Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Relácia, kde vás prostredím slovenskej a českej ozajstnej smotánky prevedie šarmantná moderátorka Erika Judínyová. Spoločenské akcie, honosné večierky a zábavné párty - miesta, kde sa bežný smrteľník len tak ľahko nedostane, ale s našou kamerou je možné nahliadnuť na miesta, kde to vrie zábavou, nádhernými šatami a známymi tvárami. Najaktuálnejšie dianie v spoločenskom živote, svet recepcií a večierkov, exkluzívne rozhovory s celebritami - vyberte sa so Smotánkou každú sobotu do prostredia „horných desaťtisíc"! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (143)

Gothar odpad!

všetky recenzie používateľa

Priznám sa, že kompletne som videl iba jeden diel, aby som si mohol urobiť názor. A ten názor je ten, že toto snáď nikto nemôže sledovať pravidelne. Pripadalo mi to ako relácia iba pre celebrity, kde sa celebrity potešia tomu, že niekto sa ich niečo pýta a odpovedajú na kameru (kto má novú kabelku a tak) a potom sa to odvysiela. K tomu sa pridajú zvláštne efekty s hviezdičkami, preexponovaním a debilnou hudbou a je to! 0 % toto je fakt relácia namiesto ktorej je lepšie pozerať sa na bielu stenu. ()

Furmi odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak toto je príklad toho čo v televízii skutočne nemusím. Ach, jak ja neznášam rádoby celebrity čo sa narodili boháčom ktorý ich rozmaznali a hneď sú z nich celebrity, alebo kopa zlodejov (teda pardón politikov) čo tento už tak dosť zničený štát ničia ešte viac a snažia sa s neho vyťažiť čo najviac. Kopisko módnych návrhárov, hlúpych moderátorov a neviem čoho ešte. Humus prvého stupňa. 0% ()

Reklama

Carol Pifková odpad!

všetky recenzie používateľa

Smotánka?! Ako fakt? Erika mám pre teba odkaz: Si trápna piča zalez! Trápna ako celá relácia, s tými akože módnymi vychytávkami by možno zaujala v kurvinci. Reportáže sú o hovne s makom resp. o tom kto má za koľko šaty, kto má nového priateľa priateľku a iné nezaujímavé veci, akože velice slávnych ľudí zo Slovenska... Hohoho, a tie trápne Eržine pripomienky počas reportáží ak sa to tak dá nazvať. No hrôza. Pardon, za všetky neslušné výrazy ale k niečomu takémuto čo patrí do stoky sa ani slušne vyjadriť neviem a ani nechcem. Takže komu sa nepáči, smola. ()

3Libras odpad!

všetky recenzie používateľa

Relácia o našich celebritkách a všetkých tých posh podujatiach, na ktoré chodia. Také niečo by asi nikdy nebola šálka mojej kávy ani zďaleka, ale kým reláciu robila na začiatku Lucia Hablovičová, tak to fakt malo aj celkom úroveň. To čo prišlo s Erikou Judínyovou je aj odpadom nazvať slabé slovo. Po kanáloch by som na jej mieste chodila. Naozaj nechápem, že niekomu nemôže byť trápne sa takto prezentovať. To má zo seba dobrý pocit, že čo dokázala ?! Rozoberanie úplných trápností a to ešte neskutočne infantilným štýlom. Grc. ()

Angelo987 odpad!

všetky recenzie používateľa

Priznam sa, raz som si kukol jednu cast a nebolo mi vsetko jedno, ako sa na to moze niekto vlastne vobec divat? A potom som na to prisiel, jedine nejaky clovek s nizsim IQ a trosku zaostalym myslenim sa moze pozerat na nejakych moderatorov, prominentov, alebo hercov? Co su vlastne zac ti ludia, ja ich nepoznam, neuznavam, nic neurobili pre ludstvo, alebo pre tento svet, nic nevynasli a ak si myslia, ze su niecim zaujmavy, len preto ze sa ocitli niekedy na nejakej trapnej Markize, tak to je proste iba na smiech! ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené