Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Relácia, kde vás prostredím slovenskej a českej ozajstnej smotánky prevedie šarmantná moderátorka Erika Judínyová. Spoločenské akcie, honosné večierky a zábavné párty - miesta, kde sa bežný smrteľník len tak ľahko nedostane, ale s našou kamerou je možné nahliadnuť na miesta, kde to vrie zábavou, nádhernými šatami a známymi tvárami. Najaktuálnejšie dianie v spoločenskom živote, svet recepcií a večierkov, exkluzívne rozhovory s celebritami - vyberte sa so Smotánkou každú sobotu do prostredia „horných desaťtisíc"! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (142)

peiton odpad!

všetky recenzie používateľa

Sledovať hrstku prominentov ako vymetajú podniky,kluby,večierky je totálna strata času.Riešia sa tu veci,ktoré nemajú absolutne,ale absolutne nič spoločné zo zdravým rozumom..Judínyová je jedna veľká falošná podšívka. Len čo v človeku vrie krv a búri žlč. Zbytočný formát. ODPAD najväčší na svete !!! ()

wilczo2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Keď to začínalo okolo roku 1996, alebo kedy, tak sa to ešte snažilo mať aký-taký glitz&glamour, že pri zažmúrení všetkých očí, vyrazení poistiek a vyskratovania si bradaviek autobatériou to ušlo... no odkedy to robí pani "moje cecky sú výsledok prírodného konského trusu miešaného s ošťanou slamou a nie skalpelu", tak je to celé nepozerateľná blbosť, ktorá človeka osprostieva konštantnou rýchlosťou 10 IQ bodov/minútu. ()

Reklama

Wolfis odpad!

všetky recenzie používateľa

"Celebrita" tu, "celebrita" tam, sem tam sa mihne kopa (ne)celebrít, ktoré sa do povedomia dostali len vďaka či skôr, bohužiaľ, kvôli nejakej úbohej slovenskej televíznej šou, ktorých je viac než dosť. No fuj! Koho zaujíma ich zazobaný život?! A vlastne, kto sú to tie celebrity? Odlišujú sa nebodaj od ostatných ľudí niečím výnimočným, keď sa nad nimi povyšujú? Nie, akurát tak tým, že sa musia vytŕčať pred každou kamerou a robiť zo seba nadprirodzené bytosti. Podpriemerná úbohosť, ktorú môže vyprodukovať jedine naša slovenská produkcia na čele s TV Markízou... /0%/ ()

sarfian odpad!

všetky recenzie používateľa

V tejto relácii človek vidí všetko a hlavne klepy s prvej ruky, kto čo požral, popil, kto sa ako obliekol, kto ako tancoval, kto s kým trt.. a kto má kedy krá.. Naškrobený darmožráči, namyslené fifleny, nenažrané prasatá, závistlivé štetky, imitácie hercov a politikov, zapadajúce hviezdy nášho velkolepého šoubiznisu, zabudnuté superstar. Všetko navyše v spomalených a detailných záberoch. Eriku Judínyovú by som rád videl nenamalovanú, lebo tá jej stierka na ksychte má minimálne centimeter. ()

tommy187 odpad!

všetky recenzie používateľa

Smotánka je program, ktorý majú pozerať tí ktorých to baví. No nič to nemení na fakte, že je to maximálne nevkusný, umelý, zbytočný program, ktorý určite pozerá(va)ť nebudem. Judínyová využíva všetko, aj úplne najmenší prešľap nejakej "osobnosti" - ak sa tam nejaká ozajstná aj objaví. Viac dodávať nebudem. 0% ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama