Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Relácia, kde vás prostredím slovenskej a českej ozajstnej smotánky prevedie šarmantná moderátorka Erika Judínyová. Spoločenské akcie, honosné večierky a zábavné párty - miesta, kde sa bežný smrteľník len tak ľahko nedostane, ale s našou kamerou je možné nahliadnuť na miesta, kde to vrie zábavou, nádhernými šatami a známymi tvárami. Najaktuálnejšie dianie v spoločenskom živote, svet recepcií a večierkov, exkluzívne rozhovory s celebritami - vyberte sa so Smotánkou každú sobotu do prostredia „horných desaťtisíc"! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

VasylDeBylak

VasylDeBylak (hodnotenie, recenzie)

Už by hentú Zakysanku mohli konečne po takmer 25 rokoch zrušiť. Je to neskutočná žumpa. Ale kedysi, ked to moderovala Janka Hospodárová a dávali to v nedeľu večer okolo 10.hodiny,  to nebolo až také hovno ako dnes, pretože ona mala na rozdiel od preplastikovanej Judínyovej aspoň charizmu a občas sa tam vyskytli aj zaujímavé reportáže so skutočnými celebritami. Inak asi 3 roky dozadu som čítal rozhovor s Erikou Vincourekovou (bola to prvá moderátorka Zakysanky, nemýliť s Judínyovou) a ona tam hovorila že táto relácia pôvodne nemala byť o tom aké topánky značky píp za 1000 eur má Sisa Sklovská alebo akú osušku má Jožko Vajda, ale mala odľahčeným spôsobom predstaviť papalášov a iných snobov, prípadne ich kritizovať za nekalé praktiky.

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

tatka

to s tymi 5 * myslis vazne? Inak je, so svojimi 4% toto najhorsie hodnotenie na csfd co si pamatam. Keby si dala odpad, mozno klesne aj na 3...

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

tatka

tatka (hodnotenie, recenzie)

Nechápem tie negatívne hodnotenia. Veď je to vynikajúca relácia. Skvelá práca kamery, scenár, réžia absolútna špička. Vynikajúca moderátorka, dokonale oblečená a nastajlovaná. Vynikajúce komentíky, otázočky. Ján Zlatoústy by pri nej koktal. Obskúrni ľudkovia, čo si myslia o sebe, že sú smotánka a pritom sú len pena na sračke. Slintám blahom. Chcela som dať 5 hviezd, ale bojím sa, aby ste mi nenapľuli do schránky. Tak radšej nechávam bez hodnotenia.

na príspevok reagoval breeder

sarfian

sarfian (hodnotenie, recenzie)

Len sa pozrite na naše celebrity bez ktorých je to celé v riti :)) Tak toto je podívaná a nyvyše je to celé spomalené aby nám náhodou neušlo čo naše slizké "celévriti" jedli a pili. Tak toto je ODPAD ako sa patrí !!!

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

Nemá UŽ zmysel. Tých reakcií je tu dosť. Nedá mi ale, že pracovitému a zaslúženému a poctivému (hlavne) sa priestor nedáva. Bieda!

jirka86.eu

jirka86.eu (hodnotenie, recenzie)

Nemá smysl komentovat. Trapnost, egoismus, povrchnost, ubohost, povýšenost. Odpad, slabé slovo.

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

Haha. Pozerajúc na tie komentáre by táto relácia so seriálovým základom (alebo čo to vlastne je) dávno zaniknúť. Ale to by sme nesmeli byť na SK. Hehehe Flipper, nožík sa ti otvára? Ja nemôžem než nezanadávať. Takú plytkú, samoúčelnú a debilnú znôžku všeliakých individuí a komentárov... Táto relácia je riadna *****a. A Judínyová je TV kur*a.

Reklama

Reklama