Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenzie (54)

plagát

Spievaj 2 (2021) 

Konečne otvorené KINO a očakávaný 4* zážitok ešte k tomu aj v prvý deň premietania na Slovensku.

plagát

Delukse (2019) (seriál) 

Sklamanie z druhej série. Potešil som sa, keď boli upútavky na pokračovanie slovenského komediálneho seriálu, ktorý sa odohráva v luxusnom hoteli "Danubia Queen" aký v našich končinách sa nenachádza. Konečne seriál iný ako košiar z nemocničného prostredia a nekonečných sitkomov. Každý diel s inou neopakovateľnú zápletkou, ktorú vždy bravúrne vyrieši hotelový manažér Alexander Bárta (prvá séria. Taký majiteľ hotela Ivan Vojtek (prvá séria - hlavná postava, druhá séria - vedľajšia postava) zase na začiatku dielu všetkých zamestnancov vyhodil a na konci ich musel pod podmienkou prijal späť. Chýbala mi tu aj hlavná chyžná Gabriela Marcinková (prvá séria). Tá druhá séria má len polovičný počet dielov (8) ako prvá (16), prečo? Že by nápady došli alebo len financie? To je absolútne jedno, pretože hneď prvý nečakaný šok bola zmena hlavných postáv a to hneď niekoľkých. Ešte, že tvorcovia ponechali aspoň recepčného Daniel Fischer a riaditeľku hotela Zuzana Fialová (po obidve série). Zmena je život ale tomuto seriálu to viac uškodilo ako by pridalo na sledovanosti či hodnotení. Klasika, nie vždy sa vydarí filmové alebo serialové pokračovanie. Moje hodnotenie je týmto pádom aritmetický priemer 3* (prvá séria 4* a druhá séria 2*).

plagát

Bodka (2019) (seriál) 

Jedna * za zvieratá v seriáli.

plagát

Oteckovia (2018) (seriál) 

Ach, nie je to už čo bývalo za mojich detských zlatých časov, keď nebol taký veľký konzum. Ale vrátim sa k hodnoteniu prečo daný nadpriemer? Jednoduché, pretože mám už sam deti a som taktiež otecko! A potom denne zažívam to čo vidím na televíznej obrazovke, samozrejme spolu sediac s mojimi dievčatami. Preto musím ohodnotiť nadpriemernou známkou 3*

plagát

Ariana Grande - koncert v Londýne (2018) (koncert) 

Zaujímavé spojenie koncertu a talk show (2v 1) z Londýna. Koncert Ariany Grande so svojou skupinou, zborom a za doprovodu veľkého ženského sláčikového orchestra.

plagát

Ocenění E.ON Energy Globe 2019 (2019) (relácia) 

V obsahu sa píše, že to bude: "ekologické, zábavné a zázračné!" No ekologické beriem, pretože hlavným želiezkom sú ekologické ocenené projekty ale inak? Hodnotím jedine za tú ekológiu 2*.

plagát

Frida - Maľovať a milovať (2016) (divadelný záznam) 

V rámci rozširovania obzorov kultúry, navštevujem divadlo - činohru a rád idem aj na muzikál. Náhodou som v televízii natrafil na divadelný záznam FRIDA - Maľovať a Milovať. No neviem čím to je ale chýbala mi tam tá iskra živej atmosféry v divadle na akú som zvknutý. Po vzhliadnutí v tv by som už na tento muzikál nešiel, škoda nemôžem dnes ohodnotiť viac ako 2*.

plagát

Diabol nosí Pradu (2006) 

Mám rád tento film a pozriem si ho zakaždým, počas doma stráveného papučového tele-víkendu. Záver filmu ma vždy dostane do pomykova, keď Miranda (Meryl) v aute povie (Andrei) Anne "vidím v tebe veľký kus seba". A potom sa udeje zvrat , takto som si koniec nepredstavoval. Jednoznačne 4*.

plagát

Sestričky (2018) (seriál) 

Stále nové a modernejšie seriály z lekárskeho prostredia. Buď som nostalgický alebo už opozeraný, neviem. Hodnotim nepozeraním 1*.