Reklama

Reklama

Pomsta chlpáčov

  • Slovensko Chlpatá odplata (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Kde bolo, tam bolo, kdesi uprostred oregonskej divočiny – tam, kde si medvedík čistotný a skunk dávajú dobrú noc - žili všetky zvieratká a ľudia v mieri a s veľkým rešpektom pred matkou prírodou... Nanešťastie však len do dňa, keď sa tam v poverení vraj ekologicky zmýšľajúcej stavebnej firmy Lyman Industries na celý jeden rok prisťahoval Dan Sanders (Brendan Fraser), aby dohliadal na stavbu novej obytnej štvrte s obrovským nákupným centrom a golfovým ihriskom. Kým Danov syn Tyler (Matt Prokop) túto samotu pánu bohu za chrbtom považuje za príšernú, jeho krásna manželka Tammy (Brooke Shields) je vidieckou idylkou neskutočne nadšená. Tá však, nanešťastie, nemá mať dlhé trvanie, pretože Danov zákerný šéf Neil Lyman (Ken Jeong) je rozhodnutý celý les zrovnať so zemou – a ako prvá má padnúť za vlasť impozantná bobria priehrada! Ibaže maličký oregonský zapadákov menom Rocky Springs by už dávno nebol takým jedinečným, stále temer nedotknutým regiónom, keby si chlpatí obyvatelia lesa nechali skákať po hlavách. A tak asi neprekvapí, že sa bobry, supy, medveď a všetci ich ostatní chlpatí kamaráti, samozrejme vyzbrojení množstvom prešibaných trikov, pustia do vtipného protiútoku, kvôli ktorému sa Danov „dokonalý“ stavebný plán pozvoľna mení na skutočnú zvieraciu nočnú moru... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (230)

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Brendanovi vyleze z růžové teplákovky sexy bříško a hned by mu všichni do něj chtěli dát pěstí.. Mně nevadí, že to Rick O´Connell v Egyptě přehnal s tučnou baklavou a že v případě jeho úmrtí by káhirští balzamovači museli použít tolik lněného obvazu, co by normálně vystačilo na pět průměrně rostlých faraónů. Vadí mi, že Fraser skončil v rolích, kde jen padá, ječí, zavlažuje si genitálie a obecně se chová jako naprostý idiot. A co hůř, ono to vůbec není směšné. Mezi komediemi s "nature friendly poselstvím" výstavní trapas a to závěrečné vyznání…, cítil jsem verbální Eau de Toilette Skunk až doma. Děti moje, tohle ne.. ()

Yancl 

všetky recenzie používateľa

Slabý odvar z humorných filmů podobné kategorie, který se řadí pod pokličku chudého průměru. Propojení zvířecího škádlení a lidského důvtipu nefunguje moc přesdvědčivě, řada kuriozit je neoriginálních a primitivní děj tomu dodává to 'nesprávné'. Na druhou stranu, film je směřován k dětskému publiku, kterému se tyhle hrátky líbit nejspíš budou. [41%] ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Divákovi nad 10 rokov nemá tento výtvor čo ponúknuť, ale menšie deti ako tak uspokojí. Pár krát som sa zasmial na odkazoch na Braveheart, vylodenie v Normandii i hláške "aha Brad Pitt !" Slabé hodnotenie je namieste, pretože hodnotia prevažne dospelí, ale treba dať za pravdu, že tento guláš nebol určený nám,ale deťom a tie by určite nejakú hviezdu pridali. Celkovo dosť slabé, predvídateľné a trápne poučovanie v závere iba rozčúli. 40%. ()

drankeryth 

všetky recenzie používateľa

Mna to celkom pobavilo, aj ked to bolo urcene pre mladsie publikum:) Stale sa nieco dialo vo filme, takze som sa ani moc nenudil. Dobre odvedene sceny zo zvieratami mi robili radost, ako sa pohravali zo zivotom jedneho typka, ktoreho si zahral Brendan Fraser. Takto vam film rychlo ubehol a ani ste sa nenazdali a cochvila vas vitali zaverecne titulky, ktore ukoncili tuto v pohodicke stravenu rodinnu komediu. ()

DHDV 

všetky recenzie používateľa

Dokud se na scéně neobjevil ten „šerif/hlavní hlídač/ dalo se to… potom film mířil strmě dolů a nezachránily to ani „roztomilé zvířátka“! Zklamání, velké zklamání jelikož sem od tohoto filmu očekával více….Rozhodně ale nehodnotím grafické zpracování nebo efekty- to v tom žánru moc nehraje roli, vtipné scény se dají udělat i za malý peníz. Co se týče mladšího publika, plně přiznávám, že je to může bavit a určitě by hodnotily plným počtem. Ale oni hodnotí jiné aspekty filmu. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama