Reklama

Reklama

Pomsta chlpáčov

  • Slovensko Chlpatá odplata (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Kde bolo, tam bolo, kdesi uprostred oregonskej divočiny – tam, kde si medvedík čistotný a skunk dávajú dobrú noc - žili všetky zvieratká a ľudia v mieri a s veľkým rešpektom pred matkou prírodou... Nanešťastie však len do dňa, keď sa tam v poverení vraj ekologicky zmýšľajúcej stavebnej firmy Lyman Industries na celý jeden rok prisťahoval Dan Sanders (Brendan Fraser), aby dohliadal na stavbu novej obytnej štvrte s obrovským nákupným centrom a golfovým ihriskom. Kým Danov syn Tyler (Matt Prokop) túto samotu pánu bohu za chrbtom považuje za príšernú, jeho krásna manželka Tammy (Brooke Shields) je vidieckou idylkou neskutočne nadšená. Tá však, nanešťastie, nemá mať dlhé trvanie, pretože Danov zákerný šéf Neil Lyman (Ken Jeong) je rozhodnutý celý les zrovnať so zemou – a ako prvá má padnúť za vlasť impozantná bobria priehrada! Ibaže maličký oregonský zapadákov menom Rocky Springs by už dávno nebol takým jedinečným, stále temer nedotknutým regiónom, keby si chlpatí obyvatelia lesa nechali skákať po hlavách. A tak asi neprekvapí, že sa bobry, supy, medveď a všetci ich ostatní chlpatí kamaráti, samozrejme vyzbrojení množstvom prešibaných trikov, pustia do vtipného protiútoku, kvôli ktorému sa Danov „dokonalý“ stavebný plán pozvoľna mení na skutočnú zvieraciu nočnú moru... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (230)

Olík 

všetky recenzie používateľa

Generál Mýval a jeho armáda lesních zvířátek bránících si svou domovinu před ziskuchtivou organizací zastoupenou nasazeným zaměstnancem Danem (Brendan Fraser). Nenáročná lehce infantilní rodinná eko-komedie hodící se spíš do programu Studia Kamarád než na plátna kin. Jestli si Roger Kumble myslí, že stačí, když značně obtloustlého Frasera (místy jsem si nebyl jistý, zda se nedívám na Kevina Jamese) navlékne do růžové teplákové soupravy jeho ženy a je postaráno, tak by mu měl někdo otevřít oči - tudy cesta nevede ani pro něj ani pro Brendana Frasera!!!!!!!! ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Brendanovi vyleze z růžové teplákovky sexy bříško a hned by mu všichni do něj chtěli dát pěstí.. Mně nevadí, že to Rick O´Connell v Egyptě přehnal s tučnou baklavou a že v případě jeho úmrtí by káhirští balzamovači museli použít tolik lněného obvazu, co by normálně vystačilo na pět průměrně rostlých faraónů. Vadí mi, že Fraser skončil v rolích, kde jen padá, ječí, zavlažuje si genitálie a obecně se chová jako naprostý idiot. A co hůř, ono to vůbec není směšné. Mezi komediemi s "nature friendly poselstvím" výstavní trapas a to závěrečné vyznání…, cítil jsem verbální Eau de Toilette Skunk až doma. Děti moje, tohle ne.. ()

Reklama

Fujara777 

všetky recenzie používateľa

ÁNO: Odpad to nie je, pár vtipných vecí sa tu dá nájsť. Medzi ne určite patria myšlienkové bublinky, krátke náhľady do minulosti a chlapák v ženskom športovom úbore s dúhovým dáždnikom. Ak je vám Brendan Fraser sympatický, chcete pri niečom naozaj vypnúť a máte pri sebe aj deti, tak aha, niekto nakrútil Chlpatú odplatu. NIE: Brendana mám rád, ale... Keď sa v svojej role trápi, necháva na seba cikať a prdieť zvieratá a v každom druhom zábere padne na zadok, mám ho rád menej. Ako si ešte dnes môže niekto myslieť, že je to vtipné? Nie som veru jeden z tých, čo sa bavia, keď vidia chlapa s mokrým rozkrokom ani keď pozerajú na chlapa, ktorý si na seba kydá paradajkový pretlak (aj keď, táto scénka mohla vyznieť vtipne, ak by sa v nej pracovalo v náznakoch a Dana by sme uvideli až vtedy, keď ho vidia v okne robotníci). ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Divákovi nad 10 rokov nemá tento výtvor čo ponúknuť, ale menšie deti ako tak uspokojí. Pár krát som sa zasmial na odkazoch na Braveheart, vylodenie v Normandii i hláške "aha Brad Pitt !" Slabé hodnotenie je namieste, pretože hodnotia prevažne dospelí, ale treba dať za pravdu, že tento guláš nebol určený nám,ale deťom a tie by určite nejakú hviezdu pridali. Celkovo dosť slabé, predvídateľné a trápne poučovanie v závere iba rozčúli. 40%. ()

Sobis87 

všetky recenzie používateľa

Brendan Fraser je moc dobrý herec na to, aby hrál v takové kravině, Brooke Shields (zraje jako víno…) je moc atraktivní na to, aby se musela pitvořit v tolika trapných scénách a Roger Kumble je moc velký packal na to, aby natáčel filmy. Bohužel stalo se. Vy ale určitě máte spoustu lepších věcí na práci, než abyste zabili hodinu a půl při sledování takové trapárny. Mě osobně všechna ta divně animovaná, upištěná, „tut-tu-du-dů“ si pobroukávající zvířátka omrzela hned v první minutě a vypnutí filmu až téměř po hodině považuji za téměř nadlidský výkon. Za co tedy ta jedna hvězdička? Ani nevím, nejnižší hodnocení si pro jistotu schovám pro případné pokračování „Ještě chlupatější odplata 3D“. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama