DONBAS ". Zo svojho upoteneho kresielka alebo smradlavej postele, ked vam pod perinkou kuria prdy sa bude velmi lahko recenzovat ako "Loznica je propagandista" alebo "urcite to nie je tak jednostranne ako to ten ukrajinsky Loznica natocil", popripade "na oboch stranach su obete", a ine hovna. Odporucam precitat hore spominanu kninu "Donbas", ktora sa az prilis napadne podobna na dejstvo v tomto filme, pricom autor knihy prezil 3 roky na oboch stranach frontu, aj toho ukrajinskeho fasisticko-nacistickeho, ktory chce vrazdit svojich a ruskych obyvatelov, a mierumilovnych separatistov, ktori len chrania ruskych ludi od prilisnej nacifikacie. Neviem cim to je ale ruske, lepsie povedane vychodne filmy a ich reziseri maju vynikajuci talent zobrazit vychodny svet aky je. Spinavy, nemilosrdny, nehostinny, skorumpovany, 30 rokov za tempom ostatneho, vyspelejsieho sveta.  Tych 50% je silny omyl, ale samozrejme, moze na mna vplyvat aj to, ze podla opisu skusenych ludi je tento film jedna velka, hnusne skurvena realita ruskeho/ukrajinskeho sveta/zivota.

plagát

Veľký červený pes Clifford (2021) 

Keby som mal 13 tak gulam ocami, keby som mal 19 tak to ani nepustim, ale kedze mam skoro 40, bol som na tom so 7 rocnou dcerou a ta si aj poplakala, aj zasmiala aj sa potesila. Je to taka priemerna sracka ale ked si otec alebo mama, urcite sa to bude tvojej ratolesti pacit, a teda sa to bude pacit aj tebe :)

plagát

David Attenborough: Život na naší planetě (2020) 

Desivé, depresívne, motivačné. Toto by mal vidieť každý človek na planéte, malo by sa to púšťať na zakladných a stredných školách. Každý rok. David Attenboroug nesudi, konstatuje, motivuje, hlada riesenia. Drzme si kurva palce. Teda im, nasim detom.

plagát

Interstellar (2014) 

Dielo z uplne inej dimenzie. Plakal som.

plagát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

Prekvapenie sa ako sa dalo cakat, nekonalo. Kto ma za sebou nejakeho toho Oldoboya, Gutayubaljadeul a skusenosti s Kim-Ki-Dukom, nemoze ho tu nic prekvapit. Verim, ze pre Netflixoveho divaka 21 storocia je urcite sokujuce vidiet azijsku brutalitu  (aj ked tu to zdaleka nebolo tak silne) a este ked to pocuva šibaloma kelzekja,  no hotova nova filmova galaxia. Fajn.